Lief licht van de Bron, je bent op Aarde gekomen met een zuiver stukje licht in je. De reis van je leven heeft dit lichtpuntje doen verdoven en je hebt gekozen om het weer aan te laten gaan. Uit angst durf je nog niet zo hard te schijnen, zoals je kunt. Het hoeft ook helemaal nog niet , je mag je eigen groeipad volgen. Dit vergeet je soms, wat je wilt zo snel. Diep van binnen ben je bewust van de vele mogelijkheden die je Ziel rijk is. Er wil nog zo veel geboren worden, ontwikkeld worden en je honger naar kennis en leren lijkt soms niet over te gaan. Weet dat dit ook niet over zal gaan, leren is een onderdeel van je reis op aarde. Je zelf verrijken met kennis, jezelf openen voor je innerlijke wijsheid en de ontwikkeling van je spirituele gaven horen hierbij. Als je later terugkijkt, zal je denken, was ik maar wat liever voor mezelf geweest en had ik maar wat meer genoten van de reis. Je leven verandert in rap tempo en je honger naar meer verraad je potentie en je innerlijke kracht. Je bent altijd al een vechter geweest, al wilde je wel eens opgeven, je hebt het nog nooit gedaan. Eindelijk is er een stabiliteit in je leven aan het ontstaan. Steeds meer giften en gaven van jezelf en het Universum komen omhoog en worden zichtbaar voor. Open je handen, open je bewustzijn er komt een nieuw pad aan.


Wil je ook leren channelen en een boodschap van Aartsengel Metatron ontvangen speciaal voor jou? Channelen is contact leggen met Spirit Guides en hier vragen aan stellen om helderheid te krijgen.

Vanaf maandag 12 juni gaan we al met meer dan 44 mensen channelen tijdens de channel challenge. Zo gaaf dat we met een grote groep contact gaan maken met verschillende Spirit Guides. Je interesse en wensen om contact met ze te maken is geen toeval. Het is een interesse die geboren is in een vorig leven.

Contact maken met Spirit Guides is zo waardevol, een super verrijking voor mijn leven en het is makkelijker dan je denkt. Vaak zijn neem je er de tijd niet voor, mis je nog wat cognitieve informatie en staat de grootste gedachte: “ik kan het niet” in de weg.

Deze challenge nodigt je uit om 9 (werk)dagen lang elke dag je channeltalent op te pikken, verder te ontwikkelen. Het contact met Spirit Guides leer je alleen door te doen. Voor het stukje mindset krijg je van mij een stukje healing en ik heb een stappen proces ontwikkeld, je kunt het ook afstemming noemen om het contact te vergemakkelijken en te leren.

We gaan elke dag contact maken met 9 verschillende Spirit Guides waaronder ook contact maken met een edelsteen. Bijzonder om te ontdekken dat alles een bewustzijn heeft waar je contact mee kunt maken en vragen aan kunt stellen.

Door middel van automatisch schrift, mijn stem, het stappenproces gaan we helderheid krijgen en vragen op 9 verschillende gebieden van je leven.

Wil je ook mee doen met deze super groep lichtzielen en je talent ontwikkelen en/of verdiepen? Je kan je tot 11 juni opgeven via deze link: http://magiclightworkacademy.nl/product/channel-challenge/

Wil je de volledige challenge/cursus bekijken bezoek dan deze webpagina:http://dehelderebron.nl/channel-challenge/

Veel gestelde vraag: kan ik het op mijn eigen tijd doen of kan ik de sessies ook terugkijken? Antwoord: ja dit kan want ik maak van alles op een opname welke je na kunt kijken.

Event van de challenge :https://www.facebook.com/events/412746995755697/

By | 2017-06-09T16:16:46+00:00 juni 3rd, 2017|engelen|