Ascensie boodschap 19-25 januari 2023

Nummer 31

31 2023 nodigt je uit om je Hogere/Grotere Zelf naar voren te laten stappen en het roer van je leven over te nemen. Dit houdt voor jou in dat je vaker uit je hoofd mag komen, stop zeggen en stilstaan. Maak je dagelijks ruimte vrij voor contemplatie en afstemming? Wanneer je vanuit je Hogere Zelf gaat leven komt er zo veel meer rust, angst om iets te missen in je leven, neiging om hard te werken en keuzes te maken waarvan je al weet dat ze gedoemd zijn om te mislukken. Vertragen, vragen en beseffen waar je hoofd je leven nog dirigeert en het overneemt van de oneindige mogelijkheden die je Multidimensionale zelf rijk is. Open je bewustzijn verder, wees niet bang om confronteert te worden met je opgeslagen en aangenomen gevoelens, emoties en gedachten die voornamelijk bestaan uit collectieve aangenomen levensovertuigingen. Ook voor jouw is de weg wat werkt voor mij? Wat is mijn waarheid hier? Wat weet ik dat wel mogelijk is? Als ik mijn blauwdruk de ruimte geef om intuïtieve keuzes te maken, wat mag ik dan aantrekken, aanroepen en uitnodiging in mijn leven? Wat vraagt mijn hoogste potentieel dit jaar te gaan creëren, ontvangen en beleven? Gebruik deze vragen om de kracht van je Ziel/Multidimensionale zelf te ontgrendelen en te leven. Het leven is zo veel meer magisch en is er zo veel meer mogelijk als je je Hogere Zelf de ruimte geeft.

Nummer 231

231 Wat houdt je tegen om werkelijk vrij te zijn? Welke keuzes houden je gevangen in een systeem waarvan je weet dat je er diep ongelukkig van wordt? Uit welk systeem wil jij breken en je eigen pad vervolgen, waarvan je intuïtief weet dat het naar ware vrijheid, vreugde en zingeving zal leiden?! Ben jij een Lichtwerker die familie systemen openbreekt? Voorgaat in de creatie van relaties of ben jij een Levenscoach en geboren om een Leidend voorbeeld te zijn? Ben jij diegene die nieuwe inzichten en bewustzijn creëert op gebied van lichaam en gezondheid? Waar volg je nog het pad van de minste weerstand, die je afleidt van je ware zelf? Waar mag jij dit jaar voor gaan staan? Wat is gelinkt aan je missie, je ware purpose op Aarde die altijd gelinkt is aan de problematiek, pijn en lijden die jij in dit leven kent? Zet je angst om in potentieel? Zie en ontvang het grotere plaatje van je leven en ga staan voor de transformatie, impact en het verschil die alleen JIJ hier kan maken. Je lichtmissie roept, wat doe jij?

Nummer 580

580 Wie is de eindeloze gever in het familiesysteem en waar heb je dit gekopieerd en overgenomen omdat het voorbeeld ontbrak? Vul de leegheid die je ervaart niet op door grenzeloos er te zijn en zorgen voor anderen. Deze leegheid wil juist gezien, erkend worden zodat jij hier de ruimte voor mag innemen. Wat probeer je te bewijzen of te halen uit je buitenwereld? Wil je de perfecte partner, ouder en kind zijn? Het onderliggende verdriet wat komt vanuit patronen van ik ben het niet waard, er wordt toch niet van mij gehouden en of ik ben niet genoeg zoals ik ben mogen getransformeerd worden zodat onvoorwaardelijke liefde de ruimte krijgt om je relaties te vullen. Wanneer je eerste prio in je hoofd en keuzes er voor de anderen zijn is, dan creëer je onbewust teleurstellingen. Jij hebt namelijk net zo goed die zorg, aandacht, attentie en bewustzijn nodig. Neem de tijd voor deze innerlijke healing en onderzoek waar je elke keer neigt om je eigen verlangens, behoeftes opzij te zetten in alles wat je denkt dat je moet doen, denkt wie je moet zijn omdat het je geleerd is. Verbreek in gedachten de aanhechtingen van deze toxische houden om altijd klaar te staan voor anderen; fysiek, emotioneel, spiritueel en of geestelijk.

Nummer 598

598 Voel je je niet veilig bij mensen die je niet kent of die je niet lijken te zien? Ben je op je hoede  en verwacht je elk moment dat weer het ergste kan gebeuren? Dit is de broedplek voor paniekaanvallen, deze ontstaan wanneer je de veilige bedding in jezelf mist en sterk geraakt bent in het dagelijkse leven, wat je nog onvoldoende erkend hebt voor jezelf. Waar en in welke situatie ervaar je nu die onveiligheid? Is dit in relaties, naar voren stappen in je Lichtwerk of in sociale omstandigheden waar je het diepe gevoel ervaart dat je niet jezelf kan zijn? Wanneer paniek plaatsvindt in relaties, open je hart voor jezelf en geef te kennen wat je krachteloos en machteloos over voelt? Door uit te spreken naar jezelf waar je je machteloos over voelt dan open je bewustzijn voor de mogelijkheden die er altijd zijn. Erken voor jezelf wat je nodig hebt en waar je naar voren mag stappen en voor jezelf mag opkomen.  Ben je bang om naar voren te stappen in je Lichtwerk en worden er diepe angsten in je aangeraakt? Deze komen meestal uit de hoek van vervolgingen, verbranding en verkettering om wie je bent en wat je uniek maakt. Erken dat dit nu niet hetzelfde leven is en dat je dit verleden leven trauma mag loslaten zodat je naar voren kan stappen. Leg je hand op je hart en herhaal ik ben veilig, ik ben geliefd, ik ben oké en herhaal zo vaak als dat je zenuwstelsel nodig heeft om te kalmeren en jij weer bij jezelf terug bent.

Nummer 622

622 Overvloed is voor iedereen en begint met het denken en je leven creëren vanuit mogelijkheden. Voel je je gedragen, gestuurd en geleid door ‘iets’ wat groter is dan jezelf? Weet je, voel je en leun je op het Universum die altijd achter je staat en je navigeert naar het volgende stuk, oplossing of gift op je levenspad? Bij overvloed wordt vaak gedacht aan geld en daarmee snij je alle mogelijkheden voor je leven af en wat overvloed werkelijk betekent en inhoudt voor jou als je gaat leven vanuit het Universum draagt mij altijd?! Wat mag jij dit jaar ontvangen? Welke nieuwe situaties, mensen en plaatsen liggen op jouw te wachten tot de Divine timing? Al deze situaties leiden maar naar één punt en dat is je ware zelf en mogelijkheden voor dit leven op Aarde. Waar jij natuurlijk naar toe getrokken wordt, het liefste elke dag zou doen en waar je natuurlijke talent ligt, dit is waar overvloed plaatsvindt en het logische gevolg zal zijn. Universum welke mogelijkheden zijn er voor mij vandaag, morgen en dit jaar? Breng mij alles op mijn pad wat me vreugdevol, succesvol, zingevend en vrij laat zijn .

Yes de eerste Live class in 2023 zal zijn op 11-12 maart 2023

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class van 11+12 maart (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op 11+12 maart.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!