Welkom bij de Heldere Bron

Je dromen zijn een creatie van je diepste verlangens en wensen. Zo had ik ook één droom en dat was mensen helpen in mijn spirituele praktijk. Herken jij dit diepe verlangen om andere mensen te helpen met je Unieke gave? Eind 2012 is de Heldere Bron ter wereld gekomen en zo is mijn wens uitgekomen.

Met nul klanten en nul ervaring ging ik enthousiast van start. De passie die ik voor mij lichtwerk voel heeft me al door heel veel barrières van angst gekregen. Achteraf bekeken had ik nooit voormogelijk kunnen houden dat ik nu na 3,5 jaar ruim 8888 volgers op facebook zou hebben.

De start van mijn lichtwerk heeft vele deuren geopend en heeft mij een heel erg groot geschenk gebracht, in mijn lichtwerk kan ik namelijk helemaal mijzelf zijn. Alles wat ik mistte in mijn oude baan, heeft mijn lichtwerk me gebracht en dit zal jij ook gaan ervaren.

Ik ben bang maar ik doe het toch! Dit is één van mijn lijfspreuken geworden. Op weg terug naar het licht, ben ik al door veel donkere periodes gegaan. Nu ik in het licht heb ontdekt dat er oneindige mogelijkheden zijn en dat het onmogelijke mogelijk is. Is mijn grootste drijfveer je in contact brengen met de vele mogelijkheden die ook jij hebt. Ik coach, motiveer en gids jou in het zetten van de stappen naar je Zielendoelen en de ontdekkingstocht naar je ware zelf.

Sta jezelf toe om je grootste droom werkelijkheid te laten worden en ontdek dat het onmogelijke ook voor jou mogelijk is.

femk-1

Femke van Kuijk – leraar lichtwerk & bewustzijnscoach