Ascensie boodschap 10-16 november 2022

Nummer 221

221 Welke blokkade je ook ervaart, het is geen moment om te stagneren of jezelf vast te zetten. Je leven is geen toeval, het overkomt je namelijk niet. Alle gevoelens van hulpeloos zijn mag je shiften naar het hoger bewustzijn dat jij de creator van je leven bent en dat je alles kan ont-creëren en vernietigen wat niet meer werkt voor je. Wees gewaar van je diepere purpose als Lichtwerker, Starseed, Healer of hoe jij jezelf dienstbaar ziet zijn in deze periode van Ascensie. Je bent hier om je leven continuerend te onderzoeken en je wegwijs te vinden in zaken die je blokkades en struggles zou noemen. Je wordt niet tegengehouden door God, je houdt jezelf tegen in het proces omdat er nog een menselijke schuldvraag zit. Laat deze energie los zodat jij toegang kan krijgen tot nieuwe informatie die je op zo veel nieuwe niveaus zal bevrijden. Met God’s snelheid ben je in staat om door te tunnel van bewustzijn te reizen, van het donker naar het licht en de levenslessen meenemen.

Nummer 285

285 Voor de Lichtwerkers, Starseeds en Miracle Workers is dit een boodschap om zich los te koppelen van familieperikelen en stil te staan hoe deze perikelen (gehecht zijn aan problemen, lijden en struggles) je op bewust en onbewust niveau negatief beïnvloeden en je uit je power laten raken. Komt in jouw een redder naar voren? Bloedt je hart en raak je in paniek als je de ander ziet strugglen, lijden en ziektes creëren? Je bent hier niet om iemand zijn karmische spel te beïnvloeden of te veranderen. Jouw rol (hoe moeilijk het ook is) is om die vraag baak, luisteren oor en vuurtoren te zijn, wanneer jij gevraagd wordt om dienstbaar te zijn. Je kan altijd eenmalig je diensten aanbieden en hierna in vertrouwen loslaten. Het is niet aan jouw om je familie te healen, het is aan jouw om je los te koppelen van familiaire overerving en patronen. Jij kan deze gehechtheid hieraan shiften in jezelf, dit is één van je lichtwerk taken. Gebruik dat wat je raakt als trigger, als hetgeen dat je kan shiften in jezelf.

Nummer 368

368 De codes van deze week openen het Gouden hart bewustzijn; Christus bewustzijn verder in het collectief bewustzijn. Kosmische energie stroomt door je lichtlichaam heen en zet heling op alle niveaus in gang op oerwonden, kernproblematiek. Waar ben je zo moe van en klaar mee? Welke patronen zijn in de periode van augustus-oktober naar boven gekomen? Hiervan vindt nu integratie plaats zodat je blauwdruk bevrijdt wordt van deze conditioneringen, overervingen familie en karmisch materiaal. Je zal merken dat dit de grote ‘stoot’ van transformatie was en dat de komende golven je minder moeite zullen kosten. Als er veranderingen in je eetpatroon willen plaatsvinden, geef hier gehoor aan. Je lichaam kan om aanvulling van stoffen vragen, vertrouw deze innerlijke processen die aangestuurd worden, zodat ook je lichaam op dieper niveau kan helen.

Nummer 482

482 Van welke hoofdstukken in je leven dienen nu echt het einde aan en wordt je uitgenodigd om een quantum sprong naar voren te maken? Je irritatie wijst je de weg, de mogelijkheden zijn de aanwijzers en de vertraging is de uitnodiging om dit patroon tot op de diepste aanhechting van persoonlijk making los te laten. Wees bereid om alle gevoelens van waarom ik, waarom nu en waarom weer te omzeilen, ze houden je weg van dieper inzicht.  Sluit dit hoofdstuk van je leven, neem afscheid van die delen die dit patroon in stand heb gehouden en vergeef jezelf en iedereen die hier bij betrokken was. Vergeven is besluiten om verder te gaan met je leven en open te staan voor de mogelijkheden die er zijn. Open je bewustzijn, welke groei kun je hieruit halen? Focus je energie op het weer-heel-zijn, vraag: hoe kan ik mijn hart opnieuw openen en mezelf bevrijden tot op de bron van dit patroon? dan zat je ego op de lijn, dan mag je dieper zakken in het vertrouwen dat je echt in staat bent om de boodschap te ontvangen.

Nummer 610

610 Je hebt en voelt een diepere connectie met dieren, deze boodschap is dan ook een aanwijzing dat je over telepathische gaves beschikt en dan je klaar bent om deze je weer eigen te maken. Maak tijd vrij om te connecten met je huisdieren en of overleden huisdieren, waar je een band mee had. Ze hebben belangrijke boodschappen voor je klaar staan. Dieren verschijnen nooit zo maar in je leven en dragen dan ook een groter doel voor jou. Veel huisdieren fungeren als spirituele gidsen en helpen, begeleiden je in stukken als onvoorwaardelijke liefde ervaren. Ook dieren kunnen angst ervaren en uitstralen wat jij diep verborgen hebt voor jezelf. Waar je dier nu behoefte aan heeft, kan een duidelijke reflectie zijn voor jezelf. Open je hart voor de communicatie en nodig de boodschappen uit tot je te komen, deze zullen via intuïtie en je gaves binnenkomen. Als je twijfelt over de boodschap,

25+26 februari 2023 nieuwe Sacred Activations Level 1 Class

Start vandaag al met leren en sluit aan live in de class.

44  Nederlandse Practitioners zijn super enthousiast over de snelheid, kracht en gemakkelijke manier van werken. Zij krijgen allemaal hele mooie reviews en terugkoppelingen van hun klanten. Wil jij ook een nieuwe techniek leren? Wil jij weten wat er mogelijk is?

💫 je kan de Sacred Activations geven aan je klanten, kinderen en dieren

💫 je werkt met Source/God’s energie (dit kost je zelf geen energie)

💫 iedereen kan werken met deze energie & dat lukt ook altijd!

💫 er is geen integratietijd na de class, je kan direct sessies geven in je praktijk

💫 je klanten zullen gegarandeerd shiften naar een hoger bewustzijn en bevrijdt worden van problemen/patronen waar ze al jaren vanaf proberen te komen

💫 je hoeft niet in vaktaal te praten, je geeft de Sacred energie die je doorkrijgt en je klant kan dit volledig ontvangen

💫 je kan de sessies ook op afstand via videobellen/telefoon/zoom geven

💫 je klant hoeft alleen toestemming te geven voor de energie

💫 verandering zal plaatsvinden op gebied van relaties, gezondheid, spirituele gaves en overvloed

💫 de Sacred Activations kun je ook gebruiken voor verslaving, zelfvertrouwen en spirituele bescherming

Staat je vraag er niet tussen stuur me een PM of e-mail info@dehelderebron.nl