Loading...

Doe het Universum een plezier en verstop je Magie niet langer. Magie is geloven dat je alles kan wat je wilt. 

IK ZEG JA TEGEN MAGIE & OVERVLOED IN MIJN LEVEN

Hi, ik ben Femke van Kuijk – ik heb zo mega veel zin om jou laten ervaren dat je al Magisch bent. De Magie zit al lang in jou en wacht om geactiveerd en ontwikkeld te worden. Het is geen toeval dat je vandaag dit leest! Nu is het moment.

Kijk je wel eens om je heen en denk je, het lijkt wel of ik de enige ben, die struggle ervaart en hierin vast blijf zitten? Vraag je je wel eens af wanneer gaat het leven mij nu alle overvloed en mogelijkheden brengen? Ik doe al het innerlijk werk en toch lijkt het niet te gebeuren voor mij?

Je bent net zoals ieder ander een Overvloedig Oneindig Magisch wezen bent en dat het een kwestie van het veranderen van je perspectief is. Ga niet in gevecht, wijs jezelf niet af en gebruik de frustratie en of boosheid als richtingaanwijzer; ik ben nu niet mezelf, ik maak mijzelf nu wijs dat ik niet genoeg ben en denk dit altijd zo zal blijven. Dit is de oorzaak dat je dat je de Grootsheid die je werkelijk bent niet kunt Zien, erkennen en voelen.

Verander je perspectief laat het verleden het verleden. Je bent namelijk geen optelsom tot wat er tot nu toe in je leven is gebeurd. Wie jij werkelijk bent, is er AL in jouw Bron aanwezig!

14 dagen gevuld met Magie, Wonderen en Overvloed

Alles is al aanwezig in jou en wacht rustig  tot dat jij deze gaat herkennen en erkennen. Dit is het moment dat je leven MAGISCH verandert; dit is DE shift van tekort naar overvloed. Vanuit het Hogere perspectief zijn je gaves, talenten, potentieel, innerlijke kracht en gevoel van Waarde Zijn al zichtbaar.

Stel je voor hoe je leven verandert als jij jezelf niet meer bekritiseerd, veroordeeld en je kostbare tijd en energie niet meer verspild aan in gevecht zijn met je limiterende gedachten. Kun je de ruimte en innerlijke rust waarnemen? Het leven is goed en ik ben geweldig.

Ik leer je hoe je moeiteloos voorbij obstakels kunt gaan door je innerlijke wijsheid te gebruiken. Kun je de kracht voelen als je nooit meer hoeft te twijfelen en altijd in 100% vertrouwen bent, met wat de juiste keuzes zijn voor jou?

Verdwaal niet langer in je verstand en negatieve gedachten en herinner de kracht van magie en wonderen in jezelf.

Ontvang dagelijks de zegeningen en leiding van het Universum: activeer je Magie!

16 September 2019 start de nieuwe challenge van de Heldere Bron: Durf Magisch te Zijn. Een 14 daagse lichtreis samen met andere Lichtwerkers, Lichtbrengers, Healers en Magische Wezens. In deze 14 dagen ga je dagelijks intunen op je innerlijke Bron en ga je samenwerken met het Universum. Het vertrouwen in je innerlijke leiding en de Superkrachten van het Universum ontwikkel je door het dagelijks te doen. Samen met de andere deelnemers creëren we een groot lichtveld waarin het ontvangen van inzichten, bewustzijn en  Hogere Leiding zo veel gemakkelijker is als in het dagelijks leven.

Intentie + actie = MAGIC

Het onderliggende thema van challenge is jezelf gaan accepteren zoals je bent. Tevens leren accepteren wat je niet kunt veranderen en je tijd en energie steken in alles wat al aanwezig is voor jou om te manifesteren. In deze Challenge activeer je je daadkracht en leer je onderscheiden wanneer je in actie mag komen en wanneer je mag afwachten. Frustratie, boosheid en teleurstelling omzetten in dagelijkse afstemming en ontvangen van innerlijke leiding.  

IK GELOOF IN MEZELF, MIJN INNERLIJKE KRACHT & MAGIE

14 DAGEN MAGISCHE TRANSFORMATIE

Ontvang elke dag boodschappen vanuit je innerlijke Bron

Vraag dagelijks om een wonder, geloof in jezelf, geloof in Magie voor nu en altijd.

YES IK DOE MEE!

MAGISCH BEGIN

21 ,00
 • CHALLENGE – 14 DAGEN
 • 14 dagen Magische groepscoaching
 • super tools & vragen
 • toegang besloten facebookgroep
 • ontvang inzicht en hoger bewustzijn
 • Ben je vooral nieuwsgierig naar wat deze training je kan brengen dan is het Magisch Begin voor jou de beste optie.
 • prijs is incl. 21% BTW

MAGISCHE ACTIVATIE

29,00,00
 • CHALLENGE – 14 DAGEN
 • 14 dagen Magische groepscoaching
 • super tools & vragen
 • toegang besloten facebookgroep
 • *** 3 ENERGETISCHE ACTIVATIES ***
 • Ben je leergierig, nieuwsgierig, daadkrachtig en breng je alles direct in de praktijk. Dit is de beste optie voor jou: magische activatie
 • prijs is incl. 21% BTW

DIT KEER GEEN GRATIS CHALLENGE

Ben je 100% gecommitteerd aan de activatie van je Magische Talenten en Capaciteiten? De waarheid is dat je de Magie al bent, echter zonder het innerlijk werk en de actiestappen van je Zielswezen blijft Magie waar het nu is: verstopt in jou. Deze Challenge is bijna gratis en voor iedereen die zijn / haar magie wil ontdekken één van de mooiste en waardevolle investeringen in jezelf. De stap naar Magie is nog nooit zo laagdrempelig geweest, nu is het moment!

Ben jij de lichtwerker, Miracle worker; super nieuwsgierige en leergierige die kennis om zet in actie? Weet jij jezelf keer op keer te motiveren omdat je weet en voelt het innerlijk werk is de toegang tot innerlijke vrijheid, rust en geluk? Speciaal voor jou is er de advanced versie van deze challenge: MAGISCHE ACTIVATIE. Hierin krijg je EXTRA toegang tot 3 energetische activaties die jouw de vliegende start en upgrade in je frequentie geven die nodig is om de MAGIE te activeren.

IK NODIG WONDEREN UIT IN MIJN LEVEN – IK BEN ER KLAAR VOOR!

Ontvang de eerste Activatie nu:
Ga op innerlijke reis, samen met Verlichte Meester Merlijn.
Verhoog je frequentie, activeer je heldere gave en
ontvang een boodschap voor jouw uit de Nieuwe Tijd
Activeer je Magisch Potentieel 
ONTVANG NU DE EERSTE ACIVATIE – REGISTREER JE VIA DEZE LINK

VOOR WIE IS DEZE CHALLENGE?

 • Mega Upgrade in je creatiekracht en zelfvertrouwen: ik kan alles wat ik wil!
 • Vertrouwen dat het Universum voor je zorgt, ondersteunt en ALTIJD begeleidt
 • 100% ja zeggen tegen alle giften & wonderen van het Universum
 • Mezelf accepteren zoals ik ben – zelfkritiek uitbannen naar een andere dimensie.

 • Op angst gebaseerde excuses ontmaskeren en voor goed loslaten

 • De Mysteriën van het Universum leren en activeren in jezelf

 • Leven vanuit flow in plaats van innerlijke strijd en struggle

 • Hoe verander ik in een vingerknip mijn perspectief?
 • Wat heeft mijn toekomst in petto voor mij?

 • Upgrade van daadkracht, lef en moed om je missie te volgen

 • Vertrouwen dat het Universum voor je zorgt, ondersteunt en ALTIJD begeleidt

 • Hernieuwen van vertrouwen in je reis op Aarde

 • Zonder omweg om je doelen & verlangens af gaan

 • Altijd en elk moment weten moet ik nu actie nemen of wachten op Divine Timing

 • Je Magische talenten op dagelijkse basis gebruiken

REACTIES LICHTWEZEN CHALLENGE 2018

Ik had geen idee wat te verwachten. Met open vizier heb ik me aangemeld. En wow, wat ging het hierna snel. Wat heb ik genoten van jouw energie. Wat heb ik mezelf zien en voelen veranderen. Zoveel nieuwe inzichten. En wat ben ik blij met wat ik van boven ingegeven krijg. Dat gebeurde natuurlijk allang. En wist dat ook wel. Als kind was ik al open voor ‘ervaringen’. Maar nu mag het er ook zijn. Hoef ik niet meer te vluchten in van alles, het niet meer af te dempen. En vertrouw ik op wat ik hoor, zie en voel. En dit is nog maar het begin 🦄🧜‍♀️🍃 Thnx lieverd.

MONIQUE 2

Kom dichter bij mijn gevoel en lichamelijke pijnen zijn heel voelbaar geworden en komen eruit. Bewust geworden dat ik me meer mag afstemmen en mag luisteren naar wat mijn lichaam me te vertellen heeft. Verder dat ik meer vertrouwen heb gekregen om mijn stem te laten gelden, om mijn eigen waarheid te spreken tegen mensen. Ik sta er nu krachtiger in. Heb mooie inzichten gekregen, de ui die nog een stukje verder aan het afpellen is…. Nu tijd voor het lichaam om te rusten wat ik erg lastig vind. Zal de engelen vragen voor hulp hierin:-)💞🙏😇

DIANA

Deze Challenge heeft me gebracht dat Ik mag zijn wie ik ben. Heb vertrouwen gekregen in Lichtwezens en ik weet dat ze er voor mij zijn. Heb dingen los mogen laten, ik ga zeker door op de ingeslagen weg. Ben nu heel rustig en vol vertrouwen. Dank je Femke voor deze negen dagen het heeft me heel veel gebracht😇❤️

PAULA

Bewustzijn van wat mijn strubbelingen waren met mezelf en dat ik een vechter ben, ik heb zoveel in mijn mars en langzaam maar zeker word ik de oude Sabine weer, of eigenlijk new and improved, Heb gewoon een upgrade gehad mentaal en spiritueel gezien ❤️

SABINE

Deze 9 dagen heeft me laten zien dat als ik mij voor de volle 100% inzet en neer zet er verschrikkelijk veel kan gebeuren en deze reis was ervoor mij een van opeen stapelingen van bevestigingen. De lucht knispert, kriebelt en sparkelt om me heen word er echt heel blij van, ben ook zo blij en dankbaar dat ik contact heb mogen maken met mijn Lichtgids 🙏 . Ik heb ook afgesproken dat ik iedere dag tijd maak om in de flow te gaan en te schrijven. Wil graag iedereen die heeft bijgedragen aan deze energie heel erg bedanken 💖 Dankjewel Femke dat je deze challenge met ons hebt willen doen 🙏💖🧚‍♀️

MONIQUE

Wauw, het heeft mij zo ongelooflijk veel opgeleverd. Er is een deur open gegaan, een wereld die ik mij niet meer anders kan voorstellen. Ik blijf het channelen doen en heb het geïntegreerd in mijn ochtendritueel. En gedurende de dag gebruik ik het ook tijdens mijn werk. Het is nu allemaal zoveel leuker, makkelijker en lichter. Ik zit in een super flow, die voor mij eindeloos mag duren. Dank je wel 🧜‍♀️🙏💖

ROWENA
IK NODIG WONDEREN UIT IN MIJN LEVEN – IK BEN ER KLAAR VOOR!

Have the courage to recreate yourself and dare to BE Brillant

9 jaren geleden startte de spirituele Reis van Femke met healing, frequentie verhoging en een heel groot verlangen: het openen van haar spirituele gave en deze delen met de mensen die op haar pad komen 3 jaar later startte ze haar praktijk met nul klanten en nul ervaring voor haar gevoel. Vanaf dag 1 wist zij: ik ben groter dan mijn angsten, ik ben hiervoor op de Aarde gezet.

Toen ze eenmaal JA zei veranderde haar wereld op Magische wijze. Ze had van tevoren nooit kunnen geloven dat ze zonder faalangst honderden mensen zou aanspreken en haar ervaringen en bewustzijn met zo veel plezier zou delen. Als enorme perfectionist en zelfs angst om mensen dichtbij te laten komen heeft zij in de afgelopen jaren duizenden mensen bereikt via facebook, haar life changing challenges en groepstrainingen.

2019 nodigde haar uit om alles wat zij van te voren had opgebouwd los te laten in vertrouwen dat de Heldere Bron en haar Lichtwerk een nieuwe richting op mochten gaan. Deze Challenge is de introductie en de uitnodiging om vanuit je Bron & Essentie te leven.

Voor Femke is Magie – weten dat je alles kan wat je wilt en dat het Universum je in elke stap begeleidt en ondersteund. Het Universum is altijd je Creatie Buddy en tilt je eigen Creatiekracht naar een hoger level. Femke haar trainingen zijn spot on, nodigen je uit om liefdevoller naar jezelf te kijken, bevatten energetisch tools die je leven en creatie vergemakkelijken en openen je bewustzijn en spirituele gaves.

Femke is Spiritueel Leraar en Creator en combineert deze talenten in haar trainingen. Zij leert andere lichtwerkers, lichtbrengers en Miracle Workers hoe ze voorbij angst en limiterende gedachten kunnen gaan en vanuit hun Overvloedige Bron kunnen leven. Je bent op Aarde om je Briljante Zelf te Zijn en je potentieel te activeren en delen met de wereld.

Have the courage to recreate yourself and dare to BE Brillant – Ben jij klaar om de Magie in je leven te Activeren?

YES MAGIC – IK BEN ER KLAAR VOOR!

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • HOE VAAK KAN IK DE SESSIES TERUGKIJKEN? 

  Van elke sessie wordt een opname gemaakt die je zo vaak kan terugkijken als je wilt.

 • IK HEB GEEN FACEBOOK, KAN IK WEL MEE DOEN?

  Ja de opnames worden per e-mail verstuurd of opgeslagen op een speciale webpagina. 

 • WANNEER WORDEN DE SESSIE GEGEVEN?

  Elke dag zal er een 30 minuten sessie zijn over het onderwerp van de dag. De tijdstippen zullen variëren. Er is voldoende mogelijkheid om vooraf en achteraf je vragen te stellen. 

 • IK TWIJFEL OF DEZE CHALLENGE VOOR MIJ NU JUIST IS

  Twijfel verteld je ALTIJD dat er groeimogelijkheden zijn. Vasthouden aan twijfel is tegen jezelf zeggen, ik groei niet, ik blijf waar ik nu ben. Voel je meer weerstand, dan is dit dezelfde uitnodiging tot groei. Ben jij klaar om je perspectief over jezelf te veranderen en jezelf door liefdevolle ogen te bekijken zodat je talenten zichtbaar worden? 

 • IK WEET NIET WELKE IK MOET KIEZEN BASIS OF ADVANCED

  In alle sessies wordt met energie gewerkt, je bewustzijn wordt geopend door de dagelijkse vragen. Deze maken je ook bewust van waar jij je Magische leven blokkeert. Magie is wie je bent, ontkennen en verstoppen heeft geen zin en drukt je leven op de STOP knop. De energetische Activaties zijn voor alle Lichtwerkers, lichtbrengers en Miracle Workers die hun inzichten in de praktijk brengen. Het heeft geen nut om een energie upgrade te ontvangen als je niet in de actie van je Zielswezen komt. Is de challenge dan wel waardevol? Ja zeker! Iedereen is op een ander moment op zijn pad en haalt iets anders uit deze challenge. Vertrouw op je innerlijke stem en hart deze verteld je welke keuze de juiste is voor jou.