Schermafbeelding 2015-03-28 om 08.21.12Is 101 het getal dat jou aandacht trekt dan is deze boodschap voor jou. Je krijgt rechtstreeks een bericht uit de Bron en het heeft een hoger doel voor jou. Ontwaak lieve Ziel en ontdek dat er meer tussen hemel en aarde is. Je leven kun je een andere draai geven als je openstaat voor verandering. Verandering die je leven in eerste instantie op zijn kop zal zetten, maar uiteindelijk alles op zijn plek zal laten vallen. Wees niet bang, zeg ja tegen je potentie, kwaliteiten en doel hier op aarde. We hebben elke dag een keuze, hiermee kun jij jou leven die positieve draai geven die nu van je wordt gevraagd. Wij, jou engelen zijn bij je om je te ondersteunen. Vraag ons hulp en we begeleiden je op je levenspad.

Getal 476 geeft jou de ondersteuning waar je naar op zoek bent. Die zogenaamde toevalligheden komen van de engelen en zijn jou antwoord op jou roep om hulp. Juist deze hulp had je niet verwacht en we vragen je om nogmaals de gebeurtenissen van afgelopen dagen onder de loep te nemen. De zegeningen zijn nog niet zichtbaar, maar als je terugkijkt en opnieuw overziet dan zullen ze oplichten. Engelen licht de zegeningen op mijn pad op, als ik deze de afgelopen tijd gemist heb. Nog een aandachtspunt, steek energie in het positief houden van je gedachten. Je engelen steunen je in vertrouwen en slaan een brug naar een betere tijd.

Getal 791 schijnt een licht diep in jou ziel. Gefeliciteerd, we zijn trots op je, eindelijk volg je je eigen bestemming. Je laat je niet meer afleiden en de verkeerde weg wijzen. Een enorme groei heeft in je plaats gevonden en het contact met je intuïtie is hersteld. Soms twijfel je nog, niet nodig!!! Keer terug in jezelf haal diep adem en zucht de negativiteit uit. Maak verbinding met je Hogere Zelf en ontdek de volgende stap op jou pad. Neem wel voldoende rust, want je bent met 20 dingen tegelijk bezig. Maak een keuze oftewel een prioriteitenlijstje en ga met nummer 1 verder, de rest kun je het vertrouwen geven dat je het weer oppakt als de tijd daar rijp voor is. Of dat nu morgen, overmorgen of volgende week is, de wet van aantrekking bepaalt de timing. Er wordt voor je gezorgd, open je armen voor ontvangst.

Boodschap voor iedereen…de Engelen op de afbeelding..
de engelen op de afbeelding hebben de volgende boodschap. Zorg goed voor jezelf, in eerste instantie altijd voor jezelf en daarna voor de mensen om je heen. Als jij je niet goed voelt of ziek bent dan kun je ook niet voor een ander zorgen. Ontdek je grenzen en zet deze met veel liefde voor jezelf en daarmee ook alle mensen om je heen. Krijg je hulp aangeboden, accepteer deze dan het is een cadeautje van de engelen.

de heldere bron