HARTSVERLANGENS

December de maand van verlangens ! Geef je jezelf een cadeau en geef je je verlangens de ruimte om gecreëerd te worden in 2021?

STAP JE LATER IN DAN 1 DECEMBER, GEEN PROBLEEM, ELKE DAG KUN JE STARTEN MET DE LICHTPUNTJES

December is de maand waar het donker begint toe te nemen, de kachel binnen brandt en ons eigen kacheltje dooft. December is een familiemaand, waar familie, gezin en sociale omstandigheden aan je begint te trekken. Hoe harder ze trekken hoe harder jij rent en des te meer je innerlijke lichtje dooft. Daar waar je eerder gemakkelijker tijd kon maken voor jezelf, je spirituele ontwikkeling en je eigen plannen lijkt het in de maand december een nog grotere uitdaging.

Zorgen om geld (hoeveel gezinnen hebben geldzorgen, hoeveel pik jij op van anderen wat niet van jou is?), verplichte gezelligheid en het “ren je rot” regelen: bomen, eten en cadeautjes. Geef jij de maand december een cadeautje aan jezelf?

Elke dag 5/10 minuten me-time? Elke dag starten met afstemmen, contact met het Universum maken, zodat de rest van de dag in een flow verloopt? Hoe gemakkelijk zou je de maand december ervaren vanuit rust en totale bewustwording van je eigen behoeftes en hier ook voor kiezen?

Elke dag een lichtpuntje in je mailbox!

Speciaal voor de december maand heb ik de lichtpuntjes gecreëerd! Deze lichtpuntjes ontwikkelen je spirituele gave, ondersteunen je ascensie, openen je bewustzijn, verhogen je trilling en zorgen ervoor dat jij elke dag de verbinding met jezelf maakt. Je kunt er voor kiezen om de ochtend er mee starten of op de dag weer even op te laden.

Om volledige flow in je leven te ervaren ontbreekt vaak de ideeën (hoe doe ik dat?) en de stok achter de deur. Want ja het gezin, de familie en andere verplichtingen roepen je en dan komt vaak de overtuiging ‘ik heb geen tijd’ en ‘geen geld’ en zo word je per dag energetisch meer naar de laagte getrokken. Hoe je trilling hoog, je emoties laag en open jezelf voor de mogelijkheden.

CHECK JE MAILBOX

Je bent op Aarde om je eigen Fairytale te creëren! Wat zou je willen als alles mogelijk was?

Elke  dag krijg jij een email in je mailbox met een lichtpuntje. Wat zijn de lichtpuntjes? Dit kan van alles zijn, elke dag een verrassing. Ben je ook niet dol op verrassingen? Ha ha even serieus…dit kan zijn een meditatie oefening, vragen die je bewustzijn openen, een opdracht, een mini healing net wat past bij het thema van de dag. Door elke dag 5/10 minuten hier mee bezig te zijn, zul je aan het einde van de maand merken dat je energetisch niet bent leeggelopen (gek bent geworden door de druk van buitenaf) en je zal een vergroting van bewustzijn ervaren.

Open de poorten van manifestatie

Het onderliggende thema van deze lichtpuntjes zijn je hartsverlangen manifesteren en het zaadje hiervoor planten voor 2021… Van 1 december t/m 31 december ontwikkelen we het contact met je intuïtie, krijgen we je hartsverlangen helder, kijken we naar de sabotage die naar boven komt, openen we je hart en innerlijke wijsheid… We maken de weg vrij voor je manifestatie en voor jezelf!

IK GEEF MIJN VERLANGEN DE RUIMTE

GROEPS HEALING

Last but not least elke week is er een groepshealing met de volgende thema’s

Van alle healings is er een video en geluidsopname gemaakt en deze je in je mailbox.

JE KRIJGT LICHT & ENERGIE

Je verlangen is het begin van de creatie, zonder verlangens ervaar  je een zinloos leven welke je alleen maar meer naar beneden haalt. Kiezen voor het leven van één verlangen is een verandering waar je hart van gaat springen en geluksgevoel met zich meebrengt.
  • Elke dag een email met een lichtpuntje

  • Toegang tot de replay van 4 transformerende healings

  • Toegang tot de besloten groep op Facebook

De investering voor deze 31 dagen is 
33 euro incl. 21% BTW 
JA GEEF MIJ LICHT EN HEALING

BONUS VOOR NIEUWE AANMELDINGEN

JA GEEF MIJ LICHT EN HEALING