Ik wil gewoon mezelf zijn ūüĆü

Heb jij ook een verlangen om je eigen leven te leven? Om jezelf te kunnen zijn en te blijven in relaties met anderen? Om zelfvoorzienend en onafhankelijk te zijn op emotioneel, financieel en relationeel gebied?

Wist je dat zo’n 15% van de bevolking Codependent* is? En dat met name de sensitieve personen zich hier in herkennen. Als sensitief kind heb je al leren intunen op je ouders en¬†jezelf¬†aanpassen aan het gezin.

* Codependent is je eigen gevoelens en verlangens aan de kant zetten in relaties met anderen. Je eigen geluk laten afhangen hoe anderen met je omgaan en hoe de ander zich voelt. Jezelf verliezen in relaties. 

Heb je ook onbewust de ouderrol op je genomen? Was je als jong kind al serieus, verantwoordelijk en gericht op hoe de mensen om je heen zich voelde? Als grenzen ontbraken, er sprake was voor emotionele afwezigheid en innerlijke pijn dan zijn alle ingredi√ęnten aanwezig geweest voor jouw survival systeem die je meegenomen hebt in alle relaties.

Nu als al geheelde vrouw (man) hoef je jezelf niet meer staande te houden en te survivallen in contact met anderen.

Dit mechanisme mag je in liefde en met compassie loslaten zodat jezelf naar voren kan stappen en blijven staan. Er ligt al zoveel transformatie achter je!? Toch blijft die verlichting uit en schiet je van up naar down en weer terug. Je hebt grote plannen en stelt deze elke keer uit waardoor je in een cyclus van kritiek terecht komt.

Je zou het liefst gesupport en ondersteund worden door de mensen om je heen. Uiteindelijk voel je je eenzaam, alleen en vraag je je af wie is er nu voor mij?

Door altijd klaar te staan voor anderen is er een situatie gecre√ęerd waardoor jij de sterkste lijkt. Waardoor het lijkt alsof jouw emoties en verlangens er niet te doen. Een groot verdriet hangt rondom je hart. Je bent niet echt gelukkig, ook al zijn de meeste dingen in je leven perfect geregeld.

Anderen hebben niet eens door hoe jij je echt voelt. Het roer mag om!

Je verdriet mag gezien en erkend worden. Je eenzaamheid mag de ruimte innemen. Jij mag naar voren stappen en de innerlijke kracht die jij bezit laten floreren. Dit kan alleen als je je eigen waarde gaat bepalen, als je helder gaat communiceren wat jij nodig hebt in de relatie en je eigen volwassen geheelde ruimte in gaat nemen op voornamelijk emotioneel en sensitief.

Ingetuned bij jezelf en in verbinding met de ander.  Hoeveel tijd, energie gaat er verloren omdat er niks echt structureel verandert? Hoeveel ballen houd je in de lucht en schreeuwt je hart laat los en stap opzij.

Jij als vrouw bent de grootste verandering in het leven van anderen. Als jij naar voren stapt, stappen anderen opzij en volgen jouw als natuurlijke leider in jouw gezin, relatie.

Dat is hoe de natuur het bedoeld heeft jij aan leiding over je eigen grenzen, normen en waarden. ūü•į

Dit leer je in de 14 modules Herstel & healing van toxische relaties . Jezelf zijn & blijven in verbinding met anderen.

Bij deze training kun je heel veel weerstand voelen. Zelfs je hart kan al JA gezegd hebben en 1 seconde later komt je ego, die alles overruled (dat heb ik niet nodig, dat komt later wel, dit gaat niet over mij), waardoor je de keuze niet meer voelt. Ik heb nu meer klant gesprekken gehad waar dit plaatsvond, waardoor je eigen groei, verlangens en eigenliefde weer op de lange baan schuift.

Is dit nog wat je wilt?

Trek je stoute schoenen aan¬†ūüφ en stuur me een e-mail info@dehelderebron.nl of appje 0648168469

Of registreer vandaag¬†ūüíó

Registratie Mastertraject
Registratie groepstraining betaling Ideal of betalen in delen