Ik ben ik bij je om je te vertellen dat je oude pijn los mag gaan laten. Hartenpijn, wonden uit het verleden waar je uitgegroeid bent. Je hebt jezelf geheeld, maar bent nog niet bewust uit het verleden gestapt. Soms grijp je terug naar het verleden in gedachten omdat je bang bent voor de toekomst. Nieuwe ontwikkelingen staan klaar, je houdt ze tegen door herinneringen uit het verleden. Jij bent al lang dezelfde persoon niet meer, vergelijk jezelf dus ook niet met hoe je vroeger was. Vertrouw op je intuïtie, je bewustzijn en de ingevingen die je continu krijgt. Je bent een meester in het negeren van deze signalen, omdat je denkt het beter te weten. Je denken weet het niet beter, maar je voelen en waarnemen wel. Kom uit je hoofd en stap in je hart. Stap in het vertrouwen dat je elk moment weer een nieuwe keuze kunt maken. Het is pas ‘voor altijd’, als je het als ‘voor altijd’ bestempeld. Niets is voorgoed, alles is oneindig. De mogelijkheden zijn oneindig als je loslaat dat alles voor eeuwig moet zijn. Moeten is taal van je ego wat je afhoudt van de kracht van vrije keuze. Kies voor een leven in het nu. Kijk in de spiegel en aanschouw wie je bent vandaag. Open je hart en je bewustzijn voor de mogelijkheden die voor je voeten liggen. Het universum schenkt je alles wat je wenst en wilt, besluit je dan ook het waard te zijn?

Wil je ook leren channelen en een boodschap van Aartsengel Metatron ontvangen speciaal voor jou? Channelen is contact leggen met Spirit Guides en hier vragen aan stellen om helderheid te krijgen.

Vanaf maandag 12 juni gaan we al met meer dan 48 mensen channelen tijdens de channel challenge. Zo gaaf dat we met een grote groep contact gaan maken met verschillende Spirit Guides. Je interesse en wensen om contact met ze te maken is geen toeval. Het is een interesse die geboren is in een vorig leven.

Contact maken met Spirit Guides is zo waardevol, een super verrijking voor mijn leven en het is makkelijker dan je denkt. Vaak zijn neem je er de tijd niet voor, mis je nog wat cognitieve informatie en staat de grootste gedachte: “ik kan het niet” in de weg.

Deze challenge nodigt je uit om 9 (werk)dagen lang elke dag je channeltalent op te pikken, verder te ontwikkelen. Het contact met Spirit Guides leer je alleen door te doen. Voor het stukje mindset krijg je van mij een stukje healing en ik heb een stappen proces ontwikkeld, je kunt het ook afstemming noemen om het contact te vergemakkelijken en te leren.

We gaan elke dag contact maken met 9 verschillende Spirit Guides waaronder ook contact maken met een edelsteen. Bijzonder om te ontdekken dat alles een bewustzijn heeft waar je contact mee kunt maken en vragen aan kunt stellen.
Door middel van automatisch schrift, mijn stem, het stappenproces gaan we helderheid krijgen en vragen op 9 verschillende gebieden van je leven.

Wil je ook mee doen met deze super groep lichtzielen en je talent ontwikkelen en/of verdiepen? Je kan je tot 11 juni opgeven via deze link: http://magiclightworkacademy.nl/product/channel-challenge/

Wil je de volledige challenge/cursus bekijken bezoek dan deze webpagina:http://dehelderebron.nl/channel-challenge/

Veel gestelde vraag: kan ik het op mijn eigen tijd doen of kan ik de sessies ook terugkijken? Antwoord: ja dit kan want ik maak van alles op een opname welke je na kunt kijken.

Event van de challenge https://www.facebook.com/events/412746995755697/

By | 2017-06-09T16:19:37+00:00 juni 6th, 2017|engelen|