** Je kunt elk moment instappen op deze training (na 23 maart 2020) en deze op je eigen tempo volgen.
Vertrouw dat als deze training nu pas op je pad komt, dat nu ook het moment is om in te stappen. **

Je kunt de storm niet stoppen.

Durf je te vertrouwen en vanuit liefde en datzelfde vertrouwen te blijven kiezen? 
Deze tijd komt vanuit de roep van je Ziel.
Het is tijd om op te staan, je frequentie  verhogen en echt doen wat je hart je in geeft. 
Nu meer dan ooit mag je het contact met je intuïtie uplevelen!
Jouw innerlijke GPS spreekt altijd tot je. Hoor je ook nu haar boodschappen nog? 
In deze tijden van onrust, het ontvouwen van het onbekende en het even niet lijken te weten, is er één innerlijk systeem dat je voorziet van de juiste boodschappen voor jou.
Jouw innerlijke Bron van wijsheid en waarheid spreekt tot je: kalmeer, vertrouw op je levenspad en zeg JA tegen de activatie van je hoogste frequentie.
Become the Queen of Trust | Doe mee!
Laat je niet meeslepen in de angst die er om je heen hangt.
Vertrouw op jouw innerlijk weten en herinner je roeping op Aarde. Je bent hier om de Nieuwe Aarde te creëren, het Nieuwe Bewustzijn voeding te geven; nieuwe signalen van vrede, vertrouwen en kalmte het Quantum Veld in te sturen.
Wat is de gave van je Ziel? 
Hoe blijf je in vertrouwen als er niks is om aan vast te houden?
Hoe beweeg je moeiteloos door oude patronen van limitatie?
Welke boodschap heeft je Bron nu voor jou?
Laat jouw waarheid voor je ontvouwen; de waarheid die al in jouw aanwezig is! 
Expandeer en geef niet toe aan de contractie vanuit angst.
Vertrouw, weet en blijf stappen zetten.
De natuur buiten gaat ook gewoon door. Lammetjes worden geboren, knoppen van bloemen gaan open en wij mogen meer dan ooit de natuur volgen. Omarm het avontuur en verken welke mogelijkheden er juist nu zijn voor jou. 
Cindy Stal & Femke van Kuijk hebben hun talenten, roeping en Gave gebundeld. Samen creëren we een nieuw veld, een nieuwe tijdlijn en openen we de poorten naar de nieuwe realiteit… zij nodigen jouw uit om mee te gaan en je frequentie te verhogen.
Ciny Stal is “Queen of Trust” haar expertise is in vertrouwen blijven te midden van alle chaos en zodat haar Magische Manifestaties de ruimte krijgen om te ontvouwen.
Femke van Kuijk is Queen of “Move beyond Fear” haar expertise is voorbij Angst en beperkende patronen te bewegen en het leven van haar vreugdevol Licht potentieel.
Become the Queen of Trust / Become the King of Trust – wat gaan we doen?
23 maart 2020 start 11 dagen Become the Queen of Trust 11 dagen Activatie training – INSTROMEN KAN ELK MOMENT
In deze training krijg je dagelijks een 45 minuten activatie en transformatie coaching deze onderwerpen worden gemeesterd.
  • Praktiseren van Vertrouwen in jezelf, het Universum, je geboorterecht, je levenspad, ontvangen van innerlijke boodschappen
  • Upgrade van je frequentie – Superboost van je immuunsysteem – Het hoog blijven houden van je frequentie.
  • Activatie van je lichtlichaam en Missie op Aarde
  • Clearen van collectieve Angst programma’s en Paniek
  • Antwoord op de vraag: Wie ben ik in de Kern? Wat is mijn boodschap voor de wereld? Hoe groot is mijn impact?
  • De activatie en verbinding met het Hoogste Niveau van wie je bent.
  • Stappen in je werkelijke creatiekracht
  • Energetische Soevereiniteit van je Empatische kracht – niks meer absorberen van niet van jou is!
  • Cellulaire healing van de oude trauma stukken die via je lichaams bewustzijn naar voren komen
Laat alles in vertrouwen ontvouwen | Doe mee!

Je frequentie van je gevoelens, gedachtes en emoties creëert je realiteit. Als je frequentie zakt tot het niveau van de massa, dan trek je de programmeringen van de massa je realiteit, je lichaam en je onderbewustzijn in. Deze frequentie upgrade en openen van je bewustzijn doe je in eerste instantie voor jezelf.
Innerlijke vrede en kalmte in de wereld begint gek genoeg in bij jouw. Hoe meer mensen kiezen om de innerlijke vrede en kalmte te bewaren (de kracht van Meditatie & Afstemming) des te groter wordt dit veld in de wereld. Jij bent vanuit Oneness verbonden met duizenden mensen en hebt een groot en krachtig Aura veld die van invloed is op je kinderen, partner, familieleden, je omgeving.
De frequentie verhoging die je nu kiest is dus een giga bijdrage voor jezelf en de rest van de wereld.
Angst blokkeert, zet je vast in contractie, is een aanslag op je immuunsysteem, zet pieker-Modus Aan en zet je leven stil en alle survival patronen aan die creatie van je leven onmogelijk maakt.
Vertrouwen – je Neutrale staat van Zijn is het startpunt voor het openen van je bewustzijn, het horen van innerlijke boodschappen die je beschermen en in contact brengen met de waarheid. De waarheid maakt je altijd vrij!
De vrede van de wereld begint in jouw!
Blijf in verbinding vanuit vertrouwen, liefde en plezier. Deze frequenties zijn de sleutel tot genezing van je lichaam en Ziel.
Jouw levenskracht is de drijvende energie van het Universum.
Hoor je de roep?
Registreer je nu!
Alles komt in orde – stel je er voor open! | Doe mee!

start van de training maandag 23 maart – 2 april 2020 instromen kan elk moment – deze training blijft de komende weken actueel

De investering in deze 11 dagen is 111 euro incl. 21% btw 

Van elke call is een replay beschikbaar, meedoen zonder facebook is mogelijk, de video’s worden per e-mail nagestuurd en zijn oneindig lang terug te bekijken. De live coaching wordt op verschillende tijden gegeven, vaak is binnen 1,5 uur de replay terug te zien

n.b. deze training is voor mannen & vrouwen

Become the Queen of Trust | Doe mee!

Cindy Stal

Business Priestess en Business Healing

Open minded, met twee voeten op de grond & toch spiritual as f*. Verdieping staat centraal in alles wat zij doet. Intuïtie vol vertrouwen volgen, werkend met de kracht van sensuele energie & de diepere, vrouwelijke wijsheid. Mama van een prachtige en krachtige zoon.

Haar passie ligt steeds in de verdieping van het moederschap op een liefdevolle manier combineren met het vrouw-blijven & de groei binnen het ondernemerschap.

Cindy begeleidde al honderden mannen en vrouwen online en offline in het vol vertrouwen leven van hun waarheid. Met veel plezier helpt zij je in vertrouwen te blijven staan in de open ruimte tot je energetische verlangens elke keer weer geaard zijn. Meer over Cindy lees je via deze link: www.cindystal.nl

Healer & Teacher Bewustzijn

Enthousiast, openhartig  en geheel op eigen wijze faciliteert Femke Lichtwerk en Bewustzijn. Ze daagt uit, is liefdevol confronterend en moedigt haar klanten aan om het bewustzijn te openen en voorbij te gaan aan limiterende patronen & het leven in tekort bewustzijn.

Femke nodigt haar klanten uit om hun hoogste potentieel en superpowers te activeren. Zij leert je vertrouwen op je WETEN & BEWUSTZIJN en herinnert je dat alles wat je wilt creëren in dit leven al aanwezig is en wacht op jou tot dat je het ontdekt.

Haar expertise is het opsporen van limiterende patronen en elimineren zodat de beste overvloedige versie van jezelf eindelijk geleefd kan worden. Dagelijks inspireert zij haar 11.000 volgers op Facebook met berichten en video’s. In haar online trainingen motiveert, coacht en gidst ze van angst naar actie in het zetten van de stappen naar je Missie op Aarde, de ontdekkingstocht van  je Ware Zelf en het leven van je Hoogste Potentieel.

De trainingen zijn praktisch, bewustzijnsverruimend, empowerend, en altijd de uitnodiging om JA te zeggen tegen het Leven van mogelijkheden, overvloed & potentieel.

Femke van Kuijk