“buig niet langer voor een ander” – waar hou je jezelf klein?

Het hert staat voor het ‘Zijn in je eigen Licht’, je eigen licht ademen, in je Grootsheid gaan staan. Bewegen tussen de werelden en kennis delen. Transformatie van oude patronen in jezelf om zo in het hier en nu helder te blijven en vanuit het hart te handelen.

Een edelhert buigt voor niemand, alleen maar voor zijn eigen eten. Jezelf niet langer klein neerzetten, tegenover niemand

Deze inspiratie komt van mijn lieve en zuivere collega’s Michaël Kinkel​ & Carry Maria Klein Gunnewiek​. We zijn in hetzelfde jaar gestart met onze onderneming, het was meteen een klik, een weten een voelen, een match! Dankbaar voor hun mooie lichtwerk <3

Michaël adviseerde mij deze geur en zuivere wierook. Inmiddels heb ik een flinke verzameling potjes. De geuren zijn niet alleen lekker, ook een zuivere transformerende trilling. Neem eens een kijkje in hun webshop….

Like = lief https://www.facebook.com/creativeincense/

All you need is Awareness – Enige wat je nodig hebt is je bewustzijn <3 #magischevragen

Liefs femke

www.dehelderebron.nl 💎

#allyouneedisawareness