Maak hier boven gratis kennis met een lichtwerk webinar van de Heldere Bron

Op 26 mei start ik weer met de 4 basis webinars voor de Lichtwerkers.

Elk webinar heeft de volgende elementen:

1. uitleg over het onderwerp
2. healing op het onderwerp
3. mogelijkheid om je ervaring te delen
4. vraag & antwoord mogelijkheid

Een lichtwerk webinar kun je het beste omschrijven als een mini spirituele cursus
waarin ik je leer, motiveer en inspireer over het specifieke onderwerp.
Centraal staat de healing over het onderwerp, in eerste instantie heal je jezelf,
zodat je later een ander kan healen of  inzicht geven over het onderwerp.


Iedere Ziel heeft de optie om zichzelf te healen. Healing brengt licht, lucht en hersteld de liefde voor jezelf. Het helpt je loslaten, alle blokkades en angsten die je belemmeringen op te heffen. De weg wordt vrijgemaakt zodat  jij  het leven kan leven wat je Ziel heeft afgesproken. In je leven breken soms meerdere fases aan, waar je veel aandacht schenkt aan het healen.

Nu vandaag, kun jij voelen, of er weer een healingsfase aan zit te komen?
Healen is een belangrijk onderdeel van je leven als lichtwerker.
Ook als je geen lichtwerker bent is healen een aangename manier om lichter door het leven te gaan.

Onderstaande thema’s zullen geheald en besproken worden tijdens de webinars.

Heal jezelf, kom dichter bij de waarheid van je ziel.
Laat nieuwe deuren open gaan en laat je licht schijnen.

Enthousiast over de Healing? Deel deze op je tijdlijn.

Gratis Healing: Zie ik helder, word ik gezien?

Op de video links vind je een voorbeeld van een healing welke jij kunt verwachten. Het thema is zien, word ik gezien? Ik wil gezien worden en zie ik helder.

De affirmatie is: Ik zie helder, ik word gezien en durf mijzelf in volheid te laten zien en hiermee mijn liefdevolle licht te laten stralen, zoals mijn Ziel heeft afgesproken.

Maak kennis met de healings van de Heldere Bron, geniet ervan!

Wil je reageren n.a.v. de healing, dat kan hier…

Gratis Healing nummer 2

Klik de link hieronder

De 4 onderwerpen van de Lichtwerk Webinars zijn:

Webinar 1 Vergeven

Vergeving is de optie van de Ziel om los te kunnen laten. Heb jij moeite met loslaten of komt het thema vergeven elke keer op je pad dan is deze healing heel erg waardevol voor jou. Elke keer als je wordt teruggeworpen op een situatie uit het verleden, dan kun je geen stappen maken in het heden, laat staan dat jij naar het groeipunt van je dromen toe kunt gaan. Elke keer komt het op loslaten en vergeving aan. Bij deze healing laten we de Engelen en Aartsengelen onze Ziel aanraken met helend licht, inzichten en healing. We gaan ontdekken tijdens deze healing welk pijnpunt er voor zorgt dat jij niet verder op je pad komt. Je krijgt een tool mee welke jij elke keer weer kunt inzetten als je merkt dat oude pijn jegens jezelf, anderen of een situatie ervoor zorgt dat jij niet verder komt.

Ontdek de optie van vergeven in jouw Ziel, ook jij kunt echt vergeven en loslaten.

Webinar 2 Balans

Balans in je ziel, leven en zijn is een noodzakelijke staat van Zijn als jij ook echt de mensen om je heen wilt helpen met jouw lichtwerk. Als je zelf uit balans bent, dan kun je er niet zijn voor een ander. Jouw grote hartenwens het helpen van mensen kan pas, als jij volledig in balans bent. Ook als je al als lichtwerker je werkt doet is het belangrijk om net zo veel te ontvangen als weg te geven. Deze healing nodigt je uit om volledig in balans te komen. Ontdek waar je uit balans bent. Je krijgt inzicht in het stellen van grenzen, je leert waarom je moet stoppen met geven en waarom de enige keuze die jij hoeft te maken is het leven voor jezelf. De Engelen en Aartsengelen staan je bij deze healing bij en raken je ziel daar op die punten aan die nodig zijn om liefdevol grenzen te stellen voor jezelf.

Webinar 3 Kracht

Soms zijn we op een punt in ons leven aangekomen waar we ons afvragen waar we de kracht nog vandaan moeten halen. Op andere momenten staan we versteld van onze kracht en hier staat deze healing voor. Terugkomen bij jezelf, het herstellen van je innerlijke kracht en het blijven in je kracht. Geef je te veel van jezelf weg, raken emoties je snel omdat je hooggevoelig (HSP) bent of is het je angst om echt het leven te leven waar je Ziel voor gekozen heeft? Het blijven in je eigen kracht, het verhogen van je trilling en zo het leven leven waarvoor je Ziel heeft gekozen. Kom in contact met je innerlijke kracht, voel deze kracht, maak een verbinding samen met de Engelen en Godinnen. Ontdek na deze healing hoe jij je elke keer weer kunt verbinden met dit stukje kracht die ook echt in jouw huist.

Webinar 4 Ik ben een lichtwerker

Deze healing is voor zielen die voelen diep van binnen: ik ben met een missie naar de Aarde gekomen. Aartsengel Michaël staat klaar om je te herinneren waar jij voor naar de Aarde bent gekomen. Samen met de Engelen gaan we op helende reis en ontdekken de angsten en blokkades om Spiritueel uit de Kast te komen. We gaan terug naar vorige levens waarin wij al helend werk hebben mogen verrichten. Gedane afspraken van onze Ziel heffen we op, zodat we in dit leven onze missie uit kunnen voeren zonder gehinderd te worden. In dit leven gaan we naar de Bron van onzekerheid. Waar ben jij het vertrouwen in je eigen licht kwijt geraakt? Deze healing kun je herhalen als je voelt dat je tegen een blokkade uit dit leven of vorig leven aanloopt. Samen met Aartsengel Michaël heal je deze en zo kun jij stap voor stap je missie als Lichtwerker in de wereld gaan zetten.

Hoe gaat het allemaal in zijn werk en voor wie?

De healings worden live via de webcam gegeven op een woensdagavond. Je krijgt van te voren een link opgestuurd per e-mail. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding om mij te kunnen zien op dat moment. De healings worden doorgegeven via mijn gidsen, de Engelen, Aartsengelen en het Universum. We healen met Engelenenergie en dit kan op afstand.

Als je op de dag dat de healing plaats vindt, plotseling verhindert bent, dan is dat geen probleem. Je kunt dan een intentie plaatsen dat je op het tijdstip van de healing alvast wilt genieten en intunen op de energie die plaats zal gaan vinden. Van elke healing wordt een opname gemaakt en deze opname krijg je na afloop van de healing. Zo kun je deze op een moment dat je wel uitkomt deze alsnog doen.

Als je voelt dat er na 1 healing nog onvoldoende geheald is dan kun je dezelfde healing nogmaals op een ander tijdstip herhalen. Sommige angsten en blokkades zullen per laag geheald worden, je kunt het voorstellen als een ui, waarbij je steeds dieper bij de kern komt.

Deze healings zijn voor lichtwerkers en elke Ziel die zich in zijn/haar hart geraakt wordt door het thema. De ervaring leert dat ik lichtwerkers aantrek, dus als je je er nog niet van bewust bent, dan is dit een eerste ontmoeting. Wil je ook graag weten of jij een lichtwerker bent? Doe de test dan hier… test ben ik een lichtwerker?

Bij een healing wordt het zelfgenezende systeem van het lichaam geactiveerd. De energie raakt die punten in je energetische systeem (chakra en aura) aan en zorgt ervoor dat de doorstroming van energie weer plaats kan vinden zoals deze bedoeld is. Bij het losmaken van blokkades welke gevoed worden door angsten, komen inzichten vrij. Tijdens een healing kun je allerlei sensaties in je lichaam voelen (warm, kou, tintelingen. Ook worden er kleuren waargenomen en komen er inzichten in je naar boven. Alles is goed, ook als je niks van bovenstaand ervaart, maar juist stilte in je gedachtenstorm of emoties (tranen) die vrijkomen zijn een gevolg van de healing. Verbind geen oordeel aan hetgeen je voelt, nogmaals alles is goed zoals het is.

Deze healings worden geleid en begeleid door de hoge, liefdevolle en verfijnde trilling van de Engelen en Aartsengelen. Deze healings zul je op een liefdevolle manier ervaren.

WANNEER JE BEREID BENT TE VOELEN
DAN ZAL JE GENEZEN

Pakket van 4 – lichtwerk webinars

De ervaring leert dat als je voor meerdere sessies gaat dat je grote stappen in je spirituele proces kunt zetten.
Deze lichtwerk webinars zijn op elkaar afgestemd,
de volgorde maakt ruimte en energie vrij zodat je na deze periode van deze healing webinars
beter afgestemd bent op je intuïtie
en je makkelijker kunt voelen wat jouw weg is hier op Aarde.

Het advies is om er voor te kiezen om tijd vrij te maken op de avond zelf.
Niet alleen jij bent dan aan het healen, nee we zijn met zijn allen aan het healen.
De energie die dan vrijkomt is enorm, het geeft niet alleen een enorm goed gevoel.
Het maakt ons bewust dat we met zijn allen zijn op Aarde. Dat er meer lichtwerkers zijn, die er voor gekozen
hebben om hun licht te gaan verspreiden. Heel veel lichtwerkers ervaren een eenzaam gevoel,
tijdens de healings verbinden we met elkaar, het gevoel van eenzaamheid zal begrepen worden
en wegebben. SAMEN STAAN WE STERK, laten we ons verbinden in liefde en licht.

Pakket van 4 webinars

99 euro inclusief BTW

JA, IK BEN ER KLAAR VOOR

 

Wanneer zijn de lichtwerk webinars

De webinars zullen op de volgende avonden plaats vinden. 

donderdag 26 mei 2016 thema Vergeving
donderdag 2 juni 2016 thema Balans

donderdag 9 juni 2016 thema Kracht
donderdag 16 juni 2016 thema Lichtwerker

Tijdstip: 20:00-20:45 uur,  aanvang 19:55 uur 

Nazorg

Bij elke healing komen inzichten vrij. De healing zal een dag of 3 nawerken, ook na deze periode kunnen er nog inzichten komen. Laat alles tot je komen, wat nu klaar is om losgelaten te worden. Je hoeft niks te doen, alleen de emoties te aanschouwen en de inzichten te ontvangen.

Drink na de healing water of kruidenthee om de energieën en afvalstoffen af te voeren. Plan de rest van de avond niets in en geniet van de rust die je dan ervaart.

ERVARINGEN n.a.v. de lichtwerk webinars

Dankzij de online healing van Femke ontving ik de bevestiging van alles wat mijn onderbewuste al weet. De blokkade op zien werd gehealt en meteen kon ik de kleur van Aartsengel Uriël waarnemen. Wat fijn om dit vanuit mijn veilige thuis mocht ontvangen.

Tamara Stegeman, Soul Essentie

De healing gaf mij een gevoel van vrede en rust en de wetenschap dat ik geholpen word.

De healing van femke omringde mij als een warme deken. . Thuiskomen bij jezelf en weer verder kunnen op je eigen pad van lichtwerker.

José van Swaaij, Uniek José

De healing gaf me een gevoel van durven zien en gezien worden. Het werkte nog dagen door en ik voelde me steeds lichter worden. Een jas vol angst is uitgedaan. Thanks Femke.

Anita Kaiser, Praktijk Akija

De heerlijke rustgevende healing gaf me een gevoel van wat gebeurd hier allemaal, mixed emotions. Later in de week vielen de puzzelstukjes in elkaar en gaven mij de bevestiging en de rust.
Ik ga mijn hart volgen, als lichtwerker! lieve Femke .

Laura Heesbeen-Kroes

Moment van rust, geleid naar binnen keren. Mijn motto: van hoofd naar hart! Be At Ease

Béate Burgers

De healing en fijne zachte stem van Femke is een warm bad voor mijn ziel geweest. Je kon letterlijk de fijne engelenenergie om je heen voelen.

Annelie Walter

Je bent hier op Aarde om iets moois neer te zetten. Ga ervoor!

Ik weet het nu al, ik ben er bij.
Ik ben 1 van de 100 lichtwerkers,
ik ga healen en kom zo dichter bij mijn Zielendoel en Missie

JA, IK BEN ER KLAAR VOOR

Er is een beperk aantal plekken, omdat ik deze inkoop bij de Webinar leverancier.

Wil jij verzekerd zijn van een plekje? 
Boek dan nu alvast je entree ticket!

uiterste reserveringsdatum 24 mei 2016