Dit wist ik niet van te voren, sorry daarvoor! 😳
 
Ik geef het toe, er hing zo’n rare energie om heen en ik zeg je eerlijk ik weet nooit precies wat ik ga zeggen, wat ik mag delen in mijn coaching en webinars. Ik kon de energie voor mijn gevoel niet overbrengen, vanaf het moment dat ik online was in de zaal was het duidelijk. DIT WAS MEGA!!!! En nu heb ik je de kans ontnomen om hier live bij te zijn, SORRY!
 
Vanochtend om 6 uur kreeg ik namelijk door wat we mochten clearen en activeren. Dat het over het Hogere Zelf zou gaan was een klein (zeer waardevol) aspect. Dat dit één van de meest toffe gratis webinars tot nu toe is geworden kon ik niet voorzien. Dit is een een aanrader voor alle lichtwerkers, gamechangers, coaches die voelen en weten ik ben hier om een verschil te maken.
 
In dit webinar (kijk nu de replay https://helderebron.podia.com/intro-intuitief-leiderschap ) krijg je waardevolle tools aangereikt om jouw eigen en unieke rol en boodschap in de wereld te claimen.  Tevens ontvang je de oorzaak van overweldigd zijn in deze tijd van transitie.
 
De wereld vraagt nu van alle lichtwerkers in alle vormen, soorten en maten om hun eigen koers uit te zetten. Om je daad bij het woord te voegen, om elke keer (gewoon door jezelf te zijn) een ripple van licht te creëren.
 
Jij weet al wie je bent (echt!)
Jij weet al wat je waard bent (echt!)
Jij weet al wat jouw unieke boodschap/taak voor deze wereld is (echt!)
Jij weet al hoe je door deze tijd heen navigeert (echt!)
 
Jij weet: ik ben geen volger; ik ben een leider(echt!)
 
Jij bent je hele leven eigen-wijs en ziet het leven op je eigen en unieke manier.
 
Je hebt al vele levens voor deze periode in je leven gestudeerd en geoefend. Nu mag je in de praktijk brengen wie jij bent.  Er vooruit komen dat jij in elk moment wil leven op je eigen voorwaarden, volgens je eigen regels.
 
Ik leef op mijn manier, voor NU en altijd!
 
Dit pad gaan we uitrollen, 5 dagen Intuïtief Leiderschap start 29 maart wat we precies gaan doen weet ik niet, wat we in ieder geval staat hier! https://magiclightworkacademy.nl/product/5-dagen-intuitief-leiderschap/

Dit gaat zo super worden! Registreer je nu en geniet van je reis in bewustzijn samen met zo veel andere dappere en moedige lichtwerkers.

 
Femke van Kuijk | www.dehelderebron.nl