Welk engelengetal trekt je aandacht? Kies er 1 uit en verbind je alvast met de boodschap hoe voel je je nu?

DE BOODSCHAP IS BEKEND, BEDANKT VOOR JE KEUZE EN HET VERSPREIDEN VAN HET BEWUSTZIJN. LEES GAUW DE BOODSCHAP DIE BIJ HET GETAL VAN JE KEUZE HOORT. LIEFS FEMKE

33 is het getal van de Opgestegen Meesters. Deze keer is het Moeder Maria, Koningin van de Engelen die een boodschap heeft voor jou. Nare en pijnlijke herinneringen uit je jeugd worden opgeslagen in het innerlijk kind. Je innerlijk kind heeft een belangrijke boodschap voor jou. Je bent klaar om een stukje pijn uit je jeugd los te laten. Er is sprake van een herhalend patroon, een levensles welke je mag healen en transformeren. In sommige gevallen is de wetenschap, oh dat komt uit mijn jeugd genoeg om het daar te laten. Het kan zijn dat je hulp mag zoeken hierbij d.m.v. een healing, coaching of reading. Moeder Maria is bij jou om je te laten weten dat jij volledig veilig bent, dat je mooi, bijzonder en prachtig bent. Alles wat jij jezelf heb wijsgemaakt over deze situatie mag je symbolisch in een rood hart stoppen en deze aan Moeder Maria geven. Overal waar je de oorzaak blijft zoeken bij jezelf, jezelf verkeerd blijft maken en niet tot het vergevingsproces bent overgegaan. Geef alles uit handen en schep de ruimte in je eigen hart. Als het inzicht ontbreekt, Moeder Maria fluistert het in, wat heb van deze situatie mogen leren? Welk inzicht opent mijzelf gemakkelijk voor het vergeven?

256 bij het maken van keuzes is het vaak de ratio die wint van het gevoel. Juist mag je nu vertrouwen op wat je intuïtie je wilt vertellen. De engelen willen je laten weten dat je altijd al een sterk onderbuikgevoel heb gehad. Kun je deze gevoelens onderscheiden? Weerstand, angst en spanning? Spanning in de vorm van opwinding, is altijd ja! Welke richting wordt je opgestuurd, maar haak je af door weerstand of ingebeelde angst? Dat is juist de richting waar je op mag bewegen. Je zal ontdekken dat de engelen de deuren opendoen op het momenten dat je ook daadwerkelijk de keuze heb gemaakt. Twijfel laat de deuren gesloten. Achter de deuren vind je de overvloed in materiaal, geld, ideeën, creativiteit en alles wat je nodig hebt bij de keuze. Er zijn geen blokkades slechts je gedachten die je dat wijs maken.

699 tijd om je leven vanuit het hogere perspectief te bekijken. Het is helemaal veilig om samen met je beschermengelen je leven te bekijken. De transformatie die je hebt doorgemaakt is bijna klaar en nu is het tijd voor een grote schoonmaak. Waar ben je klaar mee? Wat werkt niet meer voor je? Waar kun je afscheid van nemen en wat kun je uit je leven loslaten? Vasthouden aan oud materiaal en oude gedachten die al getransformeerd zijn weerhoudt je om in de nieuwe fase van je te stappen. Ontdoe je van alles wat niet meer licht, sprankelend en je energie geeft. Geen angst, zo maak je ruimte voor het nieuwe. P.s. De engelen willen dat je weet, je ziel heeft ervoor gekozen om andere mensen te helpen met je licht. Deze kant op bewegen geeft je de levensvervulling waar je naar op zoek bent.

807 de engelen wijzen op je innerlijke gedachten die je vasthouden op dit punt in je leven. Gedachten zitten al duizenden jaren in opgeslagen en zijn vaak zo ingesleten dat je onbewust niet open staat voor nieuwe dingen in het leven. Het is zoals het is en het zal nooit anders zijn. De engelen zijn bij je om je te openen voor nieuwe gedachten en deze geven toegang tot nieuwe mogelijkheden waar je zelf geen enkele mogelijkheden meer zag. Juist het openen voor deze mogelijkheden zal er voor zorgen dat er weer flow in je leven ontstaat. De stagnatie die je in je leven ervaart op de situatie welke nu in je gedachten komen, er zijn andere opties! Engelen welke opties zijn er, waarvan ik niet bewust was dat ze er waren? Je zult het snel weten, let op tekens!

874 lief lichtkind, je onderschat je licht, capaciteiten, talenten en toegang tot je innerlijke wijsheid. Is het je nog niet opgevallen dat juist de mensen bij jou om raad komen vragen. Je straalt je licht je hele leven al en alle ontmoetingen in je leven zijn niet voor niets geweest ze zijn zorgvuldig uitgekozen om je wijsheid te ontwikkelen. Alle ervaringen zijn een bijdrage geweest ook al die ervaringen die je als naar en pijnlijk hebt ervaren. Juist in deze ervaringen zitten parels en diamanten in de vorm van levensinzicht en wijsheid welke jij mag delen. Jouw verhaal opent de harten van de mensen op je pad. Ga door met healen, jezelf openen en het ontwikkelen van je licht. De wereld en haar bewoners hebben je nodig. Met elk inzicht die je hebt gekregen kun je andere mensen helpen.

Engelen 👼 communiceren o.a. d.m.v. getallen met ons, gebruik je heldervoelende eigenschappen om een getal uit te kiezen welke boodschap nu bij jou past. Engelen communiceren niet alleen met de dubbele getallen, elk getal draagt een boodschap.

Later lees je hier in deze post de boodschap die bij je keuze hoort.

Fijne zondag! liefs femke

www.dehelderebron.nl 💎

 

By | 2017-11-14T19:02:39+00:00 november 12th, 2017|getallen|