ikbeloofmezelfNa mijn telefonische reading kwam ik deze quote tegen, dit is de rode draad van het leven van een hele lieve vrouw. Ik vertelde haar dat ze eigenlijk te lief is voor deze wereld. Te lief omdat veel van ons leven in angst leven en hiermee andere gevoelens als jaloezie, miskend voelen en hierdoor profiteren van iemand anders liefde en goedheid, op zich afroepen. Dit is allemaal bedoeld om te beseffen dat het essentieel is, willen we geluk voelen en ervaren, we ons zelf op 1 zetten in dit leven. Zorg eerst voor jezelf en daarna voor een ander, dit is niet egoïstisch, maar zelfvoorzienend. We hebben geen enkele zekerheid, hoe lang ons leven duurt weten we niet. Als je op het randje heb gebalanceerd van leven en dood, dan is elke dag ongeloofwaardig als je deze niet ten volle omarmd en beseft dat het jou tijd nog niet was. De enige zekerheid die we hebben is dat we op een dag hier zijn uitgeleerd en dat onze ziel vertrekt naar het boven. Sta hier niet bij stil, maar beloof jezelf elke dag, dat je geniet van elke minuut dat je leeft.

Bedankt voor het vertrouwen lieve Vrouw

© de Heldere Bron