3 getallen en een Engel met open armen: wees bereid om te ontvangen.

De boodschap heeft zijn werk in je systeem gedaan, kijk hieronder welke persoonlijkere boodschap bij de keuze van jouw getal past.

Getal 492
Je bent een zuiver persoon, zie je jezelf ook zo? Tijd om dit te integreren in je Zijn. Op dit moment wil je wel te veel mensen helpen, zorg er ook voor dat je zelf goed opgeladen bent. Je kunt namelijk alleen presteren en geven als jouw eigen batterijtje vol is. Je hoeft en kan niet iedereen helpen, wees dus selectief en voel met je hart.

Getal 633 hou onvoorwaardelijk van jezelf en zie je talenten en kwaliteiten. Je zelfvertrouwen krijgt een boost als jij je zorgen en beperkende gedachten overgeeft aan de Engelen, je gidsen en de verlichte meesters. Steek wat energie in jezelf en je zal merken dat de te nemen stappen die voor de deur je makkelijker af zal gaan.

Getal 965
Licht in je leven is zichtbaar, al zie jij het misschien zelf nog niet. Houd moed, de weg is rommelig en vol obstakels, maar de grootste voor nu heb je gehad. Rust even uit, kom volledig weer terug in jezelf zodat je weer makkelijker de verbinding met de Bron kan maken. Je doet het goed, je kunt trots zijn op jezelf. Even op adem komen en dan weer verder. Vergeet niet je Engelen te vragen om je te vergezellen bij je reis.

Engelen communiceren via getallen met ons. Vandaag zijn deze 3 getallen de Heldere Bron binnen gekomen. Welk getal valt jouw het eerste op, raakt je of triggert je? Neem het getal in gedachten, de boodschap doet zijn helende werk al.

Later vandaag kun je de boodschap in deze post teruglezen.

Liefs femke
www.dehelderebron.nl 💎

By | 2015-08-17T10:12:52+00:00 augustus 10th, 2015|getallen|