Heb je een soulmate relatie die je de pan uit triggert?
Wil je gelukkig zijn en denk je eerder aan scheiden als oplossing?
Kun je maar geen liefdevolle, verzorgende, respectvolle partner vinden die je voedt, waar je jezelf kunt zijn en waar je super blij en energiek van wordt?
Of zoek je dit in je huidige partner en kun je het niet vinden?
Wist je trouwens al dat het hebben van (liefdes)ūüíď relaties een hoger spiritueel doel heeft?
Alle relaties gaan in eerste instantie om de liefdevolle relatie met jezelf.
Hou je van jezelf, schat je jezelf op waarde, geef je jezelf de ruimte die nodig is om je hartsverlangens te cre√ęren?
Zoek niet langer in de buitenwereld naar een oplossing: HERSTEL HET LIEFDEVOLLE CONTACT MET JEZELF, zodat jij je zelf (eindelijk op volle waarde) gaat schatten en de ruimte en potentie inneemt die jou en al je andere relaties laten floreren en vibreren zoals liefde echt bedoeld is ūüíď
Elke keer dat jij jezelf aanpast ten kosten van jezelf dan gaat er 50% van je potentie en energie verloren in het niets.
Je geeft ALLES en blijft gefrustreerd, teleurgesteld en leeg achter en vraagt je af:  waar ben ik in dit gehele verhaal?
Herkenbaar?
Higher Love nodigt je uit om die delen van de oude versie van jezelf los te laten die te veel geeft, zich aanpast en te toegeeflijk is waar je eigenlijk je eigen ruimte mag nemen. Voel je in alles dat het tijd is geworden om de HEELHEID en de liefde voor jezelf te gaan voelen en je niet langer vast te bijten in de schuldvraag, innerlijk conflict of liefdeloze situaties. 
Vraag je je af waar is de liefde waar iedereen het over heeft, dit kan toch geen liefde zijn, zoals Liefde vanuit de Bron bedoeld is?
Deze Hogere Liefde zit in jou en wacht om ontdekt te worden. Achter een laagje angst,  wachten op erkenning en waardering zit jou ware kracht.
Voor minder kun je het gewoonweg niet meer doen, je kunt niet meer geven en toegeven en settlen met relaties waarin jij niet het beste uit jezelf kan halen en de ruimte aan de ander kan geven hetzelfde te doen. Dat is wat Higher Love relaties zijn: elkaar de ruimte geven om te groeien, te ontplooien en floreren.
De kickstart naar een liefdevol en succesvol 2020 ligt klaar, de basis voor Higher Love is in jou is al aanwezig en wacht er op om ontdekt te worden.
Dat jij puur en alleen door jezelf te zijn, en bereid zijn je vrouwelijke ontvangkracht te openen je verlangens kan waar maken.
December wordt ervaren als een drukke en hysterische maand, waar het nog moeilijker lijkt om bij jezelf en je behoeftes te blijven. Energetisch sta je op scherp in je relaties, werk en/of business. Het is zo gemakkelijk om jezelf te verliezen en uitgeput aan de kersttafel te zitten. 
Vind jezelf nu al terug in plaats van halverwege januari.
Blijf het contact met de liefde voor jezelf houden en ontdek dat al die uitdagingen van december een peace of cake zijn.
Hoe? Geef jezelf de juiste voeding, liefde,  inspiratie en energieboost en SHINE moeiteloos door deze dagen heen.

Higher Love 21-daagse, wat gaan we doen?
21 Dagen ontvang je een uplifting 30 minuten livestream coaching met Femke en Cindy.  Deze dagelijkse livestreams helpen jou in verbinding met jezelf te blijven. We willen je activeren om sterker te voelen waar jij nu echt naar verlangt in de liefde,  en je business (of baan in loondienst). Jouw passie op elk level in je leven verder openen zodat jij meer vertrouwen voelt om te kiezen waar jouw ziel voor gekozen heeft.
Je energiemanagement hierbij is van groots belang. Dit is het verschil tussen je krachtig voelen en de hele wereld toelachen of het liefst wegkruipen onder een steen. Leer je energie managen en kom er in deze 21 dagen achter wat jouw energie en innerlijke kracht werkelijk waard is door hier volledig voor te gaan staan. Je hart openen voor Higher Love, is de sterke en soul aligned verbinding met jezelf. Deze verbinding is de sleutel voor alles wat jij in het leven wilt ontvangen.
Maak van jezelf houden een prioriteit | Doe mee!

Work on you for you

Neem je bewust de tijd en ruimte om na te denken over jouw ideale toekomst?
Hoe jij wilt dat je relaties zijn met jezelf, een partner of je kinderen? 
Je elke dag terugtrekken in je creatieve cocon, je afvragen hoe jij wilt dat jouw wereld er uit ziet
is √©√©n van de meest simpele en krachtige manieren om je realiteit te cre√ęren.
Geef jezelf de vrijheid en keuze om de kwaliteit van je leven te verhogen.
Maak elke dag 10 minuten tijd vrij om je terug te trekken, zodat je de inspiraties
en ingevingen van je Ziel kan ontvangen. 
WERK AAN JEZELF VOOR JEZELF| Doe mee!

Ontvang elke dag uplifting inspiratie, healing en duidelijk toepasbare tools om steeds duidelijker, liefdevoller en sterker voor jezelf te kiezen én te vertrouwen dat je daarmee automatisch ook de beste bijdrage voor een ander bent.

 

Je ontvangt Krachtige healings, energypulls en activaties op jouw ontvangkracht, zelfliefde en je helemaal durven overgeven aan alle verlangens in je leven.
 
Gun Jezelf 

Hoe gun je jezelf alles waar jij naar verlangt en neem je vol vertrouwen de acties die hierbij passen?

Neem je ruimte in

Hoe neem je een steeds grotere ruimte in voor  jezelf? Hiermee ben je als vrouw automatisch de beste bijdrage voor je gezin, inner circle, klanten en collega’s.

Happy Joy Joy 

Hoe maak je dagelijks keuzes die je meer blijdschap en innerlijk geluk opleveren?

4 Aspecten van Ware liefde

Wat zijn de 4 ware aspecten van liefde, de Higher Love in je hart ontwaken. 

Toxische Liefde

Heb jij te dealen gehad met toxische liefde in relaties? Hoe bevrijd jezelf van deze negatieve ervaringen, zodat je Higher Love aantrekt? 

Hou je frequentie hoog

Vanuit verbinding met jezelf krachtig en liefdevol in verbinding gaan met de ander.

Upgrade je waarde

Weet precies waar je voor staat zodat anderen moeiteloos je grenzen respecteren en de overvloed van het Universum echt in je realiteit beschikbaar is voor jou. 

Ultiem verzachten

Bevrijd jezelf van de 3D emoties schuld, spijt, oordeel, hard werken, afscheiding, tekort en ontdek dat dit de grootste reden is dat je nog geen Higher Love ervaart. 

Hou je frequentie hoog

Hoe manage je je energie waardoor je automatisch meer liefde en overvloed kan ontvangen?

WERK AAN JEZELF VOOR JEZELF| Doe mee!

Wij  staan te popelen om jou de inzichten, frequenties en activaties te geven die je toegang geven tot meer plezier, passie en je volledig jezelf voelen in de liefde. Maak dit jaar nog de keuzes vanuit de meest hoge vibratie zodat jij in 2020 jezelf op een dieper level gaat omarmen, kennen en vertrouwen. 
Welke bijdrage kunnen wij zijn voor jou, de liefde en erkenning voor jezelf en de ontplooiing van je bewustzijn en potentieel. 
Activeer de Alchemist in jou, jij kunt alles veranderen in liefde!
Ontvang meer en nodig jezelf steeds opnieuw uit in de bewustwording: waar word ik echt blij van? 
Vrouwencirkel
Deze 21-daagse is dit keer alleen voor vrouwen zodat in alle veiligheid en openheid al je onderwerpen gedeeld kunnen worden. Wanneer vrouwen samenkomen heelt niet alleen degene die een vraag stelt, maar opent deze vraag automatisch de energetische ruimte voor de rest van de groep. In deze cirkel kan alles gevraagd en gedeeld worden. Jullie input en vragen tilt deze training naar een Hoger Niveau van Liefde en bewustzijn.

Maak van jezelf houden een prioriteit | Doe mee!