13230342_1041545365940494_6195509875894226568_n😳Deze blog is niet voor gevoelige lezers. Ik voel al een tijdje de behoefte om te choqueren of is het wakker schudden?

Het heeft met het openen van je bewustzijn te maken en tegelijkertijd herinneren wat je doel op aarde is.

Ik ben altijd al een alles willen weter geweest. Hoewel ik goed kan voelen, gaat veel informatie eerst langs het ratio gedeelte. Hier formuleren zich al een tijdje aan aantal vragen…

Hoe komt het dat er weinig reacties op de lichtwerkboodschappen komen?

Hoe komt het dat er op Engelstalige quotes weinig gereageerd wordt?

Hoe komt het dat er tijdens de live boodschappen (toen de WiFi werkte) weinig interactie is??

Hoe komt het dat maar 40% van mijn emails geopend worden?

Waarom reageert men wel op gratis?

Het lijkt alsof velen van jullie slapen?

Of ik ben niet helder en zendtegenstrijdige signalen uit? Misschien beide, wie verteld het mij?

Vandaag heb ik een opdracht gedaan in de Design Challenge van Rob en Vasanta. Hier kwam uit: ik ben een honest teacher.

Die leraar was al eerder om de hoek gekomen, maar nu de term honest wat eerlijk betekend. Dit maakte nogal wat in mij los. Want ben ik echt eerlijk? Als ik iets niet voel of weet dan zeg ik dit eerlijk. Eerder hou ik me in omdat ik de ander niet wil kwetsen? Maar is dit eerlijk? Dus hier heb ik een stap te gaan. Dat ik eerlijk ben, mijn boodschap overbreng zonder maar, zonder angst om afgestoten te worden. Het maakt wat in me los dat ik heel erg eerlijk wil zijn en ook ga zijn nu vandaag.

Je kunt nu stoppen met lezen…
Want nu komt het:

Het volgen van de heldere bron staat je vrij MAAR

Ik nodig je uit om te unliken als:

💎Je in dit leven je missie niet gaat leven
💎 je geen aanstalten maakt met het helpen van mensen
💎 je anderen mensen de schuld geeft van je welzijn
💎je niet de verantwoording neemt voor je eigen leven
💎als je niet investeert in spirituele begeleiding
💎 als gratis je enige drijfveer is

Woehoei…klare taal.

Zijn we echt met zo weinig ondernemende lichtwerkers?

Ik voel dat ik wil verbinden, ik wil interactie, ik wil weten wie jullie zijn en ik ben aan het onderzoeken waar ik blij van word?! Zodat ik vanuit blijdschap en wijsheid de informatie kan delen.

Ik vind het verwarrend dat er 7500 volgers zijn en 1100 nieuwsbrieflezers maar weinig interactie en het Zal helemaal gaan over mijn energieveld. Wat ik uitstraal, wat ik terugkrijg en al dan niet ontvang.

Maar ik meen het wel, als je geen aansluiting meer voelt, dan bedank ik je hartelijk voor het meereizen.

Als je wel aansluiting voelt: laat van je horen!!! Ontwaak, kies vandaag nog voor het leven van je missie.

Je bent een geboren hulpverlener, een lichtwerker en elke dag dat je uitstelt wat je te doen hebt, doe je jezelf en de wereld tekort. Als je vastzit in onmogelijkheden, kies vandaag voor de mogelijkheden die je hebt. Kies voor healing en investeer daar alsjeblieft in. Neem de verantwoording voor je leven in eigen handen. Ga voor het leven van je missie.

Kies vandaag : zeg Ja ik ga mijn missie leven.

Like de berichten van de heldere bron, deel, reageer laat je stem horen.

Stap voor stap leef ik mijn missie en eerlijk is een woord waar ik me mee verbind en het zal nog eerlijker worden. Helder, klaar, zodat je weet waar je staat. Vanuit liefde doorgegeven om je op weg te helpen, zodat je zonder omweg je lichtwerk gaat neerzetten.

Ik vraag je ook eerlijk te zijn naar mij, als we geen match zijn, unlike dan. Zo houden we de energie vrij en open.

Samen staan we sterk in ons lichtwerk.