Waarom kom ik niet in actie?🚀

Waarom kom ik niet in actie?

Deze vraag kreeg ik van een klant, ze deelde dat ze het afgelopen jaar veel trainingen had gekocht vanuit het tekort mindset. Ze was bewust geworden van haar filter: ik weet en kan niet genoeg en daardoor blijft ze naar informatie, bevrijding & bevestiging buiten zichzelf zoeken.

Aan deze overtuiging ligt een diep gevoel en angst voor falen ten grondslag. Wanneer je geconfronteerd wordt met gedachten, overtuigingen en emoties die bij deze angst horen dan bevriest je lichaam en kan je niet in actie komen. Vrij logisch dus! Niks om je verkeerd en fout over te maken, dit is hoe het werkt.

In 3 stappen ontmantel je deze overtuiging

  1. Besluit dat die versie die denkt dat ze een mislukking is tot de verleden tijd behoort, het is je verleden jezelf. Er zijn al zo veel nieuwe versies van jou geactiveerd, waar je nu niet bij kan komen omdat je in gevecht blijft met die ene oude. Die overschaduwd alle mogelijkheden die er wel degelijk zijn, maar jij nu niet kan bij komen.
  2. Wees bereid om jezelf tot de kern van deze overtuiging te bevrijden, hiervoor mag jij je kijk op jezelf herzien. Verleden, heden en toekomst onderscheiden, evenals een momentopname die het verhaal van jou is leven is geworden: “ik ben een mislukking”. De versie van jou die je angst niet leeft is er al- deze mag je claimen, opeisen en kiezen om naar voren te komen in jezelf.

Wanneer zo’n filter nog actief is, dan is je opname capaciteit in trainingen ook geminimaliseerd. Je bent namelijk altijd onbewust op zoek naar het bewijs om je overtuiging in stand te houden (de martelaar). Wanneer dit filter weg is dan ben je in staat om 50-70% meer van de informatie tot je te nemen die je de toegang die versie van jezelf geeft die actie kan en durft te nemen wat tot het gewenste resultaat zal leiden.

  1. Neem de regie terug over je eigen leven, door te besluiten om zelf je waarde te bepalen. Om zelf stil te staan wat jouw definities van falen, eigenwaarde & succes zijn. Deze zelfbewustzijn brengt je terug bij de vraag: wil ik mijzelf nog tot de grond toe bekritiseren of zie ik die ervaring als waardevolle levensles en neem ik mee wat niet werkt en stap in de versie van mezelf die besluit: dit werkt wel en nu voor mij !?

Uiteraard ontbreekt hier ook het zelfvertrouwen, de angst voor herhaling van dezelfde oude pijn en nog aanwezige emoties die dit filter in stand houden en jij jezelf beschermd.

Om in actie te kunnen komen en het pad van creatie van je lichtwerk te volgen is kiezen voor die dingen waar je het meest plezier aan beleefd, waar je al zelfvertrouwen in hebt en om in beweging te komen. Beweging is het anti-gif van alle angst om juist te gaan doen waar je bang voor bent, zodat dat wanneer jij erachter komt dat wanneer je het toch gedaan hebt je angst al die tijd ongegrond is geweest.

De creatie van je Lichtwerk en Missie is namelijk maatwerk: je pijn is je power, je angst is je talent, je blokkades zijn vermomde wijsheid. Je kan NIET falen of mislukken in je lichtwerk, dat is onmogelijk. Je kan wel stagneren, jezelf vastzetten in bevriezing van angst en je ego de show van je leven over laten nemen.

Falen is onmogelijk: omdat erachter komen wat wel/niet werkt voor jou in dit leven een belangrijke capaciteit is om je leven te creëren. Creatie is een proces van vallen, opstaan, uitproberen, leren, jezelf ontwikkelen en vooral dooooooor gaan.

Wat is jouw grootste angst?

Wil je deze ook meesteren zodat je niet alleen unstoppable bent maar alle voor jou relevante informatie uit trainingen kan halen en omzetten in actie zodat ook jij gaat slagen in de creatie van je Lichtwerkpraktijk?

In Unstoppable Lichtwerk wordt er gebruikt gemaakt van deze formule die elk limiterend patroon, schaduwzelf, tekortmindset en jezelf afleiden van wat je wilt doen ontmanteld.

  1. Je krijgt spot-on informatie, waardoor jij je schaduwzelven, angsten en blokkades kan identificeren, herkennen en de regie terugnemen door te besluiten welk versie van jezelf je aan de creatie van Lichtwerk laat staan?!
  2. De groepscoaching en mogelijkheid tot stellen van al je vragen geeft je toegang tot specifieke informatie en uitleg die jij nodig hebt om het inzichtelijk te krijgen voor jezelf. Je leert niet alleen de achtergrond van de patronen, je leert ook ‘hoe’ je ze zelf kan ombuigen tot actie.
  3. Sacred Activations; deze Bron;  God’s energie is zo krachtig , hiermee ben je in staat om diepliggende patronen los te laten, waar je jaren omheen hebt gedanst en niet bij kon komen.

Morgen starten we met Laat financieel voor je zorgen door het Universum. Er is altijd overvloed, je bent altijd overvloed en je krijgt altijd overvloed – deze versie van jouw gaan we activeren die altijd magnetisch nieuwe klanten, inspiratie en alle vormen van overvloed aantrekt.