** start 5 mei 2020 **

Voel je roeping op Aarde sterker en duidelijker is geworden en heb je de juiste woorden en innerlijke leiding nog niet ontvangen? 
Voel je dat het tijd is voor actie, maar struikel je over het ‘HOE’?
Merk je dat je creatiekracht gedempt is en wil je deze weer openen en expanderen?
Zijn je verlangens naar de achtergrond geschoven en merk je dat je meer dienstbaar bent naar je omgeving in plaats van naar jezelf en je Roeping?
Kun je ondersteuning gebruiken in het standvastig zijn bij de uitvoering van je verlangens?
Heb je altijd al een connectie met  Lichtwezens gehad en blijven ze je aantrekken?
Herroep je Hemelse kracht en Leef je Licht Potentie 
IK ACTIVEER MIJN POTENTIEEL | IK DOE MEE

Het Universum wil dat je geniet en dat je je Goddelijke Hemelse krachten gaat erkennen, zodat je deze ook kunt toepassen. In werkelijkheid heb je toegang  tot het veld van oneindig potentieel en mogelijkheden. De mogelijkheden worden zichtbaar als je oude overtuigingen loslaat. Realiseer je dat het lijden op Aarde een oud programma is waar je nu mag uitstappen. Nieuwe levenservaringen staan klaar, zodat je ook zingeving, welzijn en vreugde gaat ervaren. 

Leef in overvloed & heelheid

Laat teleurstellingen over het ontbreken van informatie over je Roeping los. Je Ascensie pad ontvouwt zich op jouw tempo. Er zijn altijd nieuwe waardevolle  boodschappen beschikbaar voor je Hogere Zelf licht. Het Universum zorgt altijd voor jou. Vertrouw het proces, laat controle los en ga mee op de flow van je groei. Het meesteren van ervaringen mag liefdevol, integer en met compassie naar jezelf zijn. 

Open je voor het nieuwe plan  

  1. Activatie Light Language

Je eerste taal is frequentie – energie. In deze activatie wordt je kruinchakra geopend en worden de sluiers opgelicht, die er nu voor zorgen dat je in twijfel achterblijft: Is dit een boodschap of niet? Al je paranormale gaves krijgen een upgrade naar de nieuwe tijd. 

2. Hemelse Bescherming

Brengt licht in de duisternis en ontmoet je Hemelse Beschermers. Channel boodschappen van liefde en licht. Voel je altijd beschermd en gemotiveerd om je lichtwerk te doen. In deze sessie komen ook vorige levens & mind control aanbod. 

3. Keer terug naar je Ziel

Dit is een super krachtige sessie waar je bewust mag worden waar je je kracht verloren bent en delen van je Ziel hebt achtergelaten. Ook nog niet geïncarneerde delen van je Ziel worden geïntegreerd zodat het doel van je Ziel volledig kunt ontvangen en je richten op je levenspad. 

4. Ego release

Hoe onderscheid je de boodschappen van je Ego en kun je hier aan voorbij gaan? Erken dat je mag gaan leven, creëren en werken vanuit je Gaves i.p.v. alle problemen op te lossen en  verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Laat Creator het voor je oplossen! 

5. Karma Verdieping

Wat is het doel van vorige levens? Hoe gebruik je deze informatie om jezelf te empoweren? In deze sessies worden illusies doorgebroken die je bevrijden van karma, de illusies van karma en je volledig toegang geven tot je creatiekracht. 

6. Verwijder obstakels & blokkades

Hoe shift je super snel van obstakel naar mogelijkheden? Zie je lichtwerk, Missie en Zielswerk vanuit het Hogere Perspectief (afstemming). Ervaar dat je Bron heel is, je nu al 100% bekwaam bent en shift wat je tot nu toe in de weg heeft gezeten.

7. Channel je Missie

Bezoek de Akasha Records en ontvang  je Missie en alle ontbrekende informatie. Channel de eerste actiestappen voor 2020 voor groei van je Hogere Zelf licht. Welke ascensie keuzes mag  je maken? Krijg inzicht in je blinde vlekken en verwelkom je nieuwe pad. 

8. Activeer Moed & Daadkracht

Channel Jeanne D’Arc boegbeeld voor de Lichtwerkers. Haar lijfspreuk was: ik ben bang, maar doe het toch. In het licht komt waar je anderen nog toestaat keuzes voor je te maken en waar je uitchecked.  Sluit de achterdeuren, de escape routes van je Missie. 

9. Holografische Activatie

Activeer de versie van jezelf die zijn/haar missie leeft, deze holografische versie van jou bestaat al. In deze sessie maak je kennis met één van de krachtigste tijdlijn shift technieken die er bestaat. Wie ben je als je bewust je Missie & Roeping leeft? Wat deze sessie opent en activeert, ga je niet snel vergeten.

10. Zichtbaar worden

Hoe mag je zichtbaar worden voor jezelf en anderen? Hoe blijf je in vertrouwen je Missie leven? Wat doe je als een oud patroon weer omhoog komt? Wat betekend werkelijk zichtbaar zijn? Channel de Authentieke boodschap van je Wezen.

11. Hemelse wezen

Het Hemelse wezen ben jij! Vandaag ontvang je een verdieping waar je je de komende periode op mag richten. Ben je een Starseed, Lichtwerker, Way shower, Aarde Engel, Pillar of Light en welke herinneringen draag je in je? Van welke planeten heb je informatie? Channel je Nieuwe Lichtgidsen die je door de komende periode heen transformeren vanuit liefde, vrede en oneindige overvloed. 

Deze training is voor alle Lichtwerkers, Aarde Engelen, Sterrenmensen, Lichtgidsen en Miracle Workers die intuïtief weten: ik ben hier op Aarde om vanuit een hoger niveau en trilling te leven. 
Weet je al dat je volledig JA mag zegen tegen het ontwaken van het Christus Bewustzijn in jou? De werkelijke boodschap van Jesus was: activeer alle Goddelijke krachten in jou en leef je potentie.  Deze training roept je en maakt je bewust dat je incarnatie op Aarde volledig volgens plan verloopt. 
Maak connectie met je Missie en voel een rust wederkeren. Ik ben goed zoals ik ben! Het weten van je Roeping op Aarde geeft je zingeving, vreugde en een waardevolle richting in dit leven. Onthoud je Missie is zonder voorwaarden, jij bent altijd de geschikte kandidaat en het klopt altijd voor jou! 
IK LEEF MIJN MISSIE! | IK DOE MEE

Je krijgt

In deze training leer je channelen en krijg je nieuwe bewustzijnstechnieken die je keer op keer kunt gebruiken bij het creëren van je lichtwerk & leven. Deze training is de uitnodiging om je Roeping te belichamen en naar de Aarde te brengen. 

  • elke dag 30-45 minuten online transformatie coaching 

  • energetische tools en activaties 

  • levenslang toegang tot het cursus materiaal (audio, video opname + eventuele werkbladen)

  • toegang tot besloten groep op facebook – heb je geen facebook stuur een email info@dehelderebron.nl
  • sessies zijn op dagen van ma-vrij tijdens kantooruren – start 5 mei – einde training 19 mei 2020

  • investering in deze training is 177 euro incl. 21% btw 

IK BEN NIET MEER BANG EN KIES VOOR LICHT & LIEFDE | IK DOE MEE

Ken je Femke nog niet?

Enthousiast, openhartig  en geheel op eigen wijze faciliteert Femke Lichtwerk en Bewustzijn. Ze daagt uit, is liefdevol confronterend en moedigt haar klanten aan om het bewustzijn te openen en voorbij te gaan aan limiterende patronen & het leven in tekort bewustzijn.
Femke nodigt haar klanten uit om hun hoogste potentieel en superpowers te activeren. Zij leert je vertrouwen op je WETEN & BEWUSTZIJN en herinnert je dat alles wat je wilt creëren in dit leven al aanwezig is en wacht op jou tot dat je het ontdekt.
Haar expertise is het opsporen van limiterende patronen en elimineren zodat de beste overvloedige versie van jezelf eindelijk geleefd kan worden. Dagelijks inspireert zij haar 11.000 volgers op Facebook met berichten en video’s. In haar online trainingen motiveert, coacht en gidst ze van angst naar actie in het zetten van de stappen naar je Missie op Aarde, de ontdekkingstocht van  je Ware Zelf en het leven van je Hoogste Potentieel.
De trainingen zijn praktisch, bewustzijnsverruimend, empowerend, en altijd de uitnodiging om JA te zeggen tegen het Leven van mogelijkheden, overvloed & potentieel.