lanceerhart

zetstap

Lanceer in 5 stappen je hartsverlangen…

Ga als een raket, samen met jou doorloop ik deze stappen.

 1. Kom in contact met je intuïtie en ontdek wat je gaven zijn.
 2. We ontdekken je missie hier op Aarde.
 3. Je hartsverlangen wordt zichtbaar.
 4. Focus op de nodige stap, die jij ook echt gaat zetten.
 5. Je krijgt houvast, tools en tips om in vertrouwen je missie te gaan leven.

Waarom kies jij voor mij!

Mijn missie hier op Aarde is lichtwerkers helpen, zonder omweg de stap zetten naar hun lichtwerkers-schap.
Angst verdwijnt als jij gaat ontdekken wat je Ziel heeft afgesproken. Gebruik je intuïtie, luister naar je hart en ontdek je levensdoel. De puzzelstukjes zullen op zijn plek gaan vallen.
Dat je je innerlijke kracht gaat ervaren die nodig is om die stap te zetten. Ik breng je in contact met je passie hierdoor kom je in de flow van je leven. Energie, het ervaren van een intens geluk, omdat je eindelijk kunt zijn wie je bent.
Mijn beeldmerk, de roze diamant staat voor het volgende: Ik geef je helderheid en inzicht, hiermee help ik je eigenwaarde en erkenning groeien en haal ik jouw onoverwinnelijke kracht naar boven. Ik laat je zien dat succes, rijkdom en wijsheid ook voor jou zijn weggelegd. Ik heb zuivere bedoelingen, de sessies zijn duurzaam en levensveranderend. Slachtofferschap verdwijnt als ik jou samen mijn Spirit Guides een reflectie geef van je Ware Zelf, je jouw missie doorgeef, je potentie laat zien en je energie in balans breng.

watleerjeallemaal

 • Contact met je intuïtie. Welke gaven heb je en hoe werkt het?
 • Derde oog, werking en healing.
 • Je ziels-afspraken, levensdoel en missie van je ziel.
 • Spiritueel uit de kast.
 • Ontmoet je innerlijk kind.
 • Spirituele bescherming.
 • Manifesteren en magie.
 • Focus, wie zijn je klanten?
 • P.U.P. methode.
 • De Flow van je leven.

Maakt je Hart een sprongetje, hier onder kun je de eerste stap zetten.

Meest gemaakte denkfout…. ben ik al zo ver???
Alleen je hart kan jou vertellen of jij op je plek bent bij mij.
Word jij blij van de onderwerpen die voorbij komen tijdens deze coaching, dan ben jij er klaar voor om deze reis met mij aan te gaan. Ik help lichtwerkers van verschillende levels op weg.
En onderschat je eigen kunnen niet!

Meest gestelde vragen:

V: Ben ik een lichtwerker?
A: ja, anders kom je niet op mijn pad, toeval bestaat niet 😉

V: Ben ik voldoende spiritueel ontwikkeld om met jou de coaching aan te gaan?
A: Geen zorgen, op dit moment  komen er lichtwerkers op mijn pad die op een verschillend spiritueel level staan. Spirituele groei is een vaag begrip, het is vaak zo dat jij al verder bent, dan je denkt. Je hoeft nog niks te kunnen, ik leer en coach jou.

V: Ik wil super graag het coaching traject volgen, mag ik in delen betalen?
A: Ja je mag in delen betalen!

V: Waarom zou ik voor een traject kiezen i.p.v. 1 sessie?
A: Je spiritualiteit ontwikkel je door te doen, door te healen en het krijgen van inzichten. Na 1 sessie sta je er weer alleen voor. De tijd die wij samen op reis gaan sta ik aan jouw zijde, ik motiveer je en geef je tussentijds inzichten tijdens de sessies en in de besloten Master Groep (Facebook). Je krijgt gegarandeerd geen spijt als jij kiest voor meerdere sessies. Ik had nooit hier gestaan als ik destijds er niet voor gekozen had om een jaar lang elke week een sessie met mijn mentor te boeken. Samen bereik je veel meer,  dan het allemaal alleen te willen doen. De kracht zit er in het delen en sparren met een gelijkgestemde, ik ken jouw weg, ik ben er zelf geweest. Ik laat je de valkuilen zien zodat jij er niet in hoeft te springen.

V: Ik woon op afstand en kan niet naar Leiden komen.
A: sessies kunnen ook via Skype of Facetime plaatsvinden, of een combinatie

Reacties van mijn klanten:

Tamara Stegeman Een aanrader! Samenwerken met Femke geeft mij net dat laatste zetje om te vertrouwen en te durven zijn. Femke geeft me de bevestiging van de dingen die ik al weet diep van binnen maar waar ik nog geen aandacht aan geschonken had. Kleinhouden noem ik dat.Meer open en meer ontwikkelt al na 2 sessies

Annemarie Derickx-Lodder je komt verder d.m.v. coaching, ik twijfelde maar al na 1 sessie groei ik en bloei ik op! echt een aanrader!

Carolien Je bent een mooi mens Femke en je mag trots op jezelf zijn. Ik ben blij met jou als coach.

Lisa Wat ben je toch een mooi mens Femke  Heb je vorige week voor het eerst mogen ontmoeten. Zoveel respect voor jouw werk en mooie inspirerende teksten. Je openheid en puurheid die je uitstraalt om mensen op weg te helpen. Mooi te lezen hoe jezelf de weg hebt bewandeld. Dikke respect Tot volgende week !!

0
lichtwerkers zijn op magische missie

Standaard

49900
 • 5 Sessies
 • 300 Minuten
 • Persoonlijke begeleiding
 • prijs vanaf 1-10-2015