LEEF VOLUIT ZONDER BEPERKINGEN

Sta jij jezelf toe om plezier te hebben? Plezier met alles wat je doet en wie je bent?

Lukt het je echt te genieten wanneer je tijd vrij maakt voor jezelf?

Voel je al de levensenergie door heel je lichaam stromen en lukt het je al hiermee te spelen in het manifestatieproces?

Geef je jezelf vol vertrouwen de ruimte om te onderzoeken, te spelen en je creatiekracht meer en meer te ontwikkelen?

Kun je gemakkelijk je verlangens manifesteren en geef je jezelf hier ook de ruimte voor?

Zet jij seksuele energie al in als één van de meest krachtige en moeiteloze empowerment- en manifestatietools?

Weet jij wanneer je in de actie moet komen en wanneer je juist eens los mag laten? En wanneer je even alles loslaat, lukt het je dan om in vertrouwen te blijven en te genieten van het nu?

Mmmm Pleasure, zo’n prachtige energie om mee te werken in je business en mee te nemen in alle facetten in je leven.

Open up 2 Pleasure & ontdek een immens krachtige energie waar jij als vrouw altijd en overal toegang tot hebt.

REGISTREER JE VOOR 30 DAGEN PLEZIER

Cindy Stal & Femke van Kuijk nemen je graag 30 dagen mee Voluit leven zonder enige beperking. Ze werken met de krachtige frequentie van Plezier. Elke dag kiezen voor genieten en plezier ontvangen opent een verborgen bron in jou.  De vrouwelijke oerkracht die je met momenten al ervaart, maar wanneer je haar heel bewust kiest nog zoveel meer mogelijk maakt dan je je nu kunt voorstellen.

Als vrouw ben je gemaakt om met gemak te creëeren. Het is je geboorterecht en deze kracht is al onderdeel van jou. Je hoeft haar niet langer te onderdrukken en je mag jezelf toestaan om echt voluit te leven op ALLE vlakken.

Veel vrouwen hebben deze kracht al ervaren, maar hoe zou het zijn wanneer je haar meeneemt in alles wat je doet? Hoeveel meer plezier mag er dan ontstaan? Wij nodigen je graag uit om te kiezen voor én/én in plaats van of/of.

Kleiner kiezen kost je onbewust innerlijke frustratie. Het onderdrukken van je talent kost je irritatie die je terugvoelt in je lijf en verzwaring. En blijven hangen in oude, niet meer passende verhalen kost je niet alleen de lach in de ogen van je kind, de speelsheid in je relatie maar ook het gemak en de overall flow in je business en everyday life.

Het proces is simpel: NO PLEASURE NO CHOICE – als het je geen plezier oplevert, waarom zou je er dan nog langer voor kiezen?

Hoeveel stress en spanning ervaar je in je lichaam doordat je je simpelweg niet toestaat om plezier te maken? Hoeveel ongemak en signalen ontvang je van je lichaam?

Hoe vaak heb je jezelf en je kunnen in twijfel getrokken?
Wanneer vind je het genoeg en stop je met het steeds weer op zoek gaan naar je flow, mojo of welke andere term ook?

Pleasure is a way of life. Een gevoel van binnen. Een diep vertrouwen dat je op de juiste weg zit. Jij weet, je beslist, je ontvangt. Simple as that!

Het ontbreken van Pleasure in je leven is van grote invloed op je MOtivatie & JOy . De motivatie om je leven te creëren, er te helemaal te Zijn voor jezelf, je partner, je kinderen en je business. Jezelf geen plezier toestaan leidt tot emotionele onstabiliteit, alles onder controle willen houden, onnodige onzekerheid, terugtrekken en cancellen van je plannen, zelfkritiek, pijn in je lichaam en angstige gedachten.

Maak van Pleasure je ‘way of life’ en ontdek hoe super aantrekkelijk en magnetisch je wordt voor overvloed en mogelijkheden. In plaats van achter het leven aan te rennen en te pushen, leer je nu hoe je alle giften van het Universum kan ontvangen en hier meer en meer van aan kan trekken in jouw leven.

In deze 30 dagen training leer je keuzes maken vanuit je Pleasure Bron, feminine leadership en zelfmeesterschap in alles wat je doet. Femke en Cindy nemen jou 30 dagen lang mee in deze energie en de uitnodiging voluit te gaan leven en creëren.  

Elke dag is er een livestream (in een besloten groep op facebook) met minimaal één van ons 2 en we gaan proberen er zoveel mogelijk samen te geven. Je krijgt dus niet alleen elke dag een krachtige oefening, maar hebt ook elke dag toegang tot 2 coaches en de ruimte voor al jouw vragen.

De livestream bevat een healing, clearing of krachtige, praktische oefening waarmee jij je elke dag kunt openen voor meer plezier in alles wat je doet. Deze hele 30-daagse wordt één grote Pleasure ride! Wij willen je samen laten zien en je laten ervaren dat het anders kan en mag. Dat je alles mag wensen en alles mag waarmaken waar je naar verlangt. Juist omdat wij je gunnen dat je echt gaat leven vanuit die innerlijke bron, daar waar alles al stroomt, klopt en waar alles kan en mag zijn.

IK DOE MEE MET DEZE PLEASURE RIDE

 Ren niet meer achter het leven aan, laat deze naar jou toekomen. Push niet meer en leer hoe je gemakkelijk de giften van het Universum kan ontvangen. Dit is niet het glazen plafond, we leren je om meer vragen. Er zit geen beperking in plezier ontvang de overvloed en mogelijkheden van het Universum. 

In deze 30 dagen training leer je keuzes maken vanuit je Pleasure Bron, feminine leadership en zelfmeesterschap in alles wat je doet. Femke en Cindy nemen jou 30 dagen lang mee in deze energie in een besloten Facebook groep.

Elke dag is er een livestream met minimaal één van ons 2 en we gaan proberen er zoveel mogelijk samen te geven. Je krijgt dus niet alleen elke dag een krachtige oefening, maar hebt ook elke dag toegang tot 2 coaches en de ruimte voor al jouw vragen.

De livestream bevat een healing, clearing of krachtige, praktische oefening waarmee jij je elke dag kunt openen voor meer plezier in alles wat je doet. Deze hele 30-daagse wordt één grote pleasure ride! Wij willen je samen laten zien dat het anders mag. Dat je alles mag wensen en alles mag waarmaken waar je naar verlangt. Juist omdat wij je gunnen dat je echt gaat leven vanuit die innerlijke bron, daar waar alles al stroomt, klopt en waar alles kan en mag zijn.

IK ACTIVEER MIJN INNERLIJKE BRON

Ontzettend veel PLEZIER !
Er is elke dag ruimte voor al je vragen.

30 Dagen 2 coaches tot je beschikking betekent ontzettend veel ruimte voor directe implementatie en bijsturen. Je hoeft het dus niet alleen te doen. Je krijgt direct toepasbare oefeningen zodat je sneller resultaat ziet.

Dé plek voor persoonlijke ontwikkeling, de directe koppeling met je business én vooral de uitnodiging om weg te bewegen van het jezelf te  moeilijk maken, preachen maar nog te weinig practicen en jezelf onnodig verzwaren.

Dit leven is gemaakt om te genieten.
Niet wachten wanneer je het waard bent, maar elke dag!

Jij bent het nu al waard. Investeer in jezelf, je eigen genotsbron en laat het Universum hier op reageren door je meer te sturen. 

Open up & receive what has always been yours!

  • Elke dag een uplifting live coaching video

  • Magische vragen & tools om je plezier te vermeerderen

  • Energetische activaties & oefeningen

  • Toegang tot de besloten Coaching groep op Facebook

De investering voor deze 30 dagen is 239 euro incl. 21% BTW // 
Early bird registratie: 
*BONUS* 2 UUR DEEP DIVE MORE PLEASURE
online groep sessie coaching met Cindy & Femke 
BONUS IS GELDIG t/m 6 juni 2019 239 euro incl 21% btw 
betalen in 2 delen is mogelijk / heb je geen facebook 
wil je wel meedoen neem even contact op info@dehelderebron.nl 

IK ZEG JA TEGEN PLEZIER

CINDY STAL
CINDY STALBusiness Healing Coach
Cindy heeft met haar no-nonsense aanpak de afgelopen 4,5 jaar honderden ondernemers geholpen om de juiste combinatie tussen spirit en business te vinden. Met haar ijzersterke intuïtie, enthousiasme en scala aan Feminine Flow tools helpt ze jou alles waar te maken waarvan je van binnen voelt dat het mogelijk is.

Haar expertise is om jou te openen voor je natuurlijke, vrouwelijke ontvangkracht. Binnen haar praktijk helpt ze jou online en offline om weer te voelen en verankeren in plaats van alleen te “weten en doen. Intuïtie, strategie en lichaamswerk worden altijd gecombineerd om jouw passie om te zetten in blijvend resultaat dat helemaal past binnen jouw leven.

Haar klanten helpt ze de unieke combinatie te vinden om zakelijk te winnen én vooral ook privé zoveel meer te genieten. Echt kiezen voor die pleasure way of life in alles wat je doet. Je rol als vrouw, moeder én ondernemer. Ja zeggen tegen jezelf, je lichaam openen voor haar natuurlijke yin kracht en jezelf alle toestemming geven om de resultaten van je gekozen strategie ook echt te ontvangen. Ready? Open up & receive what has always been yours.

FEMKE VAN KUIJK
FEMKE VAN KUIJK Leraar lichtwerk & Bewustzijn
De afgelopen 6 jaar heeft Femke het bewustzijn van duizenden mensen die op haar pad komen geopend. Ze geeft les in lichtwerk, bewustzijn & healing. In haar webinars, trainingen en groepshealings is haar enthousiasme en passie voor het lichtwerk te voelen. Haar energieveld nodigt je uit om in oplossingen te gaan denken. Ze daagt haar klanten uit om uit de comfort zone te komen en van Angst naar Actie te gaan. Gewoon doen en meegaan op de stroom van wat jij super leuk vindt.

Leef jij al je potentieel, talenten en gaven van je Ziel? Nu is het moment om je innerlijke Bron te openen, jezelf te bevrijden van het oude bewustzijn en JA te zeggen tegen zelfmeesterschap.

IK ZEG JA TEGEN PLEZIER