De betekenis van de kaarten is bekend…

13055749_1022527197842311_1306042971896562036_oKaart 1 je ziel wil op reis terug naar de Bron. De bron waar jij vanaf komt bestaat puur en alleen uit heart-emoticon LIEFDE.. heart-emoticon Vandaag mag jij herinneren, de plek in jou waar de liefde huist. De volle maan van vannacht heeft ruimte gemaakt in je hart. Je hart wilt niets liever dan stralen, dan naar buiten komen, dan het pure licht zijn. Durf jij je kwetsbaar op te stellen en te ontdekken dat hier je ware kracht zit? Letterlijk zegt de kaart: oefen om het goede te ontdekken en te zien. Dit is een uitnodiging om jezelf in pure liefde te zien. Wat als jij liefde zou zijn, wat is er dan allemaal mogelijk? heart-emoticon

Kaart 2 je ziel wil je vertellen dat sommige relaties in je leven op het punt van veranderen staan. Sommige relaties bewegen mee, anderen vallen weg omdat jullie tijd er samen op zit. Weet dat als er relaties verbroken worden, dat er in feite ruimte gemaakt wordt voor nieuwe relaties. Geef je over aan de stroom, het heeft geen zin om tegen te werken, alles zoals et bedoeld is staat al vast in de sterren. Heb vertrouwen in het Universum, het enige wat je zal ontvallen zijn die relaties die niet meer je hoogste goed zijn.

Kaart 3 Rijkdom is het zien van de begaafdheid van je ziel. Zie jij de mogelijkheden van je Ziel? Of denk je nog altijd in onmogelijkheden. Ook jij bent perfect en bezit een compleet takenpakket wat bedoeld is om de hoogste liefde en licht te verspreiden hier op Aarde. Het hoe kun je loslaten, twijfel toch niet, jij bent de geschikte kandidaat voor het leven van jou eigen missie. Zie welke waarde jij bijdraagt aan de wereld. Het ontkennen van de liefde voor jezelf is het ontkennen van de waarheid. Open je ogen en zie wie jij werkelijk bent.

Liefs Femke

💎 www.dehelderebron.nl 💎
💎 www.magiclightworkacademy.nl 💎