13-11 witte spiegel

 

WITTE TOVENAAR Beleef vandaag jouw eigen integriteit. Luister hiervoor vooral naar je hart. Via je hart verbind je je met de Bron. Alles wat uit deze Bron komt is juist en zuiver. Handel je vanuit deze ruimte dan ben je volledig integer. Wanneer je je laat leiden door dat wat er tussen je oren zit, dan bepaalt je ego jouw weg. Je ego is een filter en omvat niet alle dimensies. Je hart wel.

Ik ga terug naar de bron en ervaar de magie van het leven. Ik ben altijd en zal altijd zijn.

WITTE TOVENAAR is vandaag ook je gids- of coachenergie. Realiseer je dat de onzichtbare krachten het zichtbare creëren. Ook in jouw leven zijn het deze krachten die met jou willen samenwerken. Laat het ingewikkelde van je leven los en sluit je aan bij je werkelijke zijn. Je komt op die plek door naar je hart te gaan. Ervaar je verbondenheid met het ‘Al-Wat-Is’. Dit is wat was en zal zijn. Breng het licht naar de plek waar je nu bent.

 

TOON 1 Vandaag is het de eerste dag van de witte tovenaar golf, de tweede van de twintig dertiendaagse groeigolven. De tovenaar is het thema van deze groeifase. Alle gebeurtenissen in de komende dertien dagen kunnen met dit thema worden verbonden. De witte tovenaar is als het ware de kapstok waaraan jouw groei de komende dagen kan worden opgehangen. Vandaag ga je aan deze dertien dagen van groei beginnen.

 

Je bevindt je deze 13 dagen in de golf van de WITTE TOVENAAR met als thema integriteit en als doel loslaten. Heb de moed om aan de boodschappen vanuit je hart gehoor te geven. Alles dat vanuit je hart komt is goed. Laat je ego in de ruimte van je hart oplossen. Ervaar de vrede in jezelf door je weerstanden en beperkende overtuigingen los te laten. Hierdoor maak je ruimte voor het echte leven. Onderzoek het verwijtende in je, vooral de verwijten naar jezelf. Besef dat er niets mis is met jou en met het leven dat je leidt. Voel de rust die dit je geeft. Zo wordt je leven een stuk minder gecompliceerd. Zodra je denken stopt kan de universele energie zich onbelemmerd binnenin jezelf manifesteren.

 

Balans-energieën. Om jezelf vandaag ten opzichte van de energie van de witte tovenaar in balans te houden dien je passioneel te handelen (rode slang), structurerend te werken (gele zaad) en je open te stellen (blauwe hand).

 

Tzolkin Dagboek & Maya Kalender