Ascensie boodschap 20-26 april 2023

Nummer 113

​113 Maak opnieuw ruimte in je hart! Voor nieuw leven, nieuwe relaties en wees bereid om het oude los te laten en nieuwe relatie(vormen) aan te trekken. Je hart heeft allemaal energetische kamers waar ruimte is voor geliefden, relaties en nieuwe levenservaringen. Als er verdriet en onverwerkte pijn in je hart blijven zitten, dan is er geen ruimte meer voor nieuwe ervaringen. In de komende 2 weken wordt hier ruimte gemaakt en kan het zijn dat je je overvallen voelt door oud verdriet, schrik hier niet van en laat het gebeuren. De hart chakra’s en het hartbewustzijn van het collectief bewustzijn wordt verder geopend en zo zal iedereen individueel oude relatie, pijn, uitgestelde rouw van geliefden of andere hart gerelateerde zaken ervaren. Wanneer zo’n moment is, leg je hand op je hart en adem de levensenergie door, laat alles gebeuren en doorstromen. Niks kan je harder raken, dan het moment waarop je hebt vastgezet. DIt vasthouden heeft je zo veel pijn en moeite gekost, dat loslaten uiteindelijk een bevrijding zal zijn .

Nummer 178

178  Grote veranderingen liggen op je deurmat en kan je niet terug via de oude weg. Je Ziel wilt dat je weet: je blijft in herhalende problemen verkeren, die hun oorsprong in het verleden hebben. Je krijgt doorlopend aanwijzingen van je lichaam en je innerlijke Gids, dat dit echt niet meer zo voor je werkt. Waar probeer je aan een dood paard te trekken? Op welk gebied van je leven steek je je kop in het zand en negeer je hoe zwaar het eigenlijk voor is? Geef maar toe dat het een doodlopende weg is en dat doen wat je deed, geen veranderingen teweeg zal brengen voor je. Door eerlijk te zijn wat er op je hart ligt en dat het eigenlijk al een tijd zo niet gaat, is de deur openzetten naar alle vormen van hulp mogelijk en zo kan ook het Universum dichter bij je komen en je boodschappen sturen vanuit je Bron. Wees niet bang om knopen door te hakken en keuzes te maken die uiteindelijk tot innerlijke vrede en rust zullen leiden waar je al lange tijd zo naar smacht. Dus waar hak jij de knoop door en kies je voor jezelf?

Nummer 323

323 Je hoeft niet meer te vechten om jezelf te zijn, om je plek in te nemen van je te laten horen, schreeuwen of je zelf wegcijferen. Zit je op dit moment vast in een vechtrelatie waar eindeloos conflict, discussies voeren de boventoon voeren? Elke keer weer emotioneel, energetisch een schepje bovenop en verder verwijderd van jezelf. Ben je de eerste die zegt, stop? Dit wil ik niet meer, ben je bereid om uit deze cyclus te stappen en het significant anders te gaan doen? Je mag vanuit duidelijkheid en vanuit liefde grenzen aangeven en de het stukje eigenwaarde transformeren zodat een herhaling van deze patronen niet meer voorkomt. Overal waar je wilt weglopen, vluchten, wegduiken of verdwijnen is je gewonde innerlijk kind aan leiding in je leven. Je weg ligt in het innemen van je eigen ruimte vanuit heelheid, volwassenheid en bewustzijn. De weg is terug naar jezelf, naar het moment dat jij het contact met je ware zelf verloren bent of misschien zelfs nog niet bent aangegaan. Vraag het Universum om voor jou de juiste Gidsen, begeleiders op je pad te brengen die je ondersteunen in deze weg terug naar jezelf.

Nummer 416

416 In de aankomende periode van vakantie is er de gelegenheid om op een dieper niveau met anderen te connecten, verbinden en samen te zijn. Hou hiervoor een portaal van vrede, kalmte en mogelijkheden in gedachten en visualiseer jezelf hierin met hen die hierbij betrokken zijn. Welke verwachtingen heb je al neergezet waardoor een herhaling van het verleden geheid zal plaatsvinden. Open je hart voor de mogelijkheden, spreek je zorgen in gedachten uit en laat ze meevoeren in het universum. Waar zie je tegenop en wat wil je hiervoor in de plaats? Zijn er ook al duiven in jouw realiteit verschenen de afgelopen dagen? Deze herinneren je dat jij het veld van innerlijke vrede mag aanzetten zodat anderen hierin kunnen plaatsnemen. Voelt dit als dragen, zorgen en verantwoordelijk zijn voor anderen, zak dieper in je hartsbewustzijn en zet vanuit hier het veld op. In plaats van je zorgen te voeden, spreek uit hoe jij wilt dat het is en wees bereid om hier in mee te gaan en te staan voor wat belangrijk voor jou is. Vermijd conflict, in reactie zijn en handel vanuit je innerlijk doorgegeven wijsheid.

Nummer 631

631 Geloof dat ook jij rijk kan zijn en een overvloedig leven leeft waar je financiële vrijheid voor jezelf hebt gecreëerd. Rijk zijn is een breed begrip, wat ontstaat als je beseft dat de bron van geld, God-Creator-het Universum in jezelf is. Gebruik je nu geld om de creatie van je leven uit te stellen?  Financiële vrijheid is beseffen en ervaren dat je over alle overvloedige middelen bezit om je gewenste hartsverlangens te creëren en je leven vorm te geven volgens wat via je blauwdruk mogelijk is. Het wel of niet hebben van geld is geen probleem, je mindset dat je vertelt dat er tekort is en dat jij niet voldoet wel. Om meer bronnen van overvloed uit te nodigen in je leven is uit te reiken naar de vraag welke mogelijkheden het Universum voor jouw in petto heeft. Wanneer je deze in vertrouwen opvolgt dan zal geld namelijk altijd volgen en in je realiteit verschijnen. Universum laat mij luid, duidelijk, helder zien, weten, voelen en ervaren waar de mogelijkheden voor mijn overvloedige leven zijn?!

Yes de eerste Live class in 2023 zal zijn op 11-12 maart 2023

<strong>Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!</strong>

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class van 11+12 maart (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op 11+12 maart.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!