DE DIAMANTEN BEWUSTZIJN BOODSCHAP IS BEKEND WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU? LIEFS FEMKE
 
1.💛 mosterd Je bent uit je oude jasje gescheurd. Daar sta je kwetsbaar en naakt met de enige wetenschap: ga ik wel of ga ik niet? Ga door! Ga door op de ingeslagen weg en ga voor al het nieuws wat in je leven zich aandient. Grote uitschieters, grote stappen; wees niet bang. Dit niveau kan je aan, stap niet weg van wat zich wel aandienen. De kleren waren te klein, te krap en onderdruk nu je vuur niet meer. Wat wil geleefd worden? Wat wil gedeeld worden? Ga, sta en doe en ontdek wonderbaarlijk dat jij het kan. Jij kan alles wat je wilt: ik kan alles wat ik wil, dit is jouw nieuwe mantra. Overweldigd jezelf niet, misinterpreteer deze energie niet. Ja ga naar nieuwe Hoogtes in je Zijn en laat de oude structuren van je afvallen. Maak je los van de structuren en mensen om je heen die niet verder willen groeien. Dit is niet jouw zorg en verantwoordelijkheid. Laat los en groei in vertrouwen, tot ongekende hoogtes.
 
 
💛 Heb je 💛 Mosterd gekozen? Tijd voor actie! Laat je vuur, je innerlijke kracht voor niets en niemand meer doven! Registreer je voor de 5 dagen Ontwaak je innerlijk vuur stap vandaag in: https://magiclightworkacademy.nl/product/5-dagen-awake-your-inner-fire/
 
 
2. 💙 kobalt Stilte voor de storm…stil nu, stil nu, maak nu geen geluid…Maak connectie met de leegte in jezelf, die je anders opvult. Deze leegte wil erkend worden, gezien en gevoeld. Dit is niet verkeerd, jij bent niet verkeerd. Die leegte wil er zijn. Kun je zijn met de leegte (the void) in jezelf? Juist in afzondering, met je eigen wijsheid, weten en waarheid keer je terug bij jezelf. Terugkeren in elk moment bij jezelf is je houvast in deze tijd van chaos en transformatie. Wat wil ik? Wie wil ik zijn? Wat is voor mij belangrijk? Wat laat ik los in vertrouwen? Wat is niet mijn hogere doel en purpose? Wat is van mij en wat niet? Kortom! Stel elke dag vragen en zet elke dag jouw stip (houvast) aan de horizon; jouw pad van verlichting. Sluit je af, stem af en vanuit een hernieuwde verbinding met jezelf (Spirit & de Aarde) keer je terug in je leven. Elke dag opnieuw, wat is vandaag belangrijk voor mij?!
 
3. 🦪 parel Laat je niet ondersneeuwen door de gevoelens, gedachtes en emoties die door het collectief razen. Gooi je schelp open en laat de wereld jouw licht zien. Jouw licht wil gezien en gedeeld worden. Je licht is sterk genoeg, zo lang je maar onderscheid maakt wat is van mij en wat niet. De angst dat je niet jezelf kan en mag zijn speelt af in je hoofd. De kritiek was altijd van jezelf, uit bescherming. Dat hoeft niet meer. Kritiek mag je loslaten zodat de echte en beste versie van jezelf naar voren mag komen. Jij bent de parel, het zacht licht en de pastelkleuren. Je bent geen rood of blauw, je bent roze en babyblauw. Mintgroen en lila. Voel de moed en daadkracht in jou om naar voren te treden en werkelijk zichtbaar te zijn. Richt je op je Roeping en voel hoe krachtig het licht in jou is.
 
❄ ️ Heb je 🦪 Parel gekozen? Laat je vuur, je innerlijke kracht voor niets en niemand meer doven!Bevrijd jezelf van zelfkritiek en onderdruk je kracht niet meer. Registreer je voor de 5 dagen Ontwaak je innerlijk vuur stap vandaag in: https://magiclightworkacademy.nl/product/5-dagen-awake-your-inner-fire/
 
Femke van Kuijk | www.dehelderebron.nl