NIET MEER OVER MIJN GRENS

Nooit meer over je grens!
start 16 juli 2018

DURF JIJ:
nee te zeggen zonder schuldgevoel ?
ja zeggen omdat jij het wilt?
te zeggen wat je denkt?
je waarheid te delen zonder jezelf klein en onzichtbaar te maken?

 

Hoe zou je leven er uit komen te zien als niemand er meer over je grens heen gaat? Jijzelf niet en anderen niet? Hoeveel innerlijke rust en vrijheid zou dat je opleveren? Hoeveel ruzies, nare gevoelens en emoties heb je ervaren rondom dit onderwerp? Heb je al gemerkt dat het trekken van grenzen meestal gepaard gaat met drama, trauma, bombarie, ruzie en dat er geen één relatie beter van geworden is?

HATSKIDEE KLAAR ER MEE!

GRENZEN AANGEVEN IS NIET MENSEN BUITEN SLUITEN
GRENZEN ZIJN EIGENLIJK HELEMAAL GEEN GRENZEN

EEN GRENS IS: EIGENLIJK ZEGGEN: DIT BEN IK

Hoe zou het zijn als je jezelf en de mensen gewoon kunt ontvangen zonder grenzen omdat jij je gedachten over grenzen hebt verandert? Als je mensen en jezelf niet meer buiten je leven sluit. Dat is wat er gebeurd bij ‘grenzen trekken’ zoals je het hebt geleerd.

Dit is DE BRON voor ruzie, gelijk, strijd en herhaaldelijke pijnlijke situaties in relaties

BEWUST – ZIJN

IS HET ECHT ZO SIMPEL?

Wil jij ook zonder oordeel, strijd en gelijk je wensen kenbaar gaan maken? Dat is eigenlijk wat je grenzen zijn: je wensen en doelen. Grenzen gaat over het leven van je eigen doelen zonder je te laten afleiden door wat andere mensen vinden, denken of doen.

Oh my god, ja het is echt zo simpel! Grenzen gaat over het bewustzijns-proces wie ben ik en wat wil ik zonder me te laten tegenhouden in welke vorm dan ook.

HALLO HIER BEN IK!

– Bedankt Femke voor deze IK. BEN.PRESENT. Het heeft veel met mij gedaan en vooral in actie gezet. Fijn dat je zo kan afstemmen op onze energie, zodat de cursus nog intensiever werd. Ik liep echt vast op de eeuwige visuele cirkel (looping) en heb nu handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Lieve Fem weer heel erg bedankt voor deze IK.BEN.PRESENT. Was weer super waardevol, zoals altijd

Wauw Femke, ik heb nu pas de live van gister bekeken en je slaat de spijker op zijn kop

Wauw!!! Lieve Femke wat ben ik enorm dankbaar voor deze 21 dagen. Dat ik ben ingestapt. De keuze hebt gemaakt. Het klopt zó! Iedere dag zeg en deel je dingen waar ik volledig bij aanhaak en mee resoneer. Bizar en bijzonder. Dank je wel voor het delen van al jouw lessen en wijsheid

ONTDEK DE KRACHT VAN GROEPSCOACHING

Deze 9 dagen maken je bewust van wie jij bent, wat je nodig hebt in je leven en hoe jij gezonde en happy relaties kunt creëren door simpelweg je eigen gedachten hierover te veranderen. Geen strijd, ruzie en gelijk meer en in volledig vertrouwen leven naar je eigen, normen, waarden en wensen.

Dit programma onderscheid zich van andere programma’s door:

  • je eigen helder weten te ontwikkelen
  • het gebruik van energetische tools die de oude emoties en gedachten weghalen
  • in contact te komen met je waarheid
  • jezelf af te vragen hoe wil ik dat mijn leven is in plaats van de zienswijze van andere mensen over te nemen

Jezelf empoweren is hoogste energie, samen met plezier! Empower jezelf en anderen door bewust te kiezen voor het leven van je doelen zonder schuldgevoel naar anderen.

NIET MEER OVER MIJN GRENS

9 DAGEN ONLINE COACHING

WAT KRIJG JE   •   WAT GAAN WE DOEN?

Elke ochtend (ma-vr) om 7 uur is er een korte, krachtige groepscoaching met clearings op basis van jou vragen over het onderwerp van de dag. Ook als je niet live mee kunt doen een dag, je vraag wordt altijd beantwoord. In het weekend zijn er geen sessies!

De REMIND Bootcamp heeft uitgewezen dat een ochtendritueel, direct starten met het open stellen voor wat er mogelijk is van je leven een ontspannen begin van de dag is. Door direct elke dag te starten met het omdenken en de focus te verleggen van probleem naar oplossing, ervaar je meer energie, meer focus & zelfvertrouwen.

ONDERWERPEN DIE SOWIESO AANBOD KOMEN!

Niet meer in dienst van anderen, einde misbruik goedheid

Conflictvrije relaties

Kristalheldere communicatie naar jezelf en anderen

Ja zuster, nee zuster : zeg ja of nee omdat jij het wilt zonder schuldgevoel

Geen verontschuldiging en uitleg meer voor wat jij wilt.

Jij bent belangrijk – radicale zelfzorg op 1

Valkuilen grenzen, spring er over heen!

Hoe begrenzen, grenzen je leven?

Leef je eigen waarheid, wensen & waarden

BONUS 10. Vertrouw jezelf

BONUS 11. Ga voor het leven van je eigen doelen. Wie ben ik en wat wil ik?

DE MENING VAN EEN ANDER IS NIET JOUW GRENS

Is dit programma voor jou? Ben je klaar met dit thema in je leven en wil je nu alle gedachten die je erover hebt in je onderbewustzijn, deze zorgen ervoor dat je in de looping van grenzen blijft hangen, veranderen? Wil je jezelf en je gedachten niet meer zo serieus nemen en op een speelse en nieuwe manier gaan kijken naar hoe jij je leven kan veranderen? Natuurlijk gaat grenzen ook over andere mensen.

Echter…. Heb je al gemerkt dat je de ander niet kunt veranderen? Mooi we gaan het helemaal anders doen, jij gaat de deur naar je eigen leven openzetten en de uitnodiging zijn voor de ander ga je mee of blijf je achter in de oude energie en denkwijze. Dit is hoe we het gaan doen, aan jou de keuze!

IK LAAT ME NIET MEER TEGENHOUDEN

“Begin 2018 besloot ik dat mijn leven anders moest. Ik was klaar met het leven vanuit angst&paniek. Al heel lang had ik  op mijn lijstje staan leven vanuit flow en afstemming. Het was mijn 11de breekpunt wat mij tot de keuze bracht om in het NU te gaan leven. En volledig ja te zeggen! Ik besloot om de automatische piloot te ontslaan en zelf de regie van mijn leven te nemen. Doe het vooral niet op de manier die ik heb gedaan door de keuze te maken na het breekpunt. Je hoeft niet namelijk niet te breken, om te kiezen voor verandering en innerlijke vrijheid.” Bij het leven van mogelijkheden wil je alle grenzen die jij hebt vermijden, elimineren zodat de weg volledig vrij is om je doelen en wensen te leven.

FEMKE VAN KUIJK   •   VERTEGENWOORDIGER VAN LEVEN IN MOGELIJKHEDEN

RESPECTEER EERST JEZELF & ONTVANG RESPECT VAN ANDEREN

NIET MEER OVER MIJN GRENS