Leef je Licht Challenge

BEN JE KLAAR MET STRIJDEN EN HET BEWANDELEN VAN DE MOEILIJKE WEG?

Ben je ook zo aan verandering toe en WEET je diep van binnen dat jijzelf de grote katalysator voor verandering bent?

Heb je ook vele donkere periodes gekend in je leven en wil je een frisse wind door je denkpatronen en handelingen laten gaan zodat het leven lichter wordt? Wil jij een toekomst creëren die voor je werkt en inzicht in waarom het niet voor je werkt?

“Unfuck jezelf en ontdek het licht dat jij bent!” Dit is het thema van de Leef je Licht challenge. De uitdaging om in 9 dagen in contact te komen met je Authentiek Zelf. Je Authentieke Zelf is die ruwe versie van jou, de ongeslepen diamant die opgegraven mag worden en in het Licht gezet mag worden. Letterlijk de reis van donker naar het licht.

Je Authentieke Zelf komt tevoorschijn als je je losmaakt van alles wat jij niet bent. Als je je Authentieke Zelf leeft kom je in contact met je potentie, je talenten, zuivere energie en het Universum brengt je in contact met mogelijkheden die je zelf niet had kunnen bedenken.

Ben je klaar om die delen in je leven te onderzoeken die niet voor je werken en daar verandering in aan te brengen?

Het leven is tekort om gevangen te blijven in oude wonden die zo nu en dan de kop op steken. Open jezelf voor de inzichten, het bewustzijn en de verborgen kracht in deze wonden. Door de wonden te healen kom je in contact met de wijsheid en de kracht het hogere doel hiervan.

0
Deelnemers Leef je Licht Challenge

Volgende stap?

HOE WEET IK OF DEZE CHALLENGE VOOR MIJ DE VOLGENDE STAP IS?

Je bezit over een sterker ontwikkelde spirituele gave dan waar je waarschijnlijk bewust van bent. Op het moment dat je deze website leest krijg je verschillende gevoelens binnen. Dit kan weerstand, spanning, angst, opwinding, nieuwsgierigheid of Jaaaa ik doe mee zijn. Eigenlijk zijn alle voorbeelden een trigger dat deze challenge je iets te brengen heeft, op het moment dat jij open staat voor de verandering.

Hoe vaak zeg jij JA?

WHEN YOU ARE WILLING TO SHOW UP AS A CHANNEL FOR LIGHT YOU WILL BE GIVEN EVERYTHING YOU NEED

Deze vragen openen je bewustzijn en geven je in het inzicht of deze challenge nu voor jou de volgende stap is. Heb je meer dan 3x ja gezegd, doe dan mee!

Ben je empatisch, HSP, spiritueel begaafd en wil je dit verder ontwikkelen?

Weet je dat je gedachten creëren en je toekomst bepalen?

Ben je leergierig, nieuwsgierig en sta je open voor verandering?

Wil je een einde maken aan trauma & drama in je leven?

Weet je dat de donkere periodes in je leven een boodschap hebben?

Word je blij van het werken met helende energie?
Voel je je ook geroepen om de Aarde en haar bewoners te helpen met jouw licht?

Weet je dat zelf-healing een onderdeel van je Lichtpad is?

Weet je dat je met jouw energie een shift bij anderen teweeg kan brengen?

Ben je klaar met je leven zoals het nu is en op zoek naar “wat werkt voor jou”?

Shine Together

OUR ULTIMATE PURPOSE IS TO SHINE TOGETHER

Deze Leef je Licht Challenge is niet alleen een uitnodiging om inzicht te geven in de donkere stukken van jouw leven en deze te transformeren in het Licht, het is ook een oproep om jouw helende gave te delen in een groep met Lichtwerkers*) Samen maken wij een verschil in de wereld, door ons Authentieke Zelf te zijn en te leven en ons licht te schijnen. Jezelf healen is een belangrijk onderdeel van het bewandelen van je lichtpad en dit doen we op wekelijkse basis door een healing veld te creëren

Wauw! Alles klopt met waar ik nu ben. Ik weet dat vanaf nu alles anders gaat worden. Mijn powers zijn sterker aan het worden. Ik ben sterker aan het worden. Fase 5 here I come! Yes lieve lieve Femke ik ben je zo dankbaar voor jou bijdrage in mijn proces.

Reclaim Your Power - Challenge , Reactie

Wauw ik heb de healing net gedaan en ik voelde de groene straal met energie echt door me heen stromen en de afgifte de grond in schieten zó een heftige intense ervaring  ik bruis nu van de energie 

Reclaim Your Power - Challenge , Reactie

Release the power within. claim je eigen superheld status en weet dat alles erbij hoort. van onzekerheid, tot dromen, tot angst, tot positivisme, het omarmen van al wat is. Deze challenge is voor mij een samenvatting van al die aspecten die je tegenhouden en die vooruitgang geven. Laat maar stromen, laat maar waaien en wees de kracht die je mag en kan zijn.

Reclaim Your Power - Challenge , Reactie

Er is veel verandering in mijzelf ontstaan. Ben inmiddels heel anders gaan denken en doen. Heb meer zelfvertrouwen gekregen en hou ook meer rekening met mezelf. Ik bekijk nu alles heel anders en vooral hoe ik in mijn leven sta.

Reclaim Your Power - Challenge , Reactie

Ik voel me als of ik uit de hemel ben gevallen en op de aarde ben ingeslagen en muurvast sta met mijn voeten in de grond : dit ben ik en deal with it.  De challenge was net dat duwtje wat ik nu op dit moment al mee bezig was. Ben er zo blij mee 

Reclaim Your Power - Challenge , Reactie

In het Licht

DEZE ONDERWERPEN WORDEN TIJDENS DE CHALLENGE IN HET LICHT GEZET

Geef je helder weten een boost.

Heel de “wounded healer”.

Kies voor een licht leven.

Ontdoe je van drama & trauma.

Ontmoet je Authentieke Zelf.

Hoe win je de mind-games?

Wie ben jij niet?

Ontdek je Ultieme Kracht.

Trouw blijven aan jezelf en bewandel je eigen pad.

Wie is Femke?

OMRING JE ALLEEN MET MENSEN DIE JE LICHT VERGROTEN

Femke van Kuijk is het gezicht van de Heldere Bron. Femke ontdekte dat ze in haar werk als lichtwerker voor het eerste haar zelf kon zijn. De vrijheid die dit opleverde is zo’n groots geschenk dat ze het als een roeping ziet om alle lichtwerkers wakker te schudden om hun ware zelf te delen met de wereld. Hiervoor opent ze wekelijks bij meer dan 25.000 mensen hun bewustzijn op facebook en herinnert ze dat iedereen beschikt over de wijsheid van het Universum. In haar coachingsprogramma’s en lichtwerkwebinars leert ze lichtwerkers hun spirituele talenten en gave ontwikkelen. Femke lokaliseert moeiteloos de onderliggende blokkades en problemen. Met haar energetische gave breekt ze de weg open zodat de toegang tot de Briljante talenten en mogelijkheden waarover iedere Ziel beschikt open komt te liggen.

Hoe werkt een challenge?

YOU WERE BORN TO SHINE YOUR LIGHT

Challenge betekend uitdaging, deze keer is de uitdaging om naar binnen te keren en bewust te worden dat in de pijn die je in leven gekend hebt, jouw licht zit. In een challenge zitten er meerdere uitdagingen bijvoorbeeld tijd vrijmaken voor jezelf, eerlijk kijken naar wat je gedachten creëren, verantwoording nemen voor je eigen healing en leven en bewust keuzes durven maken. Elke dag is er een groepscoaching in een besloten groep op facebook waar inzichten gedeeld worden en het bewustzijn geopend vaak ondersteund door een energetische healing of energetische tools die je transformatie bespoedigen.

Je kunt ervoor kiezen om de groepscoaching live bij te wonen of terug te kijken op het moment dat je beter uitkomt. Elke dag krijg je een e-mail met een link naar de coaching en eventuele healings die gegeven zijn. Je kunt de challenge dus ook volgen als je geen facebook-account hebt.

Deelname aan deze challenge is gratis en levensveranderend als je je openstelt voor de inzichten, de energie en kiest voor het ontdoen van alles wat niet van jou is. Kort gezegd “Unfuck yourself en ontdek wie je werkelijk bent”: een portaal voor Universeel licht 

Deel je de Challenge?

VERSPREID HET LICHT!
START 21 AUGUSTUS 2017