DE DIAMANTEN BEWUSTZIJN BOODSCHAP IS BEKEND WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU? LIEFS FEMKE

 

1.💚 mos Geef je veel van jezelf fysiek en emotioneel? En knoop je elke keer alle eindjes aan elkaar? Tijd om het roer om te gooien en je focus te verleggen. Wat is echt belangrijk voor je? Welke projecten of relaties mag je loslaten? Waar bijt je jezelf nu in vast wat onbewust meer energie kost dan het je oplevert? Speel met plezier! Hoe kun je met alles wat je doet het plezier terughalen? Je hoeft niet alles te geven (energetisch, aandacht en zorg) begrens, laat mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Door zelf opzij te stappen, geef je de ruimte om het ze op te laten pakken. Onderscheid goed wel/niet mijn verantwoordelijkheid? En waar geef ik mijn kracht weg door zorgen om of voor?

 

2.🗿 standbeeld Wat je afwijst in jezelf, is in werkelijkheid het aspect wat je uniek maakt. Je anders zijn is al zo veel vormen voorbij gekomen, echter heb je de grootsheid van de gift hiervan omarmd. Aarde voelt niet echt als je thuis en diep van binnen heb je nooit begrepen wat er speelde. Ook al heb je het misschien zo niet duidelijk ervaren (heel veel wel) je paste nooit in de groep. Je zonderde je af en zat voornamelijk in je eigen beleveniswereld. Ook nu weer kijk je naar buiten en denk je, huh? Wat is dit? Waarom nou? Waarom nu? En uiteindelijk waarom ik? Herinner wie je in werkelijkheid bent en focus je op het verschil in perceptie en visie. Maak niet verkeerd wat er anders is aan jou, dit is juist jouw gift. Wat druk je weg en wat mag je nu vrij laten? In je uniek zijn, ligt een verborgen kracht welke voelbaar is als je je meer laat tegen houden door wat anderen vinden.

 

  1. 🤎 sepia Wist je dat je dagelijks leeft vanuit de overtuigingen uit je onderbewustzijn? Het is de 95% waar je nog niet bewust van bent, die de regie heeft over jou. Het openen van je bewustzijn is gewaar zijn van je gevoelens en gedachtes. Dit is één van de grootste giften, dat je bewust bent van de overtuiging die je op je relatie, lichaam en jezelf projecteert. Er zijn een aantal patronen die zich aan blijven dienen, totdat jij de deur open doet. Het is onverwerkt verdriet dat zich heeft opgestapeld. Elke keer een schepje erbij. Nu heb je de mogelijkheid om de druk er af te halen en het verleden te herzien. Hoe jij het destijds beleefd heb, wil niet zeggen dat het zo gegaan is. 50% van de gebeurtenissen zijn niet zo gebeurd als jij denkt dat het is. Het zijn de emoties rondom deze gebeurtenis die de ervaring kleuren. Als je je afvraagt, waarom is die doorbraak er niet? Het is een repeterende cyclus van dezelfde emoties die een bescherming laag is voor de ervaring. Kijk deze ervaring aan, doorvoel en accepteer.

 

Wacht niet tot het wonder voltrekt, wees bereid om zelf het Wonder te Zijn.

 

Liefs Femke www.dehelderebron.nl