Yogi Tea wijsheid love it – de synchroniciteit van de theezakjes! Toeval, nee….de wet van aantrekking…lees de boodschap: Be the light, spread the light – het is je geboorterecht!

💎Live Lighttravel light, spread the light, be the light💎

Shine your light, like the whole universe is yours 🕯️

De flamingo verteld je: zoek niet langer voor een antwoord buiten jezelf. Binnen in vind je de antwoorden waar je naar zoekt. Emoties en problemen kun je loslaten als je niet meer naar buiten kijkt, maar naar binnen. Stel je open voor de buitenwereld, hou je niet langer afzijdig en klein en connect met mensen. Het geeft je die bevrediging en bevestiging waar je al zo lang naar op zoek bent. Steek je nek uit, kijk boven de situatie uit en zie dat het alleen angst is om anders te zijn wat je afhoudt voor andere mensen. Laat ongemak nu varen en los…

Enjoy! Be the light, spread the light – het is je geboorterecht!

Liefs femke