Engelen communiceren ook via getallen met ons. Vallen jou vaak dubbele getallen op of een ander getal? Hiermee willen de Engelen jou een boodschap vertellen. Vandaag zijn er deze 3 getallen in de Heldere Bron neergedaald…welk getal valt het eerste op of spreekt jou aan?

473 Wij engelen zijn nog niet zo lang in jou leven, hoewel we er altijd al waren, heb jij pas kennis gemaakt met ons. Langzaam vertrouw je ons jou geheimen toe en heb jij ook die grote stap in jezelf gemaakt. Niet langer wil je het alleen doen en je beseft dat het ook niet hoeft. Graag helpen wij jou en reiken wij jou alles aan wat jij nodig hebt om een gelukkig leven te leven hier op aarde. We helpen je met inzichten, herstel in liefde voor jezelf en anderen en we helpen jou herinneren wie jij als Ziel bent en voor welk pad je hebt gekozen. We kijken er naar uit, om nog meer in je leven betrokken te worden, dus waar wacht je nog op? Vraag ons om hulp en laat ons je die hulp aanreiken die voor jou hoogste goed is.

 

1352938365-685 Oneindig is de wereld, ben jij en zijn de mogelijkheden. Gefeliciteerd jij mag kiezen welke kant je op gaat, er worden je meerdere keuzes aangeboden en ze lijken op dit moment allemaal even leuk. Laat je niet overhaasten, die keuze valt al af, nu blijven er nog een paar over, wat moet ik nu doen? Keer naar binnen, maak je gedachten leeg, herstel de verbinding met je hart en laat elke keuze afzonderlijk binnen komen. Waar krijg jij de meeste energie en liefde van? Dat is voor jou de beste keuze. Leg jou keuze dan ook niet in handen van anderen, alleen jij kan die beslissing maken omdat jij alleen voor jezelf kunt voelen. Wij staan hier om jou te helpen om elke beperkende gedachten te absorberen en om te zetten in hoop, vertrouwen en liefde. Loop je nu a la minute vast, laat getal 473 dan binnen bij je dringen.

 

755 lieve ziel, we zijn zo ontzettend trots op je. Er was heel erg veel moed voor nodig om deze verandering in je leven toe te laten. Durf je nog niet zo goed en heb je een halve stap gezet dan willen we je vandaag laten weten dat dit de enige en juiste stap is. Deze stap slaat een brug naar een nieuwe toekomst. Vandaag is het de eerste keer dat dit getal je aandacht trekt de komende tijd zal je dit getal blijven zien als reminder en aanmoediging om door de gaan op de ingeslagen weg. Wat kun je hierna verwachten?? Heldere gedachten, duidelijke wensen en het wordt makkelijker om je eigen weg te volgen. Wees niet getreurd, als er mensen nu even naar de achtergrond verdwijnen dan is dat nodig, we geven je het vertrouwen dat ze hierna, na dit stukje groei, weer terug komen in je leven.

 

Ook de engel op de kaart heeft een boodschap:

Lieve Ziel jij bent hier op aarde terecht gekomen met jou eigen pakketje aan talenten en kwaliteiten. Jou trilling en kunnen is maatwerk en dat trekt dat stukje werk aan in jou leven. Mensen waarderen jou om wie je bent, mensen komen naar jou omdat jij jij bent. Deze afspraken hebben wij gemaakt toen jij naar de Aarde ging. Laat elk gevoel van jaloezie varen, want op aarde zijn er geen concurrenten. Wel zijn er zielen die niet luisteren naar de stem van hun hart (intuïtie) en zo dolen zij rond en voelen angst, paniek en zelfs haat en nijd vullen hun geest. Vandaag herinneren wij jou eraan dat als jij jou gemaakte afspraken nakomt, ofwel de weg van je intuïtie volgt, dan wordt er voor jou gezorgd. We noemen dat overvloed, in feite is er alleen overvloed en iedereen kan zich daar naar richten. Alles wat jij nodig hebt om jou afspraken met boven rond en af te maken komt op jou pad of dit nu geld, een bedrijfsruimte, de juiste connecties of andere middelen zijn. Richt jou aandacht op jou eigen pad, wees bewust van de weg die je wilt bewandelen, maak een hartconnectie en vertrouw dat alles je toe zal komen.

 

© de Heldere Bron