DE WEEK BOODSCHAP IS BEKEND 💎 BRENG LIEFDE & ACCEPTATIE 🧘🏻‍♀️💓 WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU??

 

102 🌸 Focus je niet op de hindernissen, obstakels die deze tijd met zich meebrengen. Hiermee verlaag je je frequentie en zet je jezelf krachteloos aan de zijkant van je leven. Ga centraal en aan leiding in je eigen leven staan! Slik niks voor zoete koek en zet je eigen koers uit. Met name in gezin en familie bij jij degene die de koers uitzet. Dit is niet egoïstisch, dit is zoals het is afgestemd en bedoeld is op zielsniveau. Wat betekent de koers uitzetten? Dat is leven vanuit intuïtie, voor jezelf, je relaties en je omgeving. Dat is bij jezelf en je eigen waarheid blijven, je waarheid spreken en altijd je eigen regels en waarheid volgen. De leiding nemen is dus niet: verantwoording uit handen nemen, anderen zeggen wat ze moeten doen en bazig zijn. Herinner intuïtief leiderschap en hoe jij dit al vele levens geleefd hebt! Open & activeer!

 

 

183 🌸 HEB VERTROUWEN DAT HET UNIVERSUM JE BLIJFT VOORZIEN. Ben je bang voor de toekomst? Raken boodschappen van geld tekort, toegang kwijt raken tot levensmiddelen en andere worst case scenario’s je diep in je kern? Herinner jij creëert deze realiteit mee en besef hoeveel verantwoording en kracht je buiten jezelf plaatst als jij geloofd dat je weerloos en krachteloos bent. Het universum is niet verandert, alleen je perceptie over de huidige realiteit. Kijk je angst in ogen aan: welk gebrek en verlies triggert je? Ben je bang om je huis, baan, inkomsten, autoriteit over je eigen leven te verliezen? Claim deze zaken als ‘rightfully yours’, niemand heeft macht en kracht over jou en je leven dit is een belangrijke proces in bewustwording. Keer terug in het vertrouwen en weten: het leven gebeurd voor mij en ik zal in al mijn behoeften worden voorzien.

 

 

653 🌸 De energie van verandering blijft als een tornado door je leven heen gaan. Wees in overgave en vertrouwen en laat alles wat oud en gedateerd is los. Laat ook alle angsten voor verlies los en kijk ze diep in de ogen aan. Je kan niks kwijtraken of verliezen wat voor jou bestemd is. Juist bereid zijn om los te laten, opent de weg naar ontvangen en vaak van meer. Herinner dat soms dingen nog niet gebeuren en dat Divine Timing het moment bepaald. Focus je op alle nieuwe ontwikkelingen en creaties die voor jou er nu al zijn. Zie elke dag als een schone lei om je leven in te vullen en te creëren. Heb je vandaag een rot dag? Morgen is het beter! Zie je vandaag geen licht, morgen is daar de regenboog. Focus je niet op de toekomst, deze wordt nog volledig gecreëerd. Alle tijdslijnen verschuiven dagelijks en met een snelheid. De toekomst is niet in de steen gegrift mits jij geloofd dat het zo is. Zie de wereld door je eigen ogen!

 

832 🌸 Praktiseer optimisme als levenshouding. Optimisme is: het komt goed, zo niet dan toch. Hoe activeer je deze levenshouding? Door simpelweg per dag per moment te leven. Als het nu niet fijn is, dan kan het zometeen wel weer fijn zijn. Je capaciteiten met emoties en gevoelens zijn hier ook heel belangrijk bij. Zet niks vast in conclusie: dit is wat het is. Dit is wie ik ben, dit is wie de ander is. Veel healing (karma) vindt plaats in de relaties op dit moment. Je hebt de mogelijkheid om karmische patronen op te lossen, die al vele jaren je in een cirkel van eenzaamheid, teleurstelling en innerlijk gevecht hebben gehouden. Je bent hier om de onvoorwaardelijke liefde en je empathie te delen met de Aarde en haar bewoners. Ontvang de healing op de pijnlijke stukken van het hart en zie je mede-reizigers op Aarde niet meer als vijand, ze drukken simpelweg op de pijnlijke plek die nog in jouw aanwezig is.

 

954 🌸 Intuïtief leiderschap! Kies hoe jij je leven wilt leven, zonder toestemming, excuses en inhouden. Neem van alles afstand wat niet langer resoneert. Dat vraagt om dappere keuzes en vertrouwen op overvloed. Alles wat je loslaat, maakt (energetisch) ruimte voor meer! Meer gaves, meer inspiratie en meer energie. Je kan niet alles met je mee blijven dragen of verzamelen (spullen). Focus je op de vele synchroniciteiten en maak dagelijks ruimte in je bewustzijn om de aanwijzingen (jouw gouden kruimels op je pad) te herkennen, ontvangen. Focus je elke dag op het nu moment, wat kan ik vandaag creëren? Welke bijdrage kan ik vandaag zijn? Hoe kan ik vandaag mij focussen op innerlijke vrijheid, vrede en liefde? Neem elke dag positieve actie, Universum SHOW me! Vraag, stem af; ontvang en neem alleen afgestemde actie in het moment. Focus en helderheid!

 

 

✨🦌✨ Ben je het zat om je aan te passen aan anderen en hiermee je geluk te limiteren? Maak je je Uniek Zijn nog verkeerd? Durf je nog niet te Shinen en Je Uniekheid uit te dragen? Heb je moeite om voor jezelf te zorgen? It’s time to Shine! Heb je al meegedaan met de Leef Voluit challenge? Geef je leven een vliegende start en word weer verliefd op jezelf en geef jezelf deze challenge cadeau.  9,5 uur transformatie en healing coaching om je Uniek zijn volledig te accepteren Info & registratie:  https://dehelderebron.nl/leef/  

 

Liefs Femke | www.dehelderebron.nl