Elke dag krijg je een nieuwe uitnodiging om volledig te leven en alles eruit te halen. Leef je ook voluit? Of trap je onbewust nog op de rem en leef je van dag tot dag en zie je wel wat er komt?

Welke struggle je in dit leven ook ervaren hebt je mag je realiseren: je hebt het overleefd! Echter is dat niet waarvoor je naar de Aarde bent gekomen. Overleven kun je als de beste, maar leven kun je dat ook?

Voluit leven is jezelf volledig toestemming geven om je potentieel om herboren te laten worden. Hierbij ga je voorbij aan alle vormen van beperking waarin je bent opgegroeid. Deze beperking heeft je tot nu tegenhouden om volledig je ware zelf te zijn en te genieten.

Femke van Kuijk nodigt je in deze nieuwe challenge uit om jezelf toestemming te geven om VOLUIT te leven. Zodat jij altijd je spontane en unieke zelf kan zijn. Stap niet meer weg van de creatie van jouw leven waar je zingend en dansend je bed voor uit komt.

ZEG JA TEGEN HET LEVEN EN HET LEVEN ZEGT JA! TEGEN JOU! MELD JE AAN

Jouw struggle is niet uniek, je keuze om te willen genieten in dit leven en alles er uit te halen wel.

In deze challenge krijg je de kans om jezelf te bevrijden van onbewuste overtuigingen en saboterende patronen die er nu voor zorgen dat je niet Voluit leeft. Deze overtuigingen dragen de energie van lijden, struggle, opofferen, angst of schuldgevoelens in zich. Ieder mens op Aarde kent deze gevoelens maar al te goed. Deze lage frequenties hebben tot vandaag je emoties, gedachten, gevoelens en keuzes nadelig beïnvloed.

Super krachtige activaties van 3D naar 5D

Femke zal gedurende de challenge elke dag een korte live coaching video geven met bijpassende activaties. Deze activaties zijn super krachtig en snel en clearen alle laag frequente herinneringen uit je onderbewustzijn. De problemen die je kent als overtuigingen worden tot op de bron gecleared.

Tevens wordt je losgekoppeld van het collectief bewustzijn waardoor je eindelijk in contact komt met je eigen waarheid, weten en wijsheid. Na verloop van tijd zal je op magische wijze constateren: die oude overtuigingen zijn echt weg. Ik voel me niet meer gehinderd om mezelf te zijn, ik hou me niet meer in en ik leef mijn leven van mijn verlangens.

IK WIL WETEN WAT MIJ ZO BIJZONDER MAAKT

Jij hebt de leiding over je leven!

9 dagen frequentie verhoging op deze onderwerpen

Van elke sessie is er een video en geluidsopname onbeperkt beschikbaar

Omarm je unieke zijn! Zie hoe leuk en fantastisch je nu al bent. Hoe de mensen om je heen op een onzichtbare manier worden aangeraakt. Hoe jij nu al het verschil maakt in deze wereld door simpelweg te zijn. Je hebt zo veel mooie gaves en talenten die nog meer tot je zullen komen als je jezelf volledig accepteert wie je nu bent. Niemand is zoals jij en dat je is je allergrootste power!

  • 9 dagen activatie online coaching met bijbehorende activaties

  • Sessies worden gegeven van ma-vr tijdens kantooruren

  • Toegang tot alle replays van de sessies

  • Toegang tot de besloten groep op Facebook waar je al je vragen kunt stellen

De investering voor deze 9 dagen is 
33 euro incl. 21% BTW
YES IK DOE MEE