Ascensie boodschap 27 oktober – 2 november 2022

Nummer 79

79 Ben je onbewust gecommitteerd aan de overtuiging dat arm zijn een zegening is en je hiermee ware overvloed en mogelijkheden voor je leven weg blijft duwen? Vanuit vorige levens staan er eden, vervloekingen, contracten, donkere magie en spells uit die je nu vasthouden in armoede bewustzijn. Hoe geef je nu onbewust je kracht weg aan geld, vertel je jezelf het geen probleem is, dat je het wel fijn hebt zo? Je mag alle deuren naar collectief lijden en geld, slaaf van geld en ik mag geen geld hebben om met God in mezelf te communiceren loslaten. Deze commitments aan armoede en je vasthouden in schuldgevoel, schuld aan – schuldige mag nu eindigen zodat jij weer volledige vrijheid in jezelf voelt om geld te creëren, geld te ontvangen om je in al je verlangens, behoeftes te voorzien, zonder drempel. De kracht van het collectief slaaf aan schuld systeem mag neerdalen, zodat ieder wezen op Aarde terug kan keren in zijn/haar oorspronkelijke staat van zijn van onvoorwaardelijke liefde & overvloed.

Nummer 110

110 Nieuwe groei staat klaar voor jou en deze ruimte mag je in vertrouwen innemen. Hierbij kunnen diepe herinneringen van verdriet, het inhouden van op jezelf vertrouwen dat ook jij in volle glorie van dit leven mag genieten en proeven van alle vruchten. Jezelf onderdrukken van o.a. je emoties, inhouden van je verlangens en maar half deel durven nemen aan het leven, is een mechanisme om jezelf af te sluiten van communicatie met de buitenwereld. Hieronder ligt een diepe zelftwijfel ten gronde, die je gevangen houdt in machteloosheid zijn om keuzes te maken en de regie van je leven te nemen. Alle denkbeeldige door jezelf aangebracht muren, barrières en beschermingsmechanismen willen opgelost worden, zodat het verdriet die opgeslagen zit in je lijf eindelijk los kan komen. Dit is de innerlijke vrijheid waar je onbewust naar op zoek bent; het ervaren dat je leven je leven leiden, zonder beïnvloed te worden door invloeden en meningen van buitenaf. Quan Yin is hier bij je om je te ondersteunen en in zichtbaarheid, compassie en empathie te proces te laten ontvouwen.

Nummer 254

254 Je bent 100% waardig om je beste leven op Aarde te creëren en te leven en van alle overvloed, vruchten en mogelijkheden gebruik te maken die je Ziel diep vervullen van vreugde, zingeving en succes. Tegenslagen uit het verleden zijn nooit het bewijs geweest dat je moest stoppen en weglopen van je diepste verlangens. Wanneer jij eikels, kutwijven op je pad bent tegengekomen die je uit je empowerment hebben laten schieten, was dit een test van het Universum hoe groot het vertrouwen in jezelf is. Je mocht deze diepe krenking van je ziel voor niet als bewijs last aandragen dat het ego-deel van jouw groter en waar is. Sluit het boek naar deze ervaringen, die waardevol op zichzelf zijn omdat ze je diepste pijn en kwetsbaarheid bloot leggen. Reclaim je power alsnog door op te komen voor jezelf in volledige erkenning dat dit jouw schaduw deel was die als een bescherm deken over je potentieel lag. Deze aantijging, leugen is nooit waar geweest, net zoals de overtuiging waar jij in geloofd hebt ook een leugen was; maar een levensles in vermomming. Dus pak de gift van groei en sluit de deur naar het verleden.

Nummer 289

289 Welke familiepatronen komen de afgelopen weken zichtbaar in de creatie van je eigen leven, relaties, gezondheid & kijk op het leven? Jij bent de stopper van familie karma, omdat jij dit kan. Denk daarom niet waarom ik? Maar vraag: welk deel, aspect van mijn wezen kan dit met gemak, plezier en  gratie shiften in hoger bewustzijn? Wanneer je uitreikt naar het deel van jouw wat de antwoorden, inzichten en oplossingen al heeft, dan kun je deze innerlijke stroming hier uit begeven. Maak je hiervan vrij van alle relatie banden; energetische koorden en je gehechtheid om in de pijn van de familie te blijven zitten; omdat je hier onderdeel van bent. Laat je energie niet meer weglekken, geef jezelf toestemming om deze patronen los te laten uit je lichaam los te komen, zodat jij het lichtend voorbeeld zijn. Claim deze capaciteiten en zet ze in voor het grotere geheel. Jezelf vastzetten en houden in de patronen dient namelijk niemand meer.

Nummer 590

590 Onderzoek waar je gevoelens van overweldigd zijn, vandaan komen zodat je je power kan terughalen en je emoties kan loslaten zonder gehecht te zijn aan de impact van de emoties. Kijk waar het vertrouwen ontbreekt in jezelf om je purpose te creëren en aandacht te geven aan je levenswerk. Je focus op anderen, neiging om te pleasen en anderen willen redden komt je duur te staan, dit zijn al dichte deuren namelijk. Open je zelf bewustzijn kijk eerlijk naar jezelf en vermijdt drama. Deze oude schaduw weerhoudt je te doen wat je werkelijk te doen hebt. En een overload aan emoties creëren schakelt je uit, zodat van uitstel, afstel komt. Toch klopt je purpose en missie aan en vraagt of jij opnieuw committeert. Kijk hiervoor je diepste angst in de ogen aan, verlaten worden als jij je ware unieke zelf laat zien aan de wereld en deze niet genoeg blijkt te zijn. Laat deze illusies en maskers van je afvallen zodat jij in je ware leiderschap en podium kan gaan staan en voor de wereld jouw authentiek licht kan schijnen.

Unstoppable Lichtwerk – Transformeer je schaduw en ontgrendel je potentieel

Unstoppable lichtwerk is de 11 weken transmissie voor Lichtwerkers, healers & Miracle workers die onbevreesd, daadkrachtig en vol zelfvertrouwen hun lichtwerk neer willen zetten op het podium.