DE WIJZE MAGISCHE VROUW WIL GELEEFD WORDEN

Ben je klaar met rondjes rennen, AAN blijven staan voor iedereen en dagelijks dezelfde bandjes in je hoofd afspelen ? Vraag je je af hoe je jouw innerlijke kracht echt kunt behouden, nu de buitenwereld nog meer van je lijkt te vragen?  Tijd om stil te staan en op de rem van je leven te trappen. Je mag nu echt staan voor wat werkelijk belangrijk is voor jou. 

Je mag gehoor geven aan een heel diep verlangen van je hart en dit is heel duidelijk voelen wat jij nodig hebt om je innerlijk vuur brandend te houden. Je mag afstemmen op hoe jij meer vanuit liefde en vertrouwen jouw eigen ruimte inneem. Zeker  in deze tijd van veel samen Zijn. 

Ben jij die vrouw die er altijd is, waar anderen op kunnen bouwen? Voel je heel duidelijk dat jij je opnieuw mag verbinden met jezelf, je intenties en je verlangen voor 2021? Is 2020 voorbij gevlogen en heb je nog niet de tijd genomen om het jaar af te sluiten en jezelf de credits te geven voor alle veranderingen waar je doorheen genavigeerd bent?

Stel je open juist in deze tijd van onrust en onzekerheid om dagelijks ingevingen te ontvangen. Gebruik je Magische Vrouwen Wijsheid zoals deze bedoeld is: keer elke keer weer terug in vertrouwen in het hier en nu in verbinding met je Bron. 

Roept de nieuwe beste versie van je toekomstige Zelf al een tijdje en heb je hier nog geen gehoor aan kunnen geven?

Schiet je onbewust terug in oude patronen, waar je al uit genavigeerd was? Dit zijn allemaal liefdevolle signalen om weer terug te keren naar jouw basis. Wie ben ik vandaag, wie wil ik morgen Zijn? En wat mag ik in 2021 in de wereld zetten?

Vind je zelf terug in de stilte; de antwoorden van je Ziel liggen al klaar voor jou. Laat de verlichting, de vrede en liefde in jouw expanderen en naar voren komen. Laat jouw innerlijke wijsheid naar vormen komen en de laatste twijfels en stuiptrekkingen van je Oude Zelf van je meenemen.

Laat je niet opbranden en expandeer het licht in jou! Vind jezelf terug in reflectie, contemplatie en elke dag 15/30 minuten me-time, frequentie verhogen, jezelf channelen en nieuwe intenties zetten voor jouw magische leven en de ontwikkeling van je Beste Zelf. 

In de periode van 21 december tot 21 januari krijg je 21 dagen een sessie met Cindy en/of Femke. In deze sessie ga je bewust het jaar 2020 afsluiten, zodat jij ook echt alle oude versies van jezelf achterlaat en helemaal klaar bent voor de integratie van de nieuwe delen van jezelf. Bij elk onderwerp is er een afgestemde energetische tool die je bewustzijn opent en je in jouw eigen krachtveld houdt.  Door in de donkerste tijd van het jaar voor een langere tijd je frequentie te verhogen zul je opeens merken in januari dat je niet energetisch bent leeggelopen. Jouw focus in deze 21 dagen is gericht op de creatie van een stralende toekomst vol mogelijkheden en wonderen, juist door de nieuwe zaadjes die jij in deze tijd plant. 

Bekrachtig wat al aanwezig is in jou!

In deze 21 dagen komen de volgende thema’s aanbod:

 • Zeg groots NEE tegen alles wat niet werkt en energie kost. Prioriteer je leven gebaseerd op de vrouw die jij wilt zijn. 

 • Zet het creatieve vuur in jezelf aan en hou deze brandend.

 •  Activeer meer plezier en lichtheid in je dagelijkse leven.

 •  Blijf stevig in je eigen basis staan; ook wanneer anderen om je heen niet licht of gelukkig zijn. 

 • Herken moeiteloos jouw eigen pad van mogelijkheden en weet precies wanneer je op een zijpad zit. 

 • Wat wil ik echt, zeg 100% ja tegen je verlangens en stap niet meer weg.

 • Volledig staan voor je vrouwelijke kracht: glorie, je grootsheid en sensuele kracht.

 • Creëer je leven met het Magische avontuurlijke kind.

 • Laat het leven naar jou toekomen in plaats van er achteraan te rennen.

 • Blijf in vertrouwen staan, terwijl je creatie op eigen kracht zich aan het manifesteren is. 

 • Krijg een rotsvast vertrouwen in je connectie met de Wijze Magische Vrouw.

In alle sessies staat de zelfzorg, liefde en bekrachtiging van jezelf centraal. Je mag de meest liefdevolle commitment maken aan de creatie en jouw leven tot nu toe. 

Je hoeft niet meer te kiezen vanuit pijn, struggle en lijden. Vanaf nu kan het liefdevol Zijn. Je hoeft alleen maar op te komen dagen voor alles wat voor jou is voorbestemd.

DE WIJZE MAGISCHE VROUW WIL GELEEFD WORDEN

Verwonder je door de kracht van afstemming

Elke sessie zal er één of meerdere magische manifestatie tools gebruikt worden om de creatie van je toekomst te vergemakkelijken. Centraal zal staan het schrijven (journal)  en energetische tools om het veld van mogelijkheden te openen. Schrijven is niet alleen mega krachtig; het zorgt ervoor dat jij helemaal present bent in je leven en terugkomt in contact met je lichaam. In zuivere verbinding met je lichaam hoor je je diepere wijsheid sneller en gemakkelijker.

Schrijf je nieuwe stralende toekomst. Ervaar een super groot vertrouwen, inzicht en inspiratie na het doorkrijgen van de boodschappen vanuit jouw eigen Wijze Bron. Dit zijn de lichtpuntjes op jouw pad.

21 sessies worden gegeven tussen 21 december 2020 en 21 januari 2021 
n.b. er zijn geen sessies op de kerstdagen/oud & nieuw en in het weekend

Helder Stralen

21 DAGEN TRAINING

Je krijgt toegang tot 21 dagen live transformatie calls en toegang tot de Magische Wijze Vrouwen besloten groep op Facebook. 

INVESTERING

€138,-/21 dagen

21 DAGEN HELDER STRALEN

Full Package

21 DAGEN TRAINING + 3 CALLS

Je krijgt toegang tot 21 dagen live transformatie calls en toegang tot de Magische Wijze Vrouwen besloten groep op Facebook. 

EN je krijgt de 3 Calls Leer Luisteren naar je Open je Hart website 

BONUS 1 Channel Call Femke – Zichtbaar worden – Energetisch Zichtbaar Zijn + werkblad 

BONUS 2 Channel Call Femke -Karma Bullshit – Stap voorgoed uit de negatieve karma + werkblad 

BONUS 3 Outcreate Energetic Heaviness   – Cindy Stal 

INVESTERING

€155,-/21 dagen + 3 CALLS

21 DAGEN HELDER STRALEN FULL PACKAGE