LEEF VANUIT JE HOOGSTE FREQUENTIE

Leven vanuit de lagere frequentie en hier in blijven bivakkeren is nee zeggen tegen de groei van je Ziel. Neem de controle terug over je frequentie en activeer de herinneringen wat je doel op Aarde is.

REGISTREER JE VOOR DEZE TRAINING

Heb je al gemerkt dat de frequentie van de Aarde stijgt en je uitnodigt om je bewustzijn verder te openen? Ga je mee in de verhoging van bewustzijn van het Aquarius tijdperk of sta je nog met je hakken in het zand? Deze nieuwe tijd nodigt je uit om oude paradigma’s die je vastzetten in je leven los te laten en je te focussen op je binnenwereld. Ben je niet tevreden met de richting van je leven focus je niet langer op wat er niet is, op wat er ontbreekt of wat er mis is aan jou. Focus je op wat je wilt bereiken, hoe je je wilt voelen en geniet van de reis. Ontmoet je toekomstige Zelf!

Verhoog je frequentie was de boodschap die Femke kreeg vanuit het Universum. Ze volgde het signaal op en kreeg deze training door. Neem afscheid van de lage vibraties die je naar beneden trekken, uitputten en door het leven heen en weer slingeren.

Kies ervoor om uit de lage frequenties te stappen en pas de technieken uit deze training toe. De technieken zijn zo simpel en krachtig, met een minimale inzet verander je al je staat van Zijn. Kies elke dag voor 15 minuten je frequentie verhogen en ervaar dat je dagen veel gemakkelijker verlopen, je stresslevels zakken en je vol vertrouwen bent. 

Dit is de uitnodiging om de grootste shift in je denkwijze te maken dan je tot nu toe gedaan hebt!

Je bent op Aarde gekomen met een plan. Door de sluiers van illusie ben je de herinneringen kwijt geraakt wie je in werkelijkheid bent en wat je te doen hebt op Aarde. Een ding is zeker: als je focuspunt ligt op wat je niet hebt of bent, dan krijg je geen toegang tot wie je wel bent. Een liefdevolle herinnering je bent geen probleem, er zijn geen obstakels, er is geen tekort, er zijn geen beperkingen.

Het Nieuwe Bewustzijn nodigt je uit om de verschuiving te maken van het ik-bewustzijn, naar het eenheidsbewustzijn. Wetenschappers hebben inmiddels aangetoond dat alles uit energie bestaat. Deze benadering is life-changing en opent alle poorten van bewustzijn in jou. Als Being of Light ben je verbonden met de Bron, alles wat één is. Dit is de informatie waar je naar op zoek bent geweest. Het diepe innerlijke weten: er is meer mogelijk voor mij op deze Aarde voorbij aan de struggle, stress en druk die ik ervaar.

ACTIVEER JE ESSENTIE

Je bent op Aarde om je eigen Fairytale te creëren! Wat zou je willen als alles mogelijk was? Wie wil jij over een jaar zijn?

Deze training is 7 dagen waarin je je frequentie dagelijks verhoogd. Je leert simpele tools toepassen die al een wereld van verschil maken in hoe je de dag beleefd en ervaart. Je frequentie verhogen is voor jou van groots belang. Je kunt een tattoo als herinnering laten maken (grapje) of er je dagelijkse routine van maken. Dit is veel gemakkelijker dan je denkt, het is een kwestie van doen. Als je het verschil merkt een dag leven vanuit de laagte van je frequentie of de hoogte dan wil je nooit meer anders. Jij bent een hoog frequent wezen en je doel op Aarde is je frequentie verhogen, je essentie en potentieel activeren.

Dump de drama & volg je innerlijke leiding!

Je krijgt geen tweede kans! Dit leven is een bijzonder geschenk en jij maakt hierin het verschil. Verspil geen moment meer aan negatieve emoties als schaamte, spijt, oordeel, angst, twijfel en niet je waard voelen. Dit zijn de OUDE paradigma’s waar je nu de keuze mag maken om deze uit je realiteit te bannen. Bevrijd jezelf uit de gevangenis van deze realiteit en actieveer je essentie.  Je essentie is vrede, plezier & enlightenment. Jij bent de sleutel en je bent het slot. De keuze om jezelf te bevrijden is de sleutel die het slot doet open maken. Jij hebt alle daadkracht en nieuwsgierigheid in je om je essentie te activeren.

 

Maak alleen nog maar de hoogste keuzes voor jezelf & hiermee maak je de hoogste keuzes voor de planeet en de mensen om je heen
IK ZEG JA TEGEN MIJN TOEKOMST

UPGRADE JE FREQUENTIE

Je leert in deze training:

Hoe ga je van innerlijke stress & onrust naar gefocust en stabiliteit?
Hoe blijf je bij jezelf in alle veranderingen om je heen en de wereld?
Hoe stap je binnen een paar minuten uit emoties of piekeren?
Hoe shift ik mijn focus van problemen oplossen naar het creëren van een Briljant leven.

Basis; wat is frequentie?
Verdieping; wat is frequentie?
Hoe verander je je frequentie?
Wat is de invloed van frequentie op je lichaam?

De Universele spirituele wetten van frequentie & creatie?
Hoe laat je gemakkelijk het oude los (paradigma’s) en geef je de ruimte om het nieuwe te ontvangen?
Hoe ontvang je met gemak en plezier de upgrades die klaar staan op Zielsniveau?

Hoe verleg je je focus van tekort naar overvloed?
Dagelijks afstemmen, je frequentie verhogen.

Ontmoet je toekomstige jij!
Wat mag je aankomend jaar gaan realiseren?
Hoe activeer ik mijn Essentie en potentieel?

IK VERHOOG MIJN TRILLING & ACTIVEER MIJN ESSENTIE

VERWIJDER DE HANDREM

Niet leven wie je werkelijk bent is de bron van depressie, droevenis, onrust, verwarring en angst, de ontkenning en blijven zitten in de cocon van je leven. Spreid je vleugels uit en ontdek dat je altijd al heb kunnen vliegen.

  • Elke dag een uplifting live coaching video

  • Magische vragen & tools om je bewustzijn te openen

  • Werkblad 1.2.3. hoe shift ik mijn frequentie

  • Energetische activaties & oefening ontmoet je toekomstige Zelf

  • Toegang tot de besloten groep op Facebook

De investering voor deze 7 dagen is 
69 euro incl. 21% BTW
IK ZEG JA TEGEN NIEUW BEWUSTZIJN

INTRO WEBINAR GEMIST?

KIJK HIER GRATIS DE INTRO WEBINAR TERUG ALLES IS BEWUSTZIJN
IK ZEG JA TEGEN NIEUW BEWUSTZIJN