5-9 rode slangRODE SLANG  Beleef vandaag je passie. Doe eens iets anders, anders dan dat wat je gewoonlijk aan het doen bent. Gewoontes en routines doen je levensenergie afnemen. Doorbreek bewust je eigen routines. Luister naar je lichaam en vertrouw op zijn wijsheid. Maak je waarneming vlijmscherp, door heel bewust je zintuigen te gebruiken. Hierdoor leer je meer te genieten. Laat de ander dicht bij je komen en voel wat het met je doet.

Ik ben een creator en laat mijn scheppingskracht bovenkomen. Zo ben ik mede schepper.

RODE HEMELWANDELAAR is vandaag je gids- of coachenergie. Besef dat je de verbinding bent tussen hemel en aarde. Bewustwording is wat voor jou aan de orde is. De verruiming van jouw eigen bewustzijn is de bevruchting van je potentieel. Je innerlijke zijn wil tot zijn werkelijke expressie komen. Door jezelf en het leven ten volle te ontdekken zul je je ware passie vinden en je doelen in het leven verwezenlijken.

 

TOON 10 Vandaag is het de tiende dag van de gele krijger golf. Vandaag mag je tot daadwerkelijke manifestatie komen. Het thema van deze dertien dagen als uitgangspunt nemend, mag je aan jezelf en je omgeving laten zien waartoe jij met de ondersteuning van de energie van de rode slang in staat bent. Alleen dan zul je de mogelijkheid hebben om je doel voor deze dertien dagen te bereiken.

 

Je bevindt je deze 13 dagen in de golf van het GELE KRIJGER met als thema innerlijke leiding en als doel harmonie.  Wanneer jij je grootste angst helemaal kunt voelen, zal je passie zich aan jou openbaren. Door deze 13 dagen te voelen transformeer je je angsten tot een innerlijke kracht. Vaak ben je juist voor dat wat je het beste kunt, het meest bevreesd. Neem je eigen plek in en straal. Als er harmonie binnenin je is, dan zul je ook harmonie buiten je ervaren. Voel daarom aan in hoeverre je eigen perceptie de werkelijkheid scheeftrekt. Laat je inspireren door de kunsten en ga aan het werk met je eigen kunstzinnigheid. Hierdoor zul je met je innerlijke schoonheid in aanraking komen.

Balans-energieën. Om jezelf vandaag ten opzichte van de energie van de rode slang in balans te houden dien je integer te zijn (witte tovenaar), visie te ontwikkelen (blauwe adelaar) en je innerlijke leiding te volgen (gele krijger).

 

Maya Kalender
Tzolkin Dagboek