12322413_945258355569196_7233493390119949358_oDe boodschap bij de kaarten alle 3 hebben ze gemene delers. Ook al heb jij een andere kaart gekozen, lees alle teksten omdat deze kaarten zo van 1 trilling zijn. Alle informatie is waardevol voor jou. Laat de innerlijke wijsheid in jezelf weer even aanraken en openen. Veel leesplezier! liefs femke

Kaart 1

Laat de controle los en geef je over!
Wow een waarheid als een KOE jij bent ook langzaam maar zeker je EGO aan het loslaten. Het ego is het deel in ons dat waarschuwt voor gevaar. Wanneer wij puur vanuit ons hart willen leven en de stem van ons hart (intuïtie) willen volgen dan dienen we EGO=ANGST los te laten. Dit gaat laag per laag voor situaties die we hebben ervaren. Elke les in ons leven dient na het verkrijgen van inzicht los gelaten te worden zodat wij verder ons levens pad kunnen bewandelen. Deze kaart geeft aan dat er een situatie is in je leven die je onder de loep mag nemen omdat deze vergeven en losgelaten mag worden. Als je namelijk volledig loslaat, dan geef je je hart de vrije ruimte om je leven in te richten zoals je ziel bedoeld heeft.

Afgelopen woensdag heeft de online healing loslaten en vergeven plaatsgevonden… Deze online video kun je niet 1x maar wel 1000x inzetten. Elke keer kun je de healing afspelen en de situatie waar jij controle op uitoefent, inzicht krijgen en loslaten. Hier kun je de healing los kopen: http://dehelderebron.nl/product/healing-1/

Wil jij korting op 4 healings dan kun je ook nog op het pakket inschrijven… Na inschrijving en betaling krijg je meteen toegang tot healing 1 en zo kun jij met de groep mee healen en praten op dinsdagavond 29 december om 20:00 uur

Kaart 2

Geef jezelf over aan het leven zelf… Probeer jij ook hier controle uit te oefenen. Weet en voel diep van binnen dat je ziel de grote lijnen voor je leven heeft uitgestippeld. Vaak staan we voor keuzes, die we dood eng vinden. We vinden ons zelf niet zo veel waard en houden ook onvoldoende van ons zelf. Toch is het zo dat alle uitdagingen jij aan kunt. Je ziel heeft hier voor gekozen en hiermee wordt ook meteen aangegeven dat jij echt de kracht bezit om hier mee aan de slag te gaan. Sta jij voor een hele moeilijke keuze op het moment? Zoek dan een moment de stilte in jezelf op. Even rustig worden en alle gedachten laten varen. Stel jezelf dan deze vraag: welke controle mag ik loslaten? Wat in mijn leven probeer ik tegen te houden? Het antwoord komt vanzelf. Als deze niet meteen te binnen schiet, heb vertrouwen dat je het snel zal weten. Boven bestaat er geen tijd, het zal je binnen komen vallen als je er klaar voor bent.

Kaart 3

Keer naar binnen en vind daar het antwoord… Bij kaart 2 heb ik al een methode uitgeschreven hoe je dit kunt doen. Deze kaart wil ook zeggen dat je niet zo moet twijfelen aan jezelf. Waarom bespreek je alle keuzes met verschillende mensen? Het gevaar is dat iedereen wel een mening heeft. Jij bent de enige die het beste kan voelen wat voor jou goed voelt. Vind het vertrouwen in jezelf, ook jij kunt hele goede beslissingen maken. Ga in contact met je innerlijke wijsheden, zoals bijvoorbeeld je hogere zelf. Vraag, laat los en wacht af…

Bij kaart 1 heb ik al beschreven hoe belangrijk loslaten (het opgeven van controle is) als je het spirituele pad wilt bewandelen. Wij als hooggevoeligen ervaren diepere emotionele pijnen als anderen. Vanwege onze gevoeligheid kunnen we er ook heeeel erg lang in blijven handen. Dit is helemaal niet nodig om er lang in te blijven hangen. Als jij ook op spirituele reis bent en bezig bent met vanuit het hart gaan leven dan zijn de healings ook echt wat voor jou! Deze tools gebruik ik zelf ook om:

• los te laten
• mezelf en anderen te vergeven
• controle omzetten in vertrouwen
• mijn zelfvertrouwen verbeteren
• mijn eigenliefde laten groeien
• leven in balans
• het voelen van geluk i.p.v. pijn
• leven in VERTROUWEN i.p.v. angst
• het leven van het leven dat mijn ziel heeft afgesproken
• keuzes te maken voor mezelf (zonder schuldgevoel !!)
• grenzen zetten en ontdekken

Ik luister alleen naar een collega haar stem, want naar mezelf luisteren vind ik een beetje te veel afleiden. Maar heb zelf al honderden keren bepaalde healings gedaan. Elke keer als ik voel en weet, hae er zit iets dwars, hup dan ga ik voor een online healing zitten.

Het is een eenmalige aanschaf, maar voor honderden keren luisterplezier.

Ik deel hier 2 reacties na de eerste healing:

Reactie 1: het voelde het heerlijk. Ik zag kleuren en zag aartsengel Michaë als een soort ridder met een zwaard. Ik voel me nu heerlijk ontspannen!! Wow.. Wel zijn mijn voeten heel stevig op de grond en dat bleef na de healing ook nog een paar minuten.

Reactie 2: Ik vond het een hele fijne healing. Je hebt een prettige en lieve stem. Ik kreeg regelmatig kippenvel en voor mij is dat een teken dat de aartsengelen of engelen aan het werk zijn smile-emoticon. Klopt dat?
En ik heb veel moeten gapen waardoor mijn ogen gingen tranen. Een vorm van loslaten? Ik ben wel moe nu, maar voldaan moe en ik voel me goed.
Dank je wel voor deze mooie ervaring en ik kijk al uit naar de volgende healing!

En hier nog even alles nalezen..http://dehelderebron.nl/online-healing/

Je kunt ze hier bestellen: http://dehelderebron.nl/product/4-healings-pakket/