Wees dapper genoeg om te zeggen: dit wil ik niet meer!


In 2020 worden oude toxische patronen zichtbaar op relationeel gebied. Hoeveel onbewuste ruimte nemen je relaties nu in? Durf je echt 100% jezelf te zijn? Loop je op je tenen en bewaar je de lieve vrede en vermijd je elke vorm van conflict? Of ben jij het vurige type, die conflict niet uit de weg gaat en daarmee meer heeft afgebrand dan je lief is? Durf je nog niet eerlijk en duidelijk te zijn in je communicatie, omdat je anderen niet wilt kwetsen en daarmee onbewust om de hete brij heen draait? 

Hoe sterk hou jij je in relaties en hou je dat nog langer vol?

Deze nieuwe tijd nodigt je uit om af stand te nemen van alle vormen van toxische relaties met jezelf en anderen. Hiervoor wordt van jou gevraagd om dapper te zijn in kwetsbaarheid. Je mag toegeven, dat het nu genoeg is vanuit de liefde voor jezelf en de liefde die in jouw zit voor anderen, maar nu op de achtergrond blijft. 

Voel je dat ook jouw relaties mee mogen transformeren naar de nieuwe tijd (3D naar 5D) en voel je in elke vezel van je lichaam dat je relaties wilt aantrekken die verzorgend, respectvol, ondersteunend en liefdevol zijn. Deze training is nu voor jou op het juiste moment. 

Aanmelden training

En nu weet ik wat het beste is voor mij.

In deze 11 weken nemen Cindy en Femke je mee terug naar de diepere liefde voor jezelf. Deze  liefde is al in jouw aanwezig en dit zal je gaan ontdekken. Deze bron heb je nu zorgvuldig afgedekt door alle negatieve en pijnlijke ervaringen die je hebt ervaren in de omgang met anderen.

Je mag nu verzachten, jezelf toestemming geven om opnieuw van jezelf te gaan houden en werkelijke compassie te ervaren. Vanuit deze zachtheid, die uiteindelijk je grootste kracht zal blijken te zijn, kan je jezelf en elke relatie naar een hoger level tillen. Vanuit draagkracht, respect en weten hoeveel waard jij werkelijk bent.

Neem geen genoegen met relaties waarin je niet jezelf kunt zijn. 

Aanmelden training

Het is tijd om je oude relatie verhalen die je verzwaren los te laten.

Ook je relaties groeien met je mee op het pad van transformatie. Je bent aangekomen op een punt in je leven waar je eindelijke ware liefde mag gaan ervaren. Je Ziel nodigt je uit om dit proces in vertrouwen aan te gaan, zodat je relaties je niet meer verzwaren en negatieve ruimte innemen . Je mag nieuwe relatievormen gaan laten ontstaan, vanuit  rust en ruimte nemen voor jezelf en je healingpad.  Je zal vanuit deze nieuwe plek automatisch ondersteunende, verzorgende en liefdevolle relaties aan gaan trekken.

Oude toxische patronen mogen geheeld en getransformeerd worden. Pleasen, de ander willen redden en codependency mogen gaan. Verslavende relatie patronen zoals narcisme, grenzeloosheid, bindings- en verlatingsangst houden jouw en de ander gevangen in ongemak, disrespect en pijnlijke herhalende patronen. Geef jezelf liefdevol toestemming  om het kleine meisje in jou te laten opgroeien tot de geheelde en prachtige vrouw die ze in essentie al is.

Je mag je vol vertrouwen uitspreken, voor jouw waarheid staan en telkens vanuit de liefdevolle verbinding in jou in verbinding met de ander gaan. Jezelf niet langer verliezen om maar in relatie te zijn en vanuit angst te blijven hangen waar je nu bent.

Wanneer jij klaar bent om jezelf meer liefde gunnen en daarmee automatisch elke relatie naar een hoger level te tillen, nodigen wij je uit om samen 11 weken in deze energie aan de slag te gaan.

Onderwerpen in deze training:

Stop met het redden en of fixen van de wereld (partner, familie, kinderen etc.).

Waar raak jij jezelf kwijt in relatie tot de ander en vind je je ware zelf weer terug?

Innerlijk kind healing en het ownen van je inner Queen.

Laat onnodig drama en controle los en sta vol vertrouwen in je relatie(s).

Hoe manifesteer je geheelde, verzorgende en liefdevolle relaties?

Hoe ga je om met mensen die je proces in (eerste instantie) niet ondersteunen? Hoe blijf je hiermee in je eigen waarheid en empowerment staan?  

Diepe healing op oude relatie patronen zoals pleasen, onnodig aanpassen en angst om werkelijk lief te hebben. 

Verhoog je eigenwaarde; jij bent goed genoeg zoals je bent.

Hoe verzacht je? Hoe blijf je trouw aan je verlangens in relatie met de ander & hoe kun je de onvoorwaardelijke liefde van de ander ontvangen?

Als het je een gebroken gevoel oplevert, dan is het geen liefde.

Deze 11-weekse training is voor de vrouw die klaar is om:


* Toxische oude relatie patronen los te laten op alle levels
* Te stoppen met het her-creëren van ervaringen uit het verleden.
* Liefdevolle, verzorgende en ondersteunende relaties in haar leven aan te trekken.
* Drama en gevecht los wil laten en liefde ontvangen op alle vlakken in haar leven.
* Alle verborgen schaamte, schuldgevoelens los te laten die voor al je verlangens (ook seksuele) zit.

* Moeitelozer in verbinding met zichzelf te blijven en niet langer te vervallen in overlevingspatronen.
* Klaar is met onnodig leeglopen in relaties en klaar is om haar ware verlangens te leven. 

Het moment dat je je afvraagt verdien ik echt niet beter? Dan is dat het moment om in actie te komen.

START TRAINING 1 OKTOBER – INTRO SESSIE
Vanaf 8 oktober starten we met de onderwerpen. Inschrijven training kan t/m 7 oktober 2020

Elke week vind er een online training (Zoom webinar) plaats. Voor de training is er de mogelijkheid om AL je vragen te stellen in een besloten Facebook groep m.b.t. het onderwerp van die week. Van elke training is er een opname, welke oneindig vaak terug te kijken is.

Investering 379 euro incl. 21% btw | betalen in delen is mogelijk investering hierbij is 397 euro. incl. 21% btw

Aanmelden training