DE DIAMANTEN BEWUSTZIJN BOODSCHAP IS BEKEND WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU?

1.🟣 pruim Een liefdevolle herinnering, je bent hier niet om het alleen te doen! Sta open voor Hemelse en Aardse hulp. In plaats van rondjes draaien in je hoofd, wegzakken in angst of gevoelens van overweldigd zijn: stel een vraag! Welke lichtwezens zijn hier om mij nu te ondersteunen? Leg de casus uit…wat zijn de oneindige mogelijkheden hier? Doe een stap opzij en ga iets doen wat je gedachten afleidt. Wees gewaar wanneer je met al je energie rondjes draait in je hoofd. Je leven heeft nog nooit een positieve wending gekregen van kopzorgen, piekeren, twijfelen en jezelf bekritiseren. Wees gewaar wanneer je plaats neemt in het limiterende oh zo bekende tekort bewustzijn. Overvloed is een staat van zijn, een levenswijze en levenshouding. Weet dat je niks kwijt kan raken wat voor jouw bestemd is. Sta ook open voor Aardse hulp, je hoeft niet altijd sterk te zijn en de verantwoording te nemen. Doe een stapje opzij en laat een ander naar voren stappen.

 

2.☁️ wolken Schenk dagelijks aandacht aan je energetische huishouding. Gebruik de tools die je daarvoor hebt. Angst, boosheid, verdriet is doorgaans niet van jou (mits jij iets hebt om boos, verdrietig en angstig over te zijn). Het collectief bewustzijn is volop in verandering en beweging. Keer elk moment als de energie je overweldigd terug bij jezelf. Jij drukt op je eigen knoppen: ho stop, Universum…ik wil meer gemak, meer ruimte en meer waarneming ontvangen. Je heldere kanalen kun je vergelijken met een rietje. Na een expansie in bewustzijn, dan wil een grote stroom energie door hetzelfde rietje gaan. Jij voelt je vlak, overweldigd, onrustig en staat volledig open. Vergroot je kanalen, zodat alles weer op jouw tempo door je heen stroomt. Kijk ook waar je aan helderheid in je hoofd verliest. Ben je versplinterd? Roep alle energie weer terug en stel je voor hoe je hele wezen één glanzende pilaar van licht wordt! Expandeer tot slot dit licht en druk hiermee alle ongewenste energetische ‘aanhangels’ weg! You’re light, BE the light, spread the light.

 

3.💜 purple twilight Ben ik in een nachtmerrie terecht gekomen? Waar is de escape? Waar zijn de lichtgidsen als je ze nodig hebt? Escape is niet het onderdeel van jouw planning van dit leven op Aarde. Je hebt gekozen om een bijdrage te zijn en een rol te vervullen die steeds duidelijker en kenbaarder wordt. Wees niet teleurgesteld of ongeduldig. Heb je al bewust toestemming gegeven om jouw rol nu in deze tijd helder te krijgen? Zonder je vrije wil en keuze, blijft alles achter de schemering. Weg willen lopen en ontduiken zorgt ervoor dat vitale en belangrijke informatie voor jou in je onderbewustzijn blijft. Belangrijke vragen zijn: hoe navigeer ik door deze tijd van ontwaken? Hoe activeer ik de leider in mijzelf? Welke bijdrage ben ik voor deze planeet in deze tijd? Laat me zien, waar ik de matrix nog waar en echt maak. Welke capaciteiten en talenten heb ik nog niet van mezelf erkend, waardoor ik in de illusie ben dat ik moet overleven i.p.v. creëren. Yes ik activeer deze wijsheid, weten nu in mijzelf en ik vraag of deze zeer duidelijk, helder en accuraat in mijn bewustzijn kan komen.

 

✨💎✨  Maak je je Uniek Zijn nog verkeerd? Durf je nog niet te Shinen en Je Uniekheid uit te dragen? Heb je moeite om voor jezelf te zorgen? It’s time to Shine! Heb je al meegedaan met de Leef Voluit challenge? Geef je leven een vliegende start en word weer verliefd op jezelf en geef jezelf deze challenge cadeau. 9,5 uur transformatie en healing coaching om je Uniek zijn volledig te accepteren Info & registratie: https://dehelderebron.nl/leef/ ✨💎✨