Ben je klaar met ronddolen in oude collectieve patronen en angsten waarvan je nu al weet dat ze niet van jou zijn?

Pusht je Ziel je liefdevol vooruit en sputtert je Ego tegen?

Zet in vertrouwen de volgende stap op je Ascensie pad en ontdek dat je frequentie verhogen leuk, ontspannend, leerzaam en moeiteloos kan zijn.

Leer moeiteloos mee te gaan op de verandering van je leven op Aarde, door volledig je innerlijke leiding te vertrouwen.

Femke van Kuijk nodigt je uit om mee te gaan in een 21 weekse  avontuurlijke reis door de Dimensies heen. Nu is het moment om te kiezen om werkelijk vrij te zijn en je overvloedige, liefdevolle, potentiële en werkelijk krachtige Zelf naar voren te laten komen.

In 21 weken wordt je stap voor stap geleid en begeleid door alle dimensies en bijbehorende frequenties heen. Van schuld en schaamte naar liefde en vreugde. De activaties bevrijden je van duizenden jaren aangenomen collectieve limiterende gedachtes en overtuigingen. Al deze overtuigingen ben je al vele levens en incarnaties tegengekomen. Sta even stil bij dit moment! Dit is een memorabele en fantastische tijd van ontwaken: in dit leven breek je namelijk uit deze patronen en krijg je toegang tot het 5D bewustzijn. Eindelijk krijg je toegang tot innerlijke vrede, vreugde en overvloed. 

De keuze is aan jou: bevrijd jij jezelf van alle collectieve patronen die je niet meer dienen en je nu vasthouden in het lijden en struggle van deze planeet (3D)?

IK KIES VOOR MIJN INNERLIJKE VRIJHEID – ACTIVEER 5D

Hoe ga je van 3D naar 5D? Het proces heet Ascensie en houdt letterlijk in het verhogen van je frequentie. Het is een bewustzijnsproces welke overtuigingen en laag frequentie emoties je leven nu besturen en je realiteit creëren.  Alle emoties hebben een frequentie zo zijn schuld, schaamte en angst lage frequenties. Dit zijn collectieve overtuigingen en patronen die je zeer goed kent. In deze frequentie ben je opgegroeid op Aarde tot het moment van ontwaken. Deze beperkende patronen hebben je tot nu toe gevangen gehouden in alle vormen van lijden, struggle en problemen: dit is de 3de dimensie. Leven vanuit je hoofd, onmacht, controle en het ervaren van het tekort bewustzijn.

STAP UIT DE MATRIX 

Femke zal gedurende deze 21 weken training elke week een training geven 60-90 minuten. In deze training krijg je alle informatie die je nodig hebt om de dimensies van elkaar te onderscheiden. Ze deelt de vele bewustzijnsstappen en hoe je deze stappen gaat belichamen zodat je de hoge frequentie ook kan vasthouden. Ze maakt gebruik van het clearen van alle laag frequentie energie, onbewuste patronen en overtuigingen. Deze activaties zijn super krachtig en snel en clearen alles uit je onderbewustzijn en geeft je toegang tot een hogere frequentie. De problemen die je nu zo goed kent worden tot op de Bron gecleared. 

Tevens wordt je losgekoppeld van het collectief bewustzijn waardoor je eindelijk in contact komt met je eigen waarheid, weten en wijsheid. Na verloop van tijd zal je op magische wijze constateren: die oude overtuigingen, patronen en problemen zijn echt weg.

Ik voel me niet langer meer gehinderd om mezelf te zijn, ik hou me niet meer in en ik leef mijn verlangens.

IK KIES VOOR COMPASSIE, VERTROUWEN & LIEFDE – ACTIVEER 5D

Van elke sessie is er een video en geluidsopname onbeperkt beschikbaar

IK STAP UIT DE MATRIX – ACTIVEER 5D

Hoe het zou  zijn om wonderen en mogelijkheden te creëren in plaats van problemen?
Hoe je je zou voelen als de pijn, struggle, je waardeloos en futloos voelen eindelijk weg zou zijn?
Hoe het zou zijn als je mind je niet meer gevangen houdt in de creatie van beperkende gedachtes? 
Hoe het zou zijn om je niet langer gestressed, doelloos, gebroken en overweldigd door het leven te voelen? 
Hoe het zou zijn om einde te maken aan gedateerde overtuigingen en trauma’s uit vorige levens?
Hoe het zou om je leven vanuit overvloed, vertrouwen en liefde voor jezelf te creëren? 

 

Hoe het zou om echt een sprong voorwaarts te maken en te leven vanuit  empowerment en creatie vanuit je Multidimensionale Wezen?


In deze 21 weken bevrijd je jezelf van leven in limitatie angst en beperking, alles wat je nu tegenhoudt in het ervaren van eenheid (oneness).

  • 21 weken activatie transformatie coaching met bijbehorende activaties

  • Sessies worden gegeven op een vast moment, nog nader overeen te komen. De eerste sessie is op 11.11.2020.

  • Toegang tot alle replays en activvaties van de sessies

  • Toegang tot de Besloten community op Facebook waar je gelijkgestemden ontmoet en al je vragen kan stellen. 

Early Bird investering 555 euro incl. 21% btw (111 euro p.m.)

Vanaf 11 november 777 euro incl. 21% btw (155 euro p.m.)

Betalen per maand is mogelijk kies bij betaalwijze ‘betalen in delen programma’.

Deze training kan op elk moment gestart worden na 11.11.2020
neem contact op met info@dehelderebron.nl 

YES IK DOE MEE – IK ACTIVEER MIJN 5D FREQUENTIE