Het zijn roerige energetisch zware tijden waar er bijna dagelijks shifts in energie plaatsvinden. Je lichaam en lichtlichaam worden klaargemaakt voor nieuwe tijden, nieuwe ontwikkelingen en je wordt uitgenodigd om een grote schoonmaak te houden. Een schoonmaak op alle vlakken van je leven, alles wat niet meer dient en energetisch zwaar voelt mag losgelaten worden. Steeds vaker kom je er achter hoe weinig je eigenlijk nodig hebt en hoe zwaar oude zaken voelen waaraan vastgehouden wordt.

Vasthouden is een vorm van controle, welke op angst is gebaseerd. Mijn helende energie laat je duidelijker waarnemen wat goed voelt en wat niet meer. Het enige wat je hoeft te doen is om vervanging te vragen als je het moeilijk vindt om iets los te laten. Vraag om mijn helende energie en gebruik deze als een energetische schoonmaak op alle vlakken van je leven. Na deze energetische schoonmaak zal het letterlijk en figuurlijk helderder voor je zijn.

Wil je ook samenwerken met Aartsengel Rafaël en persoonlijke vragen stellen die op jouw van toepassing zijn? Channelen is contact leggen met Spirit Guides en hier vragen aan stellen om helderheid te krijgen.

Het contact maken met Spirit Guides is niet alleen super leuk het geeft inzicht in delen van je leven waar je nog niet bewust van bent. Door contact te maken en vragen te stellen kun je je afstemmen op de toekomst die je kunt creëren. Welke keuzes kun je maken, welk inzicht heb je nog niet gekregen en welke mogelijkheden zijn er waar je nog niet aan heb gedacht?

Vanaf 12 juni 2017 gaan we in online groepsverband contact leggen met 9 verschillende Spirit Guides. Deze Spirit Guides geven inzichten op verschillende delen van je leven. De challenge is 9 dagen lang een uurtje tijd vrij maken om jouw channel talent te ontwikkelen en te versterken. Door middel van automatisch schrift en mijn begeleidende stem gaan we vragen stellen aan de Spirit Guides. De antwoorden schrijf je op papier of typ je achter een computer.

Wil je ook leren channelen, je spirituele gave versterken? Dan is deze challenge de volgende stap op je lichtpad.

Wil je de volledige challenge/cursus bekijken bezoek dan deze webpagina:http://dehelderebron.nl/channel-challenge/

Veel gestelde vraag: kan ik het op mijn eigen tijd doen of kan ik de sessies ook terugkijken? Antwoord: ja dit kan want ik maak van alles op een opname welke je na kunt kijken.

Event van de challenge :https://www.facebook.com/events/412746995755697/

By | 2017-06-04T17:32:05+00:00 mei 23rd, 2017|Heldere Bron|