Je bent op het juiste pad, je hebt geluisterd naar je innerlijke richtingaanwijzer. Deze wordt steeds duidelijker en het zal ook allemaal duidelijker voor je worden. Elke dag krijg je een aanwijzing, een teken, een signaal die je verder brengt. Stem je af op de synchroniciteit van het Universum. Ben je klaar voor wonderen? Je harde werken wordt beloond en verwacht ook die wonderen op je pad. Er komen nieuwe mogelijkheden en er wordt van je gevraagd om keuzes te maken. De keuzes die je in het verleden heb gemaakt, bleken juiste keuzes te zijn. Zie je de overvloed als je terugkijkt, de flow en het groeien?

Je bent een lichtend voorbeeld voor de mensen om je heen, blijf je goede werkzaamheden doorzetten. Je bent zo nodig, je gewenst en zo geliefd. Twijfel niet of het het juiste is wat je doet, maar volg het plezier wat je hart je aangeeft. Alles wat plezierig en licht voelt is juist voor jou. Wijd en committeer volledig aan je Zielendoel en ontdek dat het Universum klaar staat om jou volledig te supporten.

Ga door met wat je al doet, open je voor de nieuwe ideeën en mogelijkheden en je zult meer draagkracht dan ooit ervaren. Je bent klaar voor de nieuwe stap!

By | 2017-07-19T13:11:09+00:00 juli 7th, 2017|boodschap, getallen|