De wereld wacht op jou!
Je bent nodig!
Je hebt zo veel te geven.
Je hoeft het allemaal niet alleen te doen.12771738_983936841701347_6915568744133017062_o

Samen gaan we 11 weken op reis!
*** aanmelden kan tot 23:59 vanavond uur***

Geef gehoor aan je verlangen…
Volg het pad van je hart, leef je Zielendoel en Missie!

Ga jij mee? Leef vanaf nu bewust je Zielendoelen…
www.dehelderebron.nl/stap

Enkele reacties van vorige deelnemers:

Linda
“Bedankt voor deze mooi reis. Ik vind je een prachtvrouw vol lef en passie. Dank je voor de lessen, inspiratie en inzichten. Ik ben inmiddels een ander mens dan toen ik begon!

Annelie
“In een roerige tijd waar ik even niet meer wist welke weg ik op moest gaan kwam jij op mijn weg. Samen hebben wij gekeken wat nu een juiste weg voor mij zal zijn. Veel zaken heb jij mij voor ogen gezet, toch liet jij mij altijd zelf de keuze maken. Na mijn traject heeft het een hele tijd geduurd voordat ik uiteindelijk de stap durfde te wagen. Samen in de besloten fb – pagina vond ik de steun en hulp van iedereen die net op hetzelfde punt stond. Femke heeft ons hierin begeleid, gesteund en soms getriggerd.
Ik heb Femke als een liefdevolle, open en kundige coach met veel kennis van zaken ervaren”.

Monique
“Ik heb de sessies als heel erg fijn, overweldigend, heel leerzaam ervaren. Voeding voor mijn ziel, ik heb veel inzichten gekregen over wie ik ben. Het heeft mij ook geheeld en heeft ook mijn kijk naar buiten en alles om mij heen verandert en ook mijn vertrouwen in het Universum is mega gegroeid. Voel mij meer op mijn plaats in het hier en nu en ook mijn gevoel dat ik wel degelijk een licht wezen ben is bevestigt maar ook dat ik onderdeel uit mag maken van een groter geheel en wellicht iets kan en mag beteken voor anderen. Wat mij heeft verwonderd over jou is hoe jij werkt met de Engelen, dit was helemaal nieuw voor mij en ben mij hier in aan het verdiepen. Ik vond het geweldig om dit van jou te mogen ontvangen en ben je er dankbaar voor”.

Lijkt me te gek om samen jou Lichtwerk vorm te gaan geven!

Hier kun je je aanmelden heart-emoticon
www.dehelderebron.nl/stap/

Liefs femke