Ben jij klaar om jouw echte waarheid rondom geld te ontdekken en daarmee als vanzelf meer overvloed in je leven te ontvangen? 
Wil jij volledig leren vertrouwen op geld als energie? 
Ready om op jouw innerlijke bron in te tappen en overvloed als jouw nieuwe normaal te zien? 
Start: 7 april 2020
Duur: 11 weken
Jij, Femke, Cindy en een mooie groep gelijkgestemden. Ready? 
RECLAIM YOUR MONEY TRUTH | Doe mee!

Jij en ik, wij leven in een hemel op aarde. Je ziel weet dit al en jouw aardse zelf mag dit stap voor stap neerzetten in de realiteit die jij als jouw leven gekozen hebt. Het enige wat je nu afhoudt van een leven in overvloed, zijn de collectieve gedachten over schaarste en tekort waarop jij bent ingetapt.
Tot nu toe wist je niet beter en dacht jij dat je niet genoeg waard was en zo verbleef je in de neerwaarts spiraal van tekort wat de voedingsbodem is voor piekeren, paniek, controle en in je hoofd zitten.
Een kleine herinnering… Je bent hier op Aarde om de beste overvloedige versie van jezelf te leven en JA te zeggen tegen je leven vol mogelijkheden. Ook jij mag ervaren dat het Universum je ondersteunt bij elke stap die je zet naar het leven van je verlangens en de beste versie van jezelf.
Leer intappen op je natuurlijke staat van Zijn – de Bron van overvloed die je nu al bent zodat je je leven en verlangens met enthousiasme, optimisme en vertrouwen tegemoet treed.
Reclaim your Money Truth – wat gaan we doen?
7 april 2020 start de 11 weekse online training
In deze 11 weken ga je je ‘Geld verhaal’ herschrijven naar overvloed en succes. Je ontdekt wat JOUW waarheid over geld is. De frequentie van waarheid elimineert alle gevoelens van onzekerheid, schaamte, en schuldgevoel gebaseerd op angst die er nu voor zorgen dat je geen actie neemt en je situatie blijft zoals deze is.
Je gaat de mentale en emotionele blokkades ontdekken en herkennen die je nu weerhouden om een financieel vrij leven te hebben.
Het maakt niet uit waar je bent nu in je leven, hoe veel of hoe weinig geld je hebt, deze training is voor jou!
Je kunt 40.000 euro spaargeld op de bank hebben staan en nog steeds de onderliggende angst voor tekort ervaren. Of je nu Miljonair bent of schuld hebt, dezelfde ondermijnende emoties houden je vast in een hamsterwiel van schuld, frustratie, boosheid, controle en paniek.
Deze emoties, zijn de obstakels die er voor zorgen dat je onbewust keer op keer de verkeerde keuzes maakt en in een herhaling van het patroon blijft vast zitten.
Cindy Stal & Femke van Kuijk zijn beide gespecialiseerd in het identificeren van limiterende patronen in je energetisch veld . Zij nodigen je uit om de volledige controle terug te pakken over je financiële toekomst, het openen van je bewustzijn en de overvloed te creëren die je verdient.
IK ZEG JA TEGEN MIJN WAARHEID | Ik doe mee!

Wacht niet langer en neem de acties die je Bron je ingeeft te doen! Het einde van leven in struggle, schaarste en tekort is daar als jij ervoor kiest om door het portaal van mogelijkheden te lopen. De waarheid is dat alle overvloed, al je verlangens er al zijn. Ze wachten op jou totdat jij ja zegt om deze te ontvangen. Je hoeft hiervoor niks te doen, niks te worden, het is er al!
Het enige wat in de weg zit is een limiterend gedachtenpatroon die je hebt geïdentificeerd als: “dit ben ik” ! Veel healers, coaches en lichtbrengers dragen karma herinneringen van schaarste met zich mee en er is geen enkele reden meer om deze limiterende programma’s in stand te houden. Evenals limiterende geldpatronen overgenomen van je ouders en het 70%  collectief van de wereld die leeft in angst en tekort.

Femke en Cindy hebben beide al vele cliënten mogen begeleiden om deze patronen te doorbreken. Ben jij klaar om in 11 weken ditzelfde te doen?

OVERVLOED IS MIJN NATUUR | Ik doe mee!

In 11 weken bouwen we aan een nieuwe mindset die je toegang geeft tot de beste overvloedige versie van jou. Femke en Cindy dagen  je uit om jouw waarheid over geld, creatie, business, overvloed en mogelijkheden te ontdekken. Elke week krijg je toegang tot:
 • Een online Masterclass waarin het onderwerp van die week duidelijk met je wordt doorgenomen en jij krachtige oefeningen ontvangt om direct zelf aan de slag te gaan
 • Een Q&A later die week waarin jij AL je vragen kunt stellen.
 • Een privé Facebook groep waarin je kunt connecten en alle support vindt die je gedurende deze 11 weken nodig hebt.
Na deze 11 weken:
Na 11 weken, 2 calls per week & groeps coaching op al je obstakels
 • Heb je een stevige fundering gelegd. Je tekort bewustzijn is gecleared, waardoor je kunt creëren op basis van overvloed en dit zal leiden naar gewenste resultaten en uiteindelijk succes.
 • Je bent er achter gekomen wat jouw waarheid is. Je staat 100% achter je verlangen en voelt je niet meer uit je kracht gehaald door ‘goed bedoelde’ adviezen van anderen.
 • Je hebt ontdekt dat het 1 op 1 opvolgen van andermans succesverhalen, niet jouw succesformule is. Je leert je eigen stappen channelen (afstemmen) en daar vierkant achter gaan staan.
 • Ervaar je dat je zielswerk en roeping volledig gefinancierd is door het Universum en dat alleen je lieve hoofdje de spelbreker is.
 • Heb je jezelf echt op nieuwe vlakken leren kennen, niet langer meer vanuit de plek van ‘ik ben niet genoeg’. Je hebt dit getransformeerd naar ‘ ik ben perfect’ en niets houdt mij meer tegen om te creëren en mijn roeping te volgen.
 • Heb je een ‘business’ plan gemaakt van aanpak, wat jij in 2020 gaat creëren. Deze training is zeer waardevol voor ALLE plannen zoals het schrijven van een boek, lanceren van trainingen, starten van een praktijk en natuurlijk de creatie van je eigen Briljante leven. De creatie van je leven is je business.
 • Is je spirituele connectie met Creator duidelijker dan ooit, zodat je alleen nog maar afgestemde actie hoeft te nemen. Hallo vrijheid, blijheid, vaarwel frustratie en jezelf kwijt raken als je even niet weet wat er gaat gebeuren.
 • Je hebt volledig JA gezegd tegen je unieke en belangrijke plek in deze wereld en creëert alleen nog maar vanuit wat je Roept en je Ultiem veel plezier brengt.
 • Heb je al je zwakheden m.b.t geld, zelfwaardering en business getransformeerd in je Kracht. Remember…your wrongness is your strongness!
 • Maak je alleen nog maar keuzes vanuit je Hogere Zelf en sta je sterker dan ooit in je eigen energie voor jezelf en anderen.
 • Je gaat je creatiekracht leren gebruiken om te creëren i.p.v. limiteren en saboteren. En daarbij heb je alle overvloed geclaimd die er nu al is.
 • Je hebt contact gemaakt met de giga creatiekracht die je bezit. Deze heb je volledig omarmd en gebruik je nu als laser focus om alles los te laten wat je verzwaard en in de weg staat.
Sta jezelf volledig toe om de beste versie van jezelf nu te laten ontwaken, in de veiligheid van de groep te leren verkennen en na 11 weken in 100% vertrouwen te delen met de buitenwereld.
Wij zien er erg naar uit om jouw de komende 11 weken samen met het Universum te begeleiden en de beste versie van jezelf geboren te laten worden. De versie die overvloedig is, altijd in 100% vertrouwen en zijn/haar leven creëert!
Deze training gaat niet alleen over geld, geld is de tool om te ontdekken waar je overvloed nu niet kan ontvangen in je leven. Als je bereid bent om los te laten wat in de weg zit, dan heb je volledig toegang tot de co-creatie van het Universum en opent het pad van makkelijk en plezierige creatie!

Week 1. De naakte waarheid over jouw geld realiteit.
We starten direct met een krachtige healing en het aardse aankijken van jouw huidige realiteit. Wat is de waarheid en welke acties horen daarbij?

Week 2: Keer de obsessie en creëer een passie voor geld die WEL voor je werkt.
Je tuned continu in op een energie die niet meer voor jou werkt. In deze week draaien we deze en tunen we in op de passie en overvloed die WEL meer creëert.

Week 3: Stop doing the money crap
Waar leef je nog de kleinere versie van jezelf en loop je een beetje te k*tten in de marge? In deze week omarm je jouw optimisme en vertrouwen met geld.

Week 4: Hack the money matrix
Wat heb je altijd geweten dat mogelijk was, maar jezelf eerder nog geen toegang tot gegeven? Stap van 3D in jouw gewenste 5D geld realiteit.

Week 5: What I will do to feel the way I want to feel
Hoe voelt de frequentie van geld voor jou? Wat is er nog meer mogelijk en hoe ontvang je nog meer geld met plezier in jouw realiteit?

Week 6: Energetic Spending
Geld is niet meer dan energie. Deze week word je uitgenodigd om te leven vanuit overvloed. Niet door niet meer na te denken én juist door het omarmen van mogelijkheden en het energetisch pinnen van het geld dat al van jou is.

Week 7: Herschrijf jouw geld verhaal
Wat was je oude verhaal met geld en wat is je kijk op geld nu? Je combineert deze week energie met direct toepasbare aardse stappen om je nieuwe plan in werking te zetten.

Week 8: Say yes to more Money Miracles
Er is zoveel meer mogelijk met geld. Wacht niet op het wonder en omarm het wonder dat jij bent. Jij hebt altijd de sleutel en deze week activeer je het goud in jou.

Week 9: Money Body Magnetism
Your body is your temple. Deze week duik je in de mogelijkheden van meer geld creëren door het openen van jouw lichaam. Je leert jouw energetische ruimte te vergroten en zo eenvoudiger aan te trekken wat in de energie al van jou is.

Week 10: ASK, ASK, ASK
Femke en Cindy hebben beide ervaren hoeveel meer er mogelijk is wanneer jij erom vraagt. Accepteer tekort in je realiteit niet langer en open jezelf voor alle mogelijkheden die er ook voor jou zijn.

Week 11: Money works for you if you enjoy it
Wat als veel geld hebben niet meer dan logisch is? Wat als meer geld hebben leuk is? En wat als het hebben van geld zoveel meer creëert dan enkel het continu opnieuw creëren van geld? Kortom, deze week opent je voor alle plezier met geld.

IK BEN BANG VOOR GELD | Maar doe toch mee!

De investering in je nieuwe financiële realiteit is 557,- euro incl. 21% btw

Deze training kun je in 3 delen betalen a 192 euro = 576 euro incl. administratiekosten

De training video’s blijft zo lang online als  youtube en facebook blijven bestaan. 

De sessies worden op verschillende doordeweekse dagen gegeven, de agenda wordt bij de start van de training gegeven.

Het voordeel van een online training is dat je de sessies zo vaak kan terugkijken als je wilt. Er zijn genoeg mogelijkheden om je vragen te stellen over de training als je niet live bij de sessies aanwezig kunt zijn. REPLAYS worden nagestuurd. 

Deze training wordt gegeven in facebook. Met name het delen van inzichten met de groep  is zeer krachtig. Als je op dit moment geen facebook hebt, je kunt een tijdelijk fake account maken om deel te nemen aan de trainingen.  Heb je geen facebook en wil je toch deelnemen, stuur een e-mail info@dehelderbron.nl

Twijfel en weerstand vertellen je dat er groeimogelijkheden zijn. Wil je met één van ons sparren of de training nu voor jou de stap is? Je kunt contact opnemen met Femke van Kuijk info@dehelderebron.nl / whatsapp 0648168469  of Cindy Stal info@cindystal.nl

Wat houdt je nu tegen om de beste overvloedige versie van jezelf naar voren te laten komen? Je keuze om een geheel nieuwe financiële realiteit te creëren die gebaseerd is op JOUW eigen waarheid en verlangens geeft je toegang tot jouw leven van mogelijkheden die er al is. Het vraagt één stap van jou…are you ready?

Cindy Stal

Business Priestess en Business Healing

Open minded, met twee voeten op de grond & toch spiritual as f*. Verdieping staat centraal in alles wat zij doet. Intuïtie vol vertrouwen volgen, werkend met de kracht van sensuele energie & de diepere, vrouwelijke wijsheid. Mama van een prachtige en krachtige zoon.

Haar passie ligt steeds in de verdieping van het moederschap op een liefdevolle manier combineren met het vrouw-blijven & de groei binnen het ondernemerschap.

Cindy begeleidde al honderden mannen en vrouwen online en offline in het vol vertrouwen leven van hun waarheid. Met veel plezier helpt zij je in vertrouwen te blijven staan in de open ruimte tot je energetische verlangens elke keer weer geaard zijn. Meer over Cindy lees je via deze link: www.cindystal.nl

Healer & Teacher Bewustzijn

Enthousiast, openhartig  en geheel op eigen wijze faciliteert Femke Lichtwerk en Bewustzijn. Ze daagt uit, is liefdevol confronterend en moedigt haar klanten aan om het bewustzijn te openen en voorbij te gaan aan limiterende patronen & het leven in tekort bewustzijn.

Femke nodigt haar klanten uit om hun hoogste potentieel en superpowers te activeren. Zij leert je vertrouwen op je WETEN & BEWUSTZIJN en herinnert je dat alles wat je wilt creëren in dit leven al aanwezig is en wacht op jou tot dat je het ontdekt.

Haar expertise is het opsporen van limiterende patronen en elimineren zodat de beste overvloedige versie van jezelf eindelijk geleefd kan worden. Dagelijks inspireert zij haar 11.000 volgers op Facebook met berichten en video’s. In haar online trainingen motiveert, coacht en gidst ze van angst naar actie in het zetten van de stappen naar je Missie op Aarde, de ontdekkingstocht van  je Ware Zelf en het leven van je Hoogste Potentieel.

De trainingen zijn praktisch, bewustzijnsverruimend, empowerend, en altijd de uitnodiging om JA te zeggen tegen het Leven van mogelijkheden, overvloed & potentieel.

Femke van Kuijk 

Ben je klaar met Geld Struggle en is dit de eerste stap?

DON’T FREAK OR PANIC TAKE ACTION 

Wij weten als geen ander hoe verlammend angst, schuld kan zijn en de nadelige effecten op je leven, lichaam en welzijn. Terugkeren in vertrouwen, in je eigen creatiekracht gaan geloven en boven je grootste angst uitstijgen is wat Femke en Cindy talloze keren gedaan hebben in hun leven, met Succes! Angst-vrij leven en creatiekracht niet meer tegenhouden is wat zij dagelijks doen. Het is doen wat je hart je ingeeft ook al is dat totaal niet logisch en er toch voor gaan!

Is dit ook jouw verlangen? Zegt je hart JA en je hoofd nee, neem nu vrijblijvend contact op…met Femke of Cindy om te sparren of deze training NU de stap is in de creatie van je grote geld doorbraak….overvloed staat klaar…neem contact op via het formulier!