Open je Engelenvleugels we gaan weer channelen! Het moment is aangekomen dat jij je licht mag gaan schijnen in 2019 en je ruimte in mag gaan nemen. Je bent geboren om de Aarde met je Licht te verlichten. Het is tijd dat je je leven bewust gaat creëren.

Sta jezelf toe om te worden wie je werkelijk bent. Verstop, verklein, jezelf niet langer, dit kost veel meer energie, dan het Zijn wie je werkelijk bent. Sta jezelf toe om jezelf te openen voor alles wat jij diep van binnen weet wat mogelijk is voor jou leven.

Hoe zal je leven veranderen als je je focus verlegt naar wat je wel hebt, wat je wel kan en wat nu al voor je op de stoep ligt te wachten, tot dat jij ja zegt! Kun je de grootsheid al voelen van deze interne shift? Leef, spreek en adem je waarheid en kies ervoor om het beste uit jezelf en je leven te halen.

De Engelen en velen lichtwezens staan voor je klaar en ondersteunen in je de verandering van je gedachten, zienswijze in wat jij kan en staan als cheerleaders aan de kant om je aan te moedigen om ook daadwerkelijk de keuzes te maken en een waanzinnig jaar te gaan creëren.

JA IK DOE MEE 10 DECEMBER

IK BEN KLAAR VOOR EEN VERLICHT 2019

Is dit jouw wishlist voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling in 2019?
DIT ZIJN TEVENS DE ONDERWERPEN WAAR WE DIEPER IN DUIKEN

 • Zichtbaar worden en je licht delen met de Wereld

 • Niet langer meer op zoek gaan, maar magisch makkelijk ontvangen

 • Gelukkig met jezelf-ZIJN

 • Je losweken van oude karmische bull-sh#t

 • Je magische vleugels (talenten) nog verder openen

 • Je eigen waarheid gaan leven

 • De grenzen van je comfort zone uitgummen

 • Meer ideeën & plannen aantrekken welke passen bij je hartverlangens

 • Dagelijks samenwerken met de grootste Creator het Universum

 • Gaan staan voor de lichtbrenger & Lichtwerker die je bent

 • Meer contact maken met je Hogere Zelf en de lichtwezens!

 • Upgraden van je doorzettingskracht, daadkracht, vertrouwen en inner power

IK BEN KLAAR VOOR EEN VERLICHT 2019

Wil jij nu al weten wat er klaar staat in 2019 welke magische cadeaus je kunt vinden en uitpakken? Neem samen met de Engelen en Lichtwezens een kijkje in jouw toekomst.
 • Hoe ga jij je doelen voor 2019 op een gemakkelijke manier bereiken?

 • Welke energieën en thema’s mag je loslaten?

 • Wat is het hoofdthema van 2019?

 • Welke mogelijkheden voor 2019 liggen er voor het oproepen!

 • Hoe overwin je met gemak de obstakels?

 • Ontvang de speciale boodschap van jouw Lichtwezens voor jou!

Channel 10 dagen lang elke dag nieuwe informatie en gebruik dit als jouw routeplanner voor 2019. Lichtwezens zien en weten altijd de beste optie voor jou, ze begeleiden je altijd op je pad en ondersteunen je bij elk keuzemoment.

IK WIL EEN ROUTEPLANNER VOOR 2019

OPEN JEZELF VOOR DE INNERLIJKE WIJSHEID EN ONTWIKKEL JE CHANNELTALENT.

Elke dag wordt er gestart met wat het onderwerp van de dag is. Vervolgens gaan we ons afstemmen op de frequentie van jouw  Engel en of Lichtwezen. In deze cursus ligt ook de nadruk op je contact ontwikkelen met Lichtwezen, zodat je na deze cursus deze kunt herkennen en met veel plezier en gemak zelf kunt doen. Femke begeleid je door het hele proces heen. Van elke facebooklive uitzending wordt er een opname gemaakt en nagestuurd – je hoeft dus niet live aanwezig te zijn als je ECHT niet kan. 

Er worden meerdere duidelijke vragen gesteld en de antwoorden gaan we channelen. Deze vragen krijg je ook via email in een hand-out zodat je een mooi compleet naslagwerk hebt aan het einde van de challenge.

IK WIL MEER CHANNELEN EN ONTVANGEN

WIL JE PRECIES WETEN WAT JIJ IN 2019 KUNT VERWACHTEN WIL JE JE HELDERE GAVEN EN CHANNELTALENT VERDER ONTWIKKELEN? HEB JE AL EEN OF MEERDERE SPIRITUELE CURSUSSEN GEDAAN? VOELT DEZE CURSUS LICHT EN PLEZIERIG, DAN IS DIT DE VOLGENDE STAP OP JE PAD

Het channelen zal ik nog gebruiken want het brengt je in de richting om eraan te werken of het in gang te zetten.Als ik met een thema bezig ben heb ik het gevoel en een stemmetje dat zegt:”waarom ga je er niet over channelen?Het zal je zo op weg helpen”Dus voor mij zeker een inzicht rijker met channelen.

Sandra

Wauw, het heeft mij zo ongelooflijk veel opgeleverd. Er is een deur open gegaan, een wereld die ik mij niet meer anders kan voorstellen. Ik blijf het channelen doen en heb het geïntegreerd in mijn ochtendritueel. En gedurende de dag gebruik ik het ook tijdens mijn werk. Het is nu allemaal zoveel leuker, makkelijker en lichter. Ik zit in een super flow, die voor mij eindeloos mag duren. Dank je wel

Rowena

Deze 9 dagen heeft me laten zien dat als ik mij voor de volle 100% inzet en neer zet er verschrikkelijk veel kan gebeuren en deze reis was ervoor mij een van opeen stapelingen van bevestigingen. De lucht knispert, kriebelt en sparkelt om me heen word er echt heel blij van, ben ook zo blij en dankbaar dat ik contact heb mogen maken met mijn Lichtgids  .

Monique

 • Leren channelen door middel van automatisch schrift

 • Heldere en duidelijke vragen stellen m.b.t. het onderwerp van de dag

 • Je Spirit Tribe ontmoeten, welke lichtwezens zijn er altijd voor jou?

 • Hoe je je trilling dagelijks verhoogd

 • Je ontwikkeld en versterkt je heldere gaven & je Engelen vleugels

 • Inzicht in jouw nieuwe jaar 2019, wat gaat 2019 jouw brengen

 • Opent een hoger bewustzijnsniveau

 • Hoe lichtwezens je altijd van de juiste informatie voorzien

 • Hoe je steeds meer en meer vertrouwen krijgt in jezelf, je ontwikkeling en de Bovenwereld.

IK BEN ER KLAAR VOOR EEN MAGISCH 2019

In een besloten facebook-groep worden de dagelijkse sessies gegeven. In de besloten facebookgroep is er altijd en volledig de ruimte om al je vragen te stellen die je hebt over het channelen en het onderwerp van de dag.
De eerste intro cursus zal op Maandagavond 10 december plaatsvinden. De dagelijkse sessies in de ochtend en mogelijk variabel op de dag, afhankelijk van de samenstelling van de groep. 
Hoe zou het zijn als je de controle over je agenda in handen geeft aan de Lichtwezens? Helaas kan Femke nooit iedereen tegemoet komen qua tijdstip en dag. Lang leven de mogelijkheden van online internet. Alle sessies worden zorgvuldig opgenomen en gedeeld op een webpagina. Je vragen kun je vooraf en nadien stellen en zullen altijd beantwoord worden. Tijd en ruimte bestaan niet, zijn een menselijk een begrip. 
Tot dat youtube of facebook zegt, we stoppen ermee! 
Check bij de vraag is dit jouw wishlist voor 2019? Hier staan de onderwerpen waar we dieper in gaan duiken. 
In augustus 2018 heeft Femke een Lichtwezen channel challenge georganiseerd met ruim 1100 deelnemers. Degene die echt deelname wisten allemaal boodschappen door te krijgen. De aanhouder wint en na 10 dagen zul je zien dat het steeds gemakkelijker gaat. De energetische ondersteuning van Femke en de groep is van heel groots belang bij het channelen. Samen ontstaat er een energetisch veld waar op ingetapt kan worden. 
IK BEN ER KLAAR VOOR EEN MAGISCH 2019 IK DOE MEE