Verlicht je leven met Dankbaarheid. Dankbaarheid is een staat van zijn & één van de allerhoogste frequenties waar je mee kunt werken. Ik nodig je in 2019 uit voor de GROOTSTE shift in je denkwijze die je kunt maken. S.TO.P. met piekeren en nodeloos je richten op de 20% wat je niet kan of nog niet hebt.

Focus op de 80% dat je wel bent en kunt. Mijn roeping en target voor 2019 is om alle lichtwerkers en lichtbrengers in Nederland deze mindshift te laten maken en te laten doorvoelen en leven wat dankbaarheid echt is. Dankbaarheid is ook die 20% van jezelf eren in het licht zetten en jezelf toestaan om helemaal jezelf te openen, de volle 100% die jij bent.

Neem je eigen ruimte in, open jezelf zodat je de wereld kunt verlichten.

IK ACTIVEER VANDAAG NOG MIJN FREQUENTIE MET DANKBAARHEID

Waar komt deze roeping vandaan?

“Begin 2018 besloot ik dat mijn leven anders moest. Ik was klaar met het leven vanuit limitaties, angst en tekort. Al heel lang had ik  op mijn lijstje staan leven vanuit flow en afstemming. Het was mijn 11de breekpunt wat mij tot de keuze bracht om in het NU te gaan leven. En volledig ja te zeggen tegen mijn leven en het leven van mijn potentieel! Ik besloot om de automatische piloot te ontslaan en zelf de regie van mijn leven te nemen. Doe het vooral niet op de manier die ik heb gedaan door de keuze te maken na het breekpunt. Je hoeft niet namelijk niet te breken, om te kiezen voor verandering en innerlijke vrijheid.” Het beoefenen van Dankbaarheid geeft je toegang tot die delen van jezelf die je tot nu toe genegeerd en nog niet ontdekt hebt. Geef jezelf 111% toegang tot het potentieel wat jij bezit; herinner met welke gave en talenten je geboren bent. 

FEMKE VAN KUIJK   •   VERTEGENWOORDIGER VAN LEVEN IN MOGELIJKHEDEN

Zelfvertrouwen verhoogd wordt

Je focus verlegt naar mogelijkheden

Is de frequentie van je ware – spirit

Gaat leven in het NU moment

Mentaal rustiger en ontspannen bent

Een betere nachtrust ervaart

Voelt dat je leeft en zin hebt om te leven

Je immuunsysteem systeem versterkt wordt.

Bewustzijn opent en je zienswijze naar de mensen om je heen verandert

Dankbaarheid is het startpunt van creatie en veranderingen en de toegang
tot het ervaren van innerlijk geluk, vrijheid en overvloed. 

IS HET ECHT ZO SIMPEL?

Je bent de schepper, de creator van je eigen leven. Hoe jij de wereld ziet, hoe jij over jezelf denkt en hoe je de wereld ervaart krijg je gepresenteerd in je realiteit. Als jij jezelf alleen vanuit het tekort perspectief benaderd, dan blijf je een herhaling van tekort creëren. 

Hoe kun je overvloed ontvangen als je onbewuste modus gefocust is op tekort? 

Hoe kun je meer creëren als je niet bewust bent van wat er nu al is? 

Draai niet langer rond in hetzelfde rondje! Dankbaarheid doorbreekt het patroon van denken en creëren vanuit tekort. 

IK BEN KLAAR VOOR DEZE MEGA SHIFT: DANKBAAR VOOR MEZELF

– Bedankt Femke voor deze IK. BEN.PRESENT. Het heeft veel met mij gedaan en vooral in actie gezet. Fijn dat je zo kan afstemmen op onze energie, zodat de cursus nog intensiever werd. Ik liep echt vast op de eeuwige visuele cirkel (looping) en heb nu handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Lieve Fem weer heel erg bedankt voor deze IK.BEN.PRESENT. Was weer super waardevol, zoals altijd

Wauw Femke, ik heb nu pas de live van gister bekeken en je slaat de spijker op zijn kop

Wauw!!! Lieve Femke wat ben ik enorm dankbaar voor deze 21 dagen. Dat ik ben ingestapt. De keuze hebt gemaakt. Het klopt zó! Iedere dag zeg en deel je dingen waar ik volledig bij aanhaak en mee resoneer. Bizar en bijzonder. Dank je wel voor het delen van al jouw lessen en wijsheid

ONTDEK DE KRACHT VAN GROEPSCOACHING

Deze 26 dagen maken je bewust van wie jij bent, geven je het zelf-vertrouwen om alles te gaan doen wat jij wilt. Dit is de grootste mindshift die je kunt maken en welke je toegang geven tot de allergrootste schat: het bewust-zijn dat wat er ook op je pad komt jij kunt shiften in 1 oogwenk. Kies voor het praktiseren van dankbaarheid en zet hiermee jezelf en je eigen leven in een totaal nieuw licht.

Dit programma onderscheid zich van andere programma’s door:

  • je eigen helder weten te ontwikkelen
  • het gebruik van energetische tools die de oude emoties en gedachten weghalen
  • in contact te komen met je waarheid & de waarheid van het Universum
  • jezelf af te vragen hoe wil ik dat mijn leven is in plaats van de zienswijze van andere mensen over te nemen

Jezelf empoweren, dankbaar en plezier zijn de hoogste frequenties. Empower jezelf en anderen door bewust te kiezen voor het leven van je talenten & doelen en ontdek de oneindige mogelijkheden die er zijn voor jou.

IK WIL NU EEN LICHTER LEVEN

26 DAGEN ONLINE COACHING

WAT KRIJG JE   •   WAT GAAN WE DOEN?

Elke dag (ma-vr) is er een e-book met krachtige vragen die je potentieel en bewustzijn openen over het onderwerp van de dag. Er is voldoende mogelijkheid om je vragen te stellen. De live sessies zijn om de 4-5 dagen op verschillende tijd.

Het omzetten van een patroon heeft meerdere dagen nodig. Door dagelijks je bezig te houden met de frequentie van dankbaarheid zal je na een paar dagen al merken dat je meer inzichten krijgt en dat je ontspannen bent. Door elke bezig te zijn met omdenken en de focus te verleggen van probleem naar oplossing, ervaar je meer energie, meer focus & zelfvertrouwen.

Schep de fundering voor een leven vanuit vertrouwen, innerlijke vreugde en lichtheid. Open jezelf voor de overvloed die klaar ligt, maar nooit eerder zichtbaar was.

Voel je nooit meer ANGSTIG, onveilig en in de kou staan.

Ontsla de innerlijke criticus, maak een einde aan de mindf#ck!

Nooit meer jezelf, je capaciteiten en je lichaam kleineren door de ogen van tekort.

Wat zijn je innerlijke signalen en hoe laat je je niet meer misleiden?

Neem jezelf, je emoties en gedachten niet zo serieus en voel je direct vrij en VOL energie en innerlijke power.

Laat de donkere periodes voorgoed achter je en kies ALTIJD voor licht, dit is je nieuwe levensrichting. Als het niet licht is; dan stop ik er geen energie meer in.

Zie je ware zelf, zie, ontdek en leef je kwaliteiten i.p.v. je innerlijke criticus.

Meester je emoties en onderscheid wat van jou is en wat niet!

Ga voorbij aan de familie issues, patronen en laat situaties moeiteloos achter je liggen.

Negeer de comfort zone en ga vol vertrouwen je eigen weg.

Versterk je innerlijke leiding, ontmoet je lichtgidsen en leer jezelf zien door de ogen van het Universum.

Leven vanuit dankbaarheid is de 🔑 die jezelf en je relaties bevrijden van al het ongemak, de innerlijke pijn en issues. 

VANAF VANDAAG BEN IK DANKBAAR VOOR MEZELF

Is dit Leven in Dankbaarheid programma voor jou? Jij bent de schepper van je leven, alleen jij kunt de veranderingen in je leven aanbrengen. Wat er vaak gedacht en verwacht wordt is dat de verandering van buitenaf moet komen. Allen jij kan van binnenuit groeien, door jezelf 111 % te gaan zien wie je werkelijk bent. Je bent niet je innerlijke criticus; je emoties, gevoelens & gedachten.

Dankbaarheid kun je alleen ontvangen als jij ook daadwerkelijk 144% dankbaar kunt zijn voor wie je werkelijk bent. Dit is de GROOTSTE shift die je kunt maken, om niet meer te gaan leven en gaan geloven in de innerlijke criticus en gaat leven vanuit wat er al aanwezig is. Dit is NIEUW bewustzijn, nieuwe energie. Blijf je achter in de oude energie, denkwijze en de overtuiging dat jij gelimiteerd bent of kies je voor het leven van je potentieel en hiermee de weg energetisch openen naar de Oneindige overvloed in het Universum..

Zet de deur naar je eigen leven volledig open en ga mee op deze reis naar jezelf, je eigen essentie en BRON

IK ZET DE DEUR NAAR EEN LEVEN VANUIT OVERVLOED OPEN