Ben je bewust dat je talentvol bent, een mooi mens met een groot hart en verlangen om de wereld mooier te maken?

Je weet: ik heb zo veel wijsheid en kunde in me, wanneer komt dit er nu uit?

Je hebt veel informatie tot je genomen en lijkt maar niet tot de kern te komen en draait al een tijd om je eigen as.

Heb je al meer cursussen gedaan, je bewustzijn is open en zit je op een doorbraak te wachten?

Een doorbraak in het neerzetten van je verlangen, de manifestatie van klanten, je praktijk of groei in je eigenwaarde?

YES IK DOE MEE

Heb jij gedaan, wat ik ook jaren lang heb gedaan? Heb je de hulp, kracht, steun en inzicht bij anderen gezocht, zonder deze te toetsen aan je eigen wijsheid & weten? Heb je de leiderschap onbewust uit handen gegeven omdat je de boodschap van een ander waardevoller vond?

Wat je in de ander bewonderd is een reflectie van jezelf waar je nog niet bewust van bent! 

Het zoeken naar antwoorden buiten jezelf voedt je onzekerheid in plaats van dat je eigenwaarde groeit. Vertrouwen op boodschappen buiten jezelf zorgt ervoor dat je jezelf ontkracht in plaats van empowered. Dit komt doordat je je onbewust afhankelijk opstelt van anderen en je eigen wijsheid opzij zet. Dit is de grootste oorzaak dat je blijft twijfelen, onzeker bent, om bevestiging blijft vragen en keuzes maakt die achteraf niet voor je blijken te werken.

Er is geen engel, coach, leraar, trainer, healer, reader die weet wat voor jou het beste is!

Geef je grootste kracht niet meer uit handen, empower jezelf jij bent de Spiritueel Leider van je leven.

De doorbraak is er al, ook al lijkt deze ver buiten je bereik 

Realiseer je dat je de enige en echte expert van je leven bent. Er is niemand op deze Aardbol die beter weet voor jou wat goed voor je is. Leg deze superpower nooit meer in handen van anderen en leer de boodschappen van je innerlijke Bron ontvangen. Jij weet intuïtief al wat het hogere plan van jouw leven is en welke keuzes hierbij horen. Jouw Bron, is de plek in je onderbewustzijn waar alle antwoorden op innerlijke vraagstukken die jij hebt liggen te wachten tot dat je deze raadpleegt, jij bent je eigen Orakel. 

Het is geen toeval dat je vandaag deze webpagina leest! Je innerlijke Bron heeft je hier gebracht met de boodschap: "erken mijn bestaan en je zal toegang krijgen tot je innerlijke wijsheid en waarheid". Je bent klaar om vanuit de overvloed van je Bron te gaan leven, om de wijsheid en kennis die al in jouw aanwezig is dagelijks te gaan gebruiken om je fenomenale leven te creëren. 

 

Het Orakel; de heilige plek in jou waar alle antwoorden gegeven zullen worden.

Channel Jezelf – jij bent het Orakel is een 11 weken Self-mastery training waarin je in 4 modules leert intunen en 100% vertrouwen op je eigen innerlijke Bron van wijsheid. Self-Mastery is de controle over je eigen leven terug nemen zonder nog langer te worden overweldigd door gevoelens, emoties en de uitdagingen van buitenaf.

Door precies je eigen waarde & waarheid te kennen en te claimen, zijn obstakels, geen obstakel meer! Je krijgt toegang tot je Overvloedige Zelf.

Self-Mastery is precies weten wat je elk moment anders kunt doen, zodat je moeiteloos voorbij de obstakels recht op je doel af gaat: het leven creëren waarvan jij WEET dat het mogelijk is.

IK BEN DE EXPERT VAN MIJN LEVEN

Verleg je focus van luisteren naar de buitenwereld naar je innerlijke wijze Bron

Heb je ook je buitenwereld als raadgever gebruikt en wil je nu 100% op je eigen ingevingen vertrouwen? Wil je alleen nog maar afgestemde actie nemen zonder twijfel, stagnatie, perfectie of angst om te falen? Angst en twijfel komen naar boven als je keuzes maakt die niet volledig zijn afgestemd op je Bron. Vanuit je Bron doorgegeven actie geeft altijd het innerlijk weten en vertrouwen mee: dit kan ik, ik ga het doen & het wordt een succes.
Self Mastery: Stapsgewijs word ik door het hogere plan van mijn leven op Aarde geleid. Ik weet wanneer ik in vertrouwen mag wachten en neem vanuit vastberadenheid en daadkracht stappen die altijd het gewenste resultaat hebben.
 • Leer waarheid & illusie van elkaar onderscheiden 

 • Claim je Goddelijke autoriteit, je bent je eigen spirituele leider 

 • Expandeer je eigenwaarde

 • Krijg diep vertrouwen in je eigen keuze-kracht

Hef de illusie van tekort op

Raak je regelmatig overweldigd door al het aanbod in de wereld. Heb je de neiging om op alles JA te zeggen en vraag je je achteraf af, wat heb ik nu geleerd? Door naar buiten te kijken en je keuzes onvoldoende te toetsen aan je binnenwereld ben je op zoek naar: de sleutel tot succes, het antwoord op je probleem, een healing om heel te worden, een boodschap om je gerust te stellen of een bevestiging te krijgen van iets wat je al weet. Als de illusie van tekort in je onderbewustzijn nog actief is, dan blijf buiten jezelf zoeken naar oplossingen, terwijl de oplossing er al is; jij bent de sleutel en het slot.
Self Mastery: Ik leef alleen mijn leven en claim de hierbij behorende overvloed. Ik besef dat ik helemaal niets hoef te doen. Ik vind innerlijke rust en zingeving in de keuzes maken die mij direct in contact brengen met de mogelijkheden voor mijn leven.
 • Je claimt je overvloedige geboorterecht

 • Creëer een balans in de behoeftes van jezelf en anderen

 • Krijg inzicht wanneer je keuzes maakt op basis van tekort bewustzijn

 • Ontmoet de Goddelijke Overvloedige jij - de beste versie van jou die er al is! 

 • Doorbreek de illusie van afscheiden zijn & ervaar Oneness

Verleg je focus van luisteren naar de buitenwereld naar je innerlijke wijze Bron

Steekt een lage eigenwaarde, een schommelend zelfvertrouwen en perfectionisme zo nu en dan de kop op? Heb je je hartsverlangens in de koelkast gezet en wacht je op het juiste moment? Hebben verkeerde keuzes uit het verleden een nadelige invloed op je kijk van de toekomst? Ben je advies en meningen van anderen ga naleven? Jij bent de expert van je leven, reclaim je keuzes uit het verleden die niet het gewenste resultaat hadden. Laat schuldgevoelens plaats maken voor inzicht en helderheid.
Self Mastery: Shift je focus: ik activeer mijn optimisme. Ik erken mijn zegeningen en ben dankbaar voor mijn groei tot nu toe. In elke situatie verwacht ik een goede afloop en zo zal het ook gebeuren. Dit is mijn statement!
 • Realiseer: ik volg altijd het juiste pad 

 • Blijf niet langer vast zitten in, 'ik weet niet wat ik moet doen'

 • Claim de expert-schap van je leven

 • Passeer moeiteloos uitstelgedrag 

 • De keuzes uit mijn verleden, zijn geen garantie voor de toekomst!

Leef je Briljante Zelf 

Het leven roept je altijd! Alles is een innerlijke boodschap een signaal, een herinnering aan wie jij in werkelijkheid bent. Je doel op Aarde is jezelf bevrijden van de programmeringen die je vasthouden in deze realiteit. Jij bent een ‘walking talking channel’. Jouw verbinding met je innerlijke bron en wijsheid heb je al vele levens getraind en uitgewerkt. Vergeten wie je werkelijk bent is tijdelijk en nu is het moment om je spirituele geheugenverlies op te heffen. Ben je klaar met lijden, strijden en strugglen en weet je al dat dit alles slechts fabricages van je Ego is? Aan de andere kant van lijden is leven, aan de andere kant van strijden is overgave en aan de andere kant van struggle is moeiteloosheid. Dit zijn 3 nieuwe levenskeuzes die je verder gaan brengen dan waar je tot nu toe gekomen bent.
Self Mastery: verankeren van je 3 nieuwe levenskeuzes: leren leven vanuit overgave en moeiteloosheid door het volgen van de innerlijke signalen vanuit je Bron. Ik activeer de avonturier in mij en herinner dat angst een signaal van nieuwe groei is
 • Staak de zoektocht naar de 'verkeerdheid' van jou 

 • Laat struggle plaats maken voor moeiteloosheid.

 • Ga voorbij angst en voedt daadkracht & vastberaden Zijn

 • Doorzie het Ego en zeg JA tegen het creëren van je levensplan. 

Maak je leven echt mogelijk door te kiezen voor de ontplooiing van je Goddelijke Vonk – Je Briljante Zelf. Sta jezelf toe om het leven voor jou te laten ontvouwen – zeg 100% ja tegen de ontwikkeling van je Licht Potentieel in dit leven. Geef ruimte aan de nog niet ontdekte delen in jezelf. Sta stil waar je nu al bent in je leven. Wees dankbaar voor het pad wat je tot nu hebt afgelegd en richt je vanaf vandaag alleen nog maar op de vraag:

INVESTERING 11 WEKEN SELF MASTERY TRAINING
467 EURO incl. 21% BTW
betalen in 3 delen is mogelijk totaal bedrag 479 EURO incl. 21% BTW 

START ONLINE TRAINING 15 OKTOBER 2019 uiterlijk instappen 22 oktober

YES IK DOE MEE, IK ACTIVEER MIJN GODDELIJKE VONK
YES IK DOE MEE, IK ACTIVEER MIJN GODDELIJKE VONK

DEZE TRAINING IS SPECIAAL GECREËERD VOOR JOU!
Jij ben altijd al het Orakel geweest! 

 • WIJSHEID Ben je vaak eigen-wijs genoemd? Was je vroeger niet zo snel op andere gedachten te brengen, tot frustratie van je omgeving? Deze super visie, je authenticiteit, zit nog steeds in jou en wacht om geactiveerd te worden.

 • NIEUWSGIERIG Deze superpower heb je gehad als kind! Je nieuwsgierigheid bracht je naar de mooiste ontdekkingen. Je wist altijd al: als ik op zoek ga, dan zal ik vinden. Er is nog meer op deze Aarde mogelijk voor mij, ook al kon je je vinger er niet op leggen.
 • INTELLIGENT Je bent intelligent en toch ben je vaker in situaties terecht gekomen waar je achteraf niet zo blij van werd. Je hebt een goed ontwikkeld brein dat zich manifesteert in overuren draaien van negatieve gedachtes. Het negeren van innerlijke signalen en volgen van andermans advies heeft je in de penarie gebracht. Je bent er klaar mee en klaar voor: ik creëer mijn eigen leven vanuit mijn eigen wijsheid & helder weten.

 • INTUITIEF Je hebt altijd je omgeving aan kunnen voelen. Door je ‘anders’ zijn heb je niet altijd die aansluiting kunnen vinden waar je op gehoopt had. Je bent op een punt aangekomen, dat je signalen niet meer wil negeren. Het plan: ik open mijn bewustzijn daar vind ik mijn innerlijke rust.

 • SUPERPOWER Je bent ‘begaafd’, ‘HSP’, ‘Empatisch’, en ‘Sensitief’. Tot nu heb je meer last ervaren van je gevoeligheid, emoties en schommelende eigenwaarde. Je hebt een bovenmatige interesse in de spirituele wereld. Het is voor jou geen verassing meer dat er meer is tussen Hemel en Aarde. Je weet al, deze capaciteiten wil ik ontwikkelen in dit leven en gaan inzetten als je Grootste Kracht!

 • DRAMA Ben je zo klaar met drama, de moeilijke weg en struggle? Nu is het moment om de Mysteriën van het Universum te laten ontvouwen. Je bent er klaar mee dat je iedereen er over hoort praten, maar het zelf nog niet ervaart.

 • INNERLIJK WERK  Je weet dat in het innerlijk werk doen, de grootste schatkamer te vinden is. Alle bull-shit die je tegenkomt kun je shiften in een nieuwe ziens- en denkwijze. Zo creëer jij je nieuwe realiteit vol Wonderen & Magische mogelijkheden!

 • HEILIGE PLEK Je wilt niemand meer op een hogere plek zetten dat jij jezelf. Je beseft dat het grootste heiligdom is de creatie van je verlangens & behoeftes.

 • GROTER PLAN Tot nu toe stond je vaak met één been in je nieuwe realiteit. Je had alleen geen idee, leuk, hoe nu verder? Raakte je overweldigd, bevroor je door angst of zag je door de bomen van mogelijkheden het bos niet meer? In de flow en uit de flow en die grote doorbraak komt maar niet, de tijd tikt voorbij terwijl je gefrustreerd, verbitterd of boos bent.

 • OVERVLOED  Stap voor stap kom je uit het Tekort Bewustzijn. De gedachten ‘dat je het niet waard bent’, ‘dat je het niet kan’ en ‘dat je vooral nog heel veel moet doen’. Je eigenwaarde en vertrouwen bouw je op door het Zelf te doen – door je Autoriteit niet meer uit handen te geven en de Spirituele Leider in jezelf te claimen. Volg vanaf vandaag alleen nog maar je eigen ingevingen! En toets alles van de Buitenwereld aan je eigen waarheid. Zo creëer je een rotsvast vertrouwen in jezelf, je capaciteiten en het ontvangen van de overvloed.

Na deze 11 weken Self Mastery Training:

Ben je de Spiritueel Leider van je eigen leven en heb je een rotsvast vertrouwen in de wijsheid van je eigen Bron.

Maak je geen enkele keuze meer gebaseerd op tekort of lage eigenwaarde.

Haal je eindelijk de maximale waarde uit elke training, coaching, reading, healing. Je weet nu dat je heel, perfect en ‘de leerling en de leraar’ tegelijk bent.

Je hebt de zoektocht naar de verkeerdheid van jou omgezet in de erkenning van je Authenticiteit.

Heb je JA gezegd tegen het Hogere Plan. Je weet hoe je signalen van dit plan kunt herkennen.

Twijfel je nooit meer en verblijf je niet meer in verwarring welke giften het leven jou wilt geven.

Kun je super snel intappen op je Bron en boodschappen onderscheiden van bull-shit van je mind.

Heb je toegang tot Super Krachtige Tools die je dagelijks kunt gebruiken om de creatie van je leven te vergemakkelijken en elk moment op je Bron in te tappen.

Na deze 11 weken heb je toegang tot de Mysteriën van het Universum. Je weet hoe creatie werkt en weet welke keuzes je energie mag geven zodat ze naar het gewenste resultaat zullen leiden. Dit Self Mastery Level1, is de basis en springplank naar de vervolgstappen: Activeer je Superpowers & Leef je Potentieel deze trainingen worden vanaf 2020 gegeven.

IK BEN MIJN EIGEN SPIRITUELE LEIDER I AM READY

Het moment is aangekomen om alle jaren die je hebt gebruikt om te healen, los te laten, jezelf te vinden, je zelf te ontwikkelen en te verrijken met cursusmateriaal om te zetten in: Spiritueel Leiderschap. 

De laatste stap in spirituele bewustwording:
ik hoef niet meer te zoeken: ALLES ZIT AL IN MIJ! 

Ik sta te popelen om de inzichten die ik het afgelopen 1,5 jaar ontvangen heb die mij hebben vrijgemaakt, mijn eigenwaarde laten stijgen tot 95%, de innerlijke rust hebben gebracht in mij en mijn relatie met mijn man en gezin. Angsten die ik een heel leven lang gehad heb zijn getransformeerd met de inzichten van het afgelopen jaar. 


Ik weet als jij deze stap in bewustwording gaat zetten, deze in 11 weken tijd gaat doorvoelen, erkennen en belichamen dat er geen enkel obstakel meer is die jou tegenhoudt in de creatie van je leven op aarde zoals deze volgens het hogere goddelijke plan de bedoeling is.

IK CLAIM MIJN OVERVLOEDIGE BRON - IK DOE MEE

Have the courage to recreate yourself and dare to BE Brillant

9 jaren geleden startte de spirituele Reis van Femke met healing, frequentie verhoging en een heel groot verlangen: het openen van haar spirituele gave en deze delen met de mensen die op haar pad komen 3 jaar later startte ze haar praktijk met nul klanten en nul ervaring voor haar gevoel. Vanaf dag 1 wist zij: ik ben groter dan mijn angsten, ik ben hiervoor op de Aarde gezet.

Toen ze eenmaal JA zei tegen het Hogere Plan veranderde haar wereld op Magische wijze. Ze had van tevoren nooit kunnen geloven dat ze zonder faalangst honderden mensen zou aanspreken en haar ervaringen en bewustzijn met zo veel plezier zou delen. Moeiteloos ging ze voorbij limiterende patronen als perfectionisme en faalangst. In de afgelopen jaren heeft ze duizenden mensen bereikt via facebook met haar inspirerende boodschappen, haar life changing challenges en groepstrainingen.

2019 nodigde haar uit om opnieuw vertrouwen te hebben in het Hogere Plan. Alles wat zij van te voren had opgebouwd mocht ze in 2019 loslaten zodat haar Lichtwerk een nieuwe richting op kon gaan: Spirit Mastery School.  Channel Jezelf is de eerste training die je leert om vanuit je Bron & Essentie te leven.

Voor Femke is Magie – weten dat je alles kan wat je wilt en dat het Universum je in elke stap begeleidt en ondersteund. Het Universum is altijd je Creatie Buddy en tilt je eigen Creatiekracht naar een hoger level. Femke haar trainingen zijn spot on, nodigen je uit om liefdevoller naar jezelf te kijken, bevatten energetisch tools die je leven en creatie vergemakkelijken en openen je bewustzijn en spirituele gaves.

Femke is Spiritueel Leraar en Creator en combineert deze talenten in haar trainingen. Zij leert andere lichtwerkers, lichtbrengers en Miracle Workers hoe ze voorbij angst en limiterende gedachten kunnen gaan en vanuit hun Overvloedige Bron kunnen leven. Je bent op Aarde om je Briljante Zelf te Zijn en je potentieel te activeren en delen met de wereld.

IK CLAIM MIJN OVERVLOEDIGE BRON - IK DOE MEE

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • HOE VAAK KAN IK DE SESSIES TERUGKIJKEN? 

  Van elke sessie wordt een opname gemaakt die je zo vaak kan terugkijken als je wilt.

 • IK HEB GEEN FACEBOOK, KAN IK WEL MEE DOEN?

  Ja de opnames worden per e-mail verstuurd of opgeslagen op een speciale webpagina. 

 • WANNEER WORDEN DE SESSIE GEGEVEN?

  Elke dag zal er een 30 minuten sessie zijn over het onderwerp van de dag. De tijdstippen zullen variëren. Er is voldoende mogelijkheid om vooraf en achteraf je vragen te stellen. 

 • IK TWIJFEL OF DEZE CHALLENGE VOOR MIJ NU JUIST IS

  Twijfel verteld je ALTIJD dat er groeimogelijkheden zijn. Vasthouden aan twijfel is tegen jezelf zeggen, ik groei niet, ik blijf waar ik nu ben. Voel je meer weerstand, dan is dit dezelfde uitnodiging tot groei. Ben jij klaar om je perspectief over jezelf te veranderen en jezelf door liefdevolle ogen te bekijken zodat je talenten zichtbaar worden? 

 • IK WEET NIET WELKE IK MOET KIEZEN BASIS OF ADVANCED

  In alle sessies wordt met energie gewerkt, je bewustzijn wordt geopend door de dagelijkse vragen. Deze maken je ook bewust van waar jij je Magische leven blokkeert. Magie is wie je bent, ontkennen en verstoppen heeft geen zin en drukt je leven op de STOP knop. De energetische Activaties zijn voor alle Lichtwerkers, lichtbrengers en Miracle Workers die hun inzichten in de praktijk brengen. Het heeft geen nut om een energie upgrade te ontvangen als je niet in de actie van je Zielswezen komt. Is de challenge dan wel waardevol? Ja zeker! Iedereen is op een ander moment op zijn pad en haalt iets anders uit deze challenge. Vertrouw op je innerlijke stem en hart deze verteld je welke keuze de juiste is voor jou.