Boodschap van de Zeemeermin welke kaart kies je?

WAT ME ALTIJD ZO VEEL PLEZIER GEEFT EN VERWONDERING IS DE BOODSCHAP DIE IK MAG DOORGEGEVEN. DANKBAAR IK WENS JE VEEL PLEZIER MET LEZEN, LIEFS FEMKE 

Kaart 1 Vrede en Rust

Wanneer heb je voor het laatst rust genomen en ben je afgestapt van ‘ik moet nog dit” en ‘ik moet nog dat’. Hoe bewust ben je dat je heel vaak dit denkt en handelt. Deze opgelegde ‘moeten’ creëert niet altijd het leven wat fijn en prettig is. Het leven bestaat ook uit ontspannen, loslaten, genieten. Kun je genieten? Kun je je opgelegde verplichtingen loslaten? Het punt is dat veel verplichtingen die je jezelf oplegt komen van een gevoel ‘ ik ben niet goed’ of ‘ik doe het niet goed genoeg’ ; een waardeoordeel. Des te meer je moet van jezelf, des te meer het Universum je in deze behoefte zal voor zien. De zeemeerminnen willen je laten weten dat het nu tijd is om bewust te worden van wat je allemaal moet van jezelf en dit omzetten in mogen, een mogelijke optie of gewoon een keuze. Als je bewust kiest iets te doen, zonder dat je twijfelt of je het wel goed doet, dan blijft je batterij intact dan kost het je geen moeite omdat het een bewuste keuze is. Zet jezelf op prioriteit 1 zorg goed voor jezelf, je innerlijke mens, je uiterlijke mens en je geest. Je zal direct merken dat de chaos om je heen en drukte om je heen grotendeels zal gaan liggen.
Kaart 2 Rust

Deze kleine meermin ligt lekker te slapen in zijn schelp. Voldaan en rustig laad deze op van alles wat er de afgelopen maanden gepasseerd is. Weet je dat slapen ook een spirituele bezigheid is welke er niet alleen voor zorgt dat je lichaam uitrust, ook je geest krijgt rust en in je dromen transformeer je zaken. Voor een aantal mensen is dit transformatie slapen heel erg belangrijk. Als je voelt ik moet nu gaan slapen, luister hier naar. Tijdens je slaap wordt je energetisch gereset en er wordt gewerkt aan je energieveld door Spirits uit het Universum. Je zou het bijna Goddelijk slapen kunnen noemen. Als je al lange tijd moeier bent dan wat je gewend bent, vecht hier niet tegen, omarm het, je bent aan het transformeren. Soms kan het lastig zijn om te rusten omdat je bang bent om van alles te missen, dat de wereld verder gaat zonder jou. Laat deze illusie los en besef dat jij je eigen wereld creëert. Als jij klaar bent voor de volgende stap in je leven en hier JA tegen zegt, dan rijkt het Universum deze jou aan op een presenteerblaadje. Overhaast dit proces niet, alles wat voor jou bestemt is ligt klaar tot dat jij er helemaal klaar voor bent. Alles klopt, het hele leven en Universele plaatje, je bent precies op het juiste moment, op het juiste punt in je leven.

 

Kaart 3 Empowerment ; Innerlijk kracht
Lief lichtkind, ben jij bewust van de talenten en gave waarmee jij geïncarneerd bent op deze aardbol? Je bent een brenger van puur licht en bewustzijn. Je raakt de mensen met je licht zonder dat je hier bewust van bent. Mensen worden blij van jou, ze voelen zich bij je vertrouwd. De aanraking met je energieveld doet andere beseffen dat er meer is in deze wereld, meer mogelijk is. Misschien denk je nu, wat kan ik met deze informatie? Open je voor de lichtkracht kijk naar de afbeelding de lichtgevende zeemeermin en laat dit op in je inwerken. Open je hart voor de informatie die jij in je hebt, je innerlijke schatkist. Deze gaat open als je bewust wordt dat je deze innerlijke schatkist hebt. Soms wordt dit ook wel de akasha genoemd de spirituele bibliotheek. Er zijn veel meer van dit soort bibliotheken waar spirituele en universele informatie is opgeslagen. Ook jij hebt een eigen bibliotheek waar alle informatie, kennis, inzichten, bewustzijn uit vorige levens is opgeslagen. Open jezelf voor wat jij weet, open jezelf voor de kennis. Dit gaat voor iedereen op zijn eigen en unieke manier vormgeven. Het kan zijn dat je je geroepen voelt om je creatief te uiten, laat het stromen. Schrijf, creëer, schilder, componeer. De komende tijd komen nieuwe ideeën, ingevingen op je pad waar je hart van gaat zingen. Ook eindelijk daar is het, dit is wat ik wil gaan doen…deze energie. Het komt, open jezelf voor de mogelijkheden en staar niet blind op wat je nu doet of in het verleden hebt gedaan. Het openen van je talenten, gave en capaciteiten is daadwerkelijk het openen van je innerlijke schatkist… Deze schatten mag je op jouw eigen en unieke manier gaan delen met de wereld.

 

Resoneert deze tekst met jou en wil je een persoonlijke reading ontvangen en een vraagstuk voorleggen op gebied van spiritueel werk, werk, relatie, financiën of gezondheid? Boek een reading…: http://magiclightworkacademy.nl/product/reading/

Wat is een reading en hoe werkt het? http://dehelderebron.nl/reading/