Project omschrijving

ACCESS the BARS® CLASS

IS DIT DE RUIMTE WAAR JE NAAR OP ZOEK BENT?

Cursus

De Bars ® zijn 32 drukpunten en banen op het hoofd, welke bij een lichte aanraking energie loslaten. Bij de aanraking komen duizenden jaren opgeslagen negatieve gedachten, emoties, aannames, blokkades, overtuigingen en oordelen vrij en worden ze ontladen. Je kunt het aanraken van de Bars ® vergelijken met het formatteren van een computer. Er wordt ruimte vrijgemaakt in je hoofd, zodat de weg van mogelijkheden zichtbaar wordt.

De ruimte die vrij komt is fenomenaal en in het gunstigste geval is het life-changing. In het slechtste geval ervaar je een ontspannende massage.

  • 32 Drukpunten leren

  • Handboek Access the Bars

  • 3 Access Tools en de Clearing Statement

Wat leer je tijdens een Bars Class?

Op deze ééndaagse cursus leer je de 32 drukpunten op het hoofd. Je geeft 2 sessies en je ontvangt 2 sessies. Na het volgen van deze cursus ben je gecertifieerd Access Bars ® Practitioner. Als Bars ® Practitioner kun je Bars sessies geven aan familie, vrienden en klanten in je praktijk. Als Practitioner kun je deelnemen “Swap-avonden” of er zelf een organiseren. Een Bars Swap is het uitwisselen van een Bars Sessie. In Nederland komen er per week meer en meer Practitioners bij.

  • Print Design Services

  • Content Marketing

  • PPC Advertising

Investering

De prijzen voor een Bars Class zijn vastgesteld door Access Consciousness. Je betaald voor de eerste keer 270 euro en voor een herhaling 135 euro. Op de volgende data zullen wij in Leiden een Bars Class organiseren:

zondag 28 mei 2017
donderdag 13 juli 2017
zondag 20 augustus 2017
zaterdag 7 oktober 2017
zondag 26 november 2017

Ready to Talk?

DO YOU HAVE A BIG IDEA WE CAN HELP WITH?

Contact Us